reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Aniu współczuje , tak mi przykro
[*]

Dziewczyny zazdroszczę enregii. Ja mam zero !!! moze i dobrze, bo mam zakaz przemęczania sie i jak to określi gin porządki generalne ma robić mąz ;) ale czeka mnie kolejne pranie, umycie szyb które dzieciaki zasmarowały i wreszcie muszę poprzeglądać ubrania w dziecięcych szafkach bo powyrastali ;) Jak te dzuieci szybko rosna. Kubie 4 miesiące temu kupiłam pizankę i już za mała ;)
Ikasia napisz jak to jest jak USG robi niezawodowiec ;)
ide robic bigos ;) na obiad nie bałagan, bałagan mam notorycznie ;)

reklama
Witam wszystkich
Aniu współczuje
[*]
troszku nie zaglądałam nie było czasu miałam ciche dni a od wczoraj adhd i szaleje
juz chce do lekarza bo muszę sie upewnić czy ja na pewno jestem w ciąży ??!!
kiepska sprawa dziś auto myje i tak sobie myslę ze moze lekarz się pomylił i ja w ciązy nie jestem w pierwszej umierałam zarłam leżałam teraz szaleje !!

Aniu, wyrazy współczucia. Dobrze Cię rozumiem, mój tata zmarł nagle w wieku 48 lat. Choć to było już prawie 10 lat temu, wspomnienia są wciąż żywe, szczególnie teraz kiedy myślę, że moja dzidzia nigdy nie pozna prawdziwego dziadka...

A ja się wciąż uczę, mój egz za 2 tygodnie, zaczynam się porządnie bać. Zazdroszczę Wam wszystkim wakacji, ja w tym roku będę wolna dopiero w połowie września :(

Aniia moje kondolencje

A ja dizewczyny dzisiaj miala okropny sen, śmiło mi się że dostałam strasznego krwotoku i nie wiem co dalej bo w tych nerwach sie obudzilam. ale koszmar

Ostatnia edycja:
Witaj Klaudia :)

Ja też dziś bez prądu zupełnie. Nie wiem co mi jest ale żle sie czuje ogólnie dzień do bani/ jeszcze pogoda nie rozpieszcza, wiec murowane siedzenie w domu!

Dona ja tez ostatnio mialam koszmar zwiazany z ciążą i staram sie zapomnieć o nim jak najszybciej.

bluelovi najprawdopodobniej to bedzie dziewczynka. 3 tyg temu gin tak stwierdzil:). w poniedzialek ide na kolejne usg wiec okaze się czy na pewno. to moje pierwsze dziecko. czuje sie swietnie :)

reklama
Do góry