reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja się dowiem dopiero za miesiąc :( No ale muszę być cierpliwa. Może do tego czasu mój M zdecyduje, że też chce znać :D wiele by mi to ułatwiło :D

reklama
no ciekawe ciekawe kto się u nich w brzuszkach ukrywa :) mój mąż chyba nadal ma nadzieję, że jednak córa będzie. ja już się przestałam łudzić. będzie Gabryś i niech to do tatusia dotrze. :-p
ogólnie ostatnio więcej chłopców się rodzi.

Salli w sumie racja,podobno kobiet jest wiecej niż mężczyzn,no ja nie wiem co tam u mnie sie zrodziło,czy chłopczyk czy dziewczynka,ciekawe....

Ania, również bardzo Ci współczuję, ciężko mi sobie wyobrazić jakie to cierpienie i obym jak najpóźniej się o tym przekonała:(((

bluelovi kochana jesteś :*
11 sierpnia (niedziela) mamy nasza 1 rocznicę ślubu ;-) tego też dnia są chrzciny synka mojej siostry w mojej rodzinnej miejscowości - mój będzie ojcem chrzestnym. wracam dzisiaj zmęczona z pracy a mój mąż mi oświadcza, że kochana mamusia zamówiła za nas mszę .... uwaga .... w sobotę przed bo chciała w niedziele ale nas "oczywiście nie będzie" i jedyna godzina to uwaga uwaga .... 6.30 :szok:

ona się leczyć powinna .... nie dość, że łazi za mną i mi ciągle wypomina ile to ona się za mnie modli to wiedząc, że w kościele wytrzymuję max 10 minut (najzwyczajniej w świecie tracę przytomność w obecnym stanie) to jeszcze o 6.30 gdzie przez cały tydzień wstaję przed 6.00 i w piątek ledwo żyję żeby docipać do końca pracy to w jedyny dzień w jaki mogę się wyspać ona mi takie coś funduje... Poza tym uważam, że zamawianie mszy z takiej okazji to jak chcą małżonkowie sobie fundują ...normalnie płaczę...sorry dziewczyny, że Wam tu truję, ale ta kobieta mnie wykańcza...

Ostatnia edycja:
Ja mam idealną przyszłą teściową. Najlepsza teściowa to martwa teściowa. Wybaczcie czarny humor i żarcik nie na miejscu.

reklama
Do góry