reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Aniu współczuje , tak mi przykro
[*]

Dziewczyny zazdroszczę enregii. Ja mam zero !!! moze i dobrze, bo mam zakaz przemęczania sie i jak to określi gin porządki generalne ma robić mąz ;) ale czeka mnie kolejne pranie, umycie szyb które dzieciaki zasmarowały i wreszcie muszę poprzeglądać ubrania w dziecięcych szafkach bo powyrastali ;) Jak te dzuieci szybko rosna. Kubie 4 miesiące temu kupiłam pizankę i już za mała ;)
Ikasia napisz jak to jest jak USG robi niezawodowiec ;)
ide robic bigos ;) na obiad nie bałagan, bałagan mam notorycznie ;)

reklama
Witam wszystkich
Aniu współczuje
[*]
troszku nie zaglądałam nie było czasu miałam ciche dni a od wczoraj adhd i szaleje
juz chce do lekarza bo muszę sie upewnić czy ja na pewno jestem w ciąży ??!!
kiepska sprawa dziś auto myje i tak sobie myslę ze moze lekarz się pomylił i ja w ciązy nie jestem w pierwszej umierałam zarłam leżałam teraz szaleje !!

Aniu, wyrazy współczucia. Dobrze Cię rozumiem, mój tata zmarł nagle w wieku 48 lat. Choć to było już prawie 10 lat temu, wspomnienia są wciąż żywe, szczególnie teraz kiedy myślę, że moja dzidzia nigdy nie pozna prawdziwego dziadka...

A ja się wciąż uczę, mój egz za 2 tygodnie, zaczynam się porządnie bać. Zazdroszczę Wam wszystkim wakacji, ja w tym roku będę wolna dopiero w połowie września :(

Aniia moje kondolencje

A ja dizewczyny dzisiaj miala okropny sen, śmiło mi się że dostałam strasznego krwotoku i nie wiem co dalej bo w tych nerwach sie obudzilam. ale koszmar

Ostatnia edycja:
Witaj Klaudia :)

Ja też dziś bez prądu zupełnie. Nie wiem co mi jest ale żle sie czuje ogólnie dzień do bani/ jeszcze pogoda nie rozpieszcza, wiec murowane siedzenie w domu!

Dona ja tez ostatnio mialam koszmar zwiazany z ciążą i staram sie zapomnieć o nim jak najszybciej.

bluelovi najprawdopodobniej to bedzie dziewczynka. 3 tyg temu gin tak stwierdzil:). w poniedzialek ide na kolejne usg wiec okaze się czy na pewno. to moje pierwsze dziecko. czuje sie swietnie :)

reklama
Do góry