reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ja dziewczynki jade do brata na USG...kolezanka mi podpowiedziała zebym zjadła troszke czekolady to Maluszek nie będzie spał:p

Hej kochane:-)

Aniu strasznie mi przykro, trzymaj się tam jakoś, ściskam Cię*
Ikasiu odezwij się po usg

Ja byłam z rana na badaniach, pobrali krew i zawiozłam siuśki bo wizyta już w poniedziałek, ale bez usg niestety:baffled:.

Dobrego dnia dziewczynki
p.s. u nas zimno i zachmurzone:baffled:

Salii przepis w przepisowym wstawię. Ja też maniaczka cukinii :)

Ostatnia edycja:
burza jest, burza!!!!!!!!!!!

znaczy dzień dobry:)

dziś nowi goście do nas przyjeżdżają, więc trza by odgruzować chałupę...ale ja nie mogę, bo w ciązy jestem:) hehehehe, będą moje chłopy z mopem latać

Ania - matko jedyna!!!!!!!!!!!!!!kobieto, strasznie mi przykro....................(*)

cześć dziewczyny!

Aniu: niestety naszym bliskim po tamtej stronie już nie możemy pomóc, ale teraz musisz być silna dla dzidziusia.
Myślę, że teraz tato będzie się opiekował Tobą i wnukiem, bądź wnuczką gdzieś z góry. Trzymaj się

Aniu bardzo mi przykro :(nie wiem co w takiej sytuacji napisac ;(
a ja okkurzylam chalupe i zmylam podlogi moj m mial wstac odkurzyc ale nie dalo sie go obudzic , mala z dziadkiem na spacerze jeszcze to odpoczywam ;( :tak:

Hej mamuski!

Witam nową styczniową mamę !

Ikasia czekamy na relacje

Ania przyjmij moje kondolencje . Bardzo Ci współczuję , wiem co czujesz ja przechodziłam przez to samo w tamtym roku. Powoli powoli i będzie lepiej a teraz wiem ze zadne słowa nie pomogą. BArdzo mi przykro.

Ja dzis wstałam z bolem głowy i mdłościami:(

reklama
Aniu strasznie mi przykro... :(

Blue ja wczoraj miałam dzień sprzątania :-D zarobiłam się jak wół... ale przynajmniej czysto jest!

Ikasiu czekamy na relację!!

Do mnie dzisiaj koleżanka z córą wpadnie :tak: Lubie obserwować nasze maluchy. Miedzy nimi jest półtora roku różnicy czyli troszkę mniej niż miedzy moimi będzie. Fajnie jest tak sobie zobrazować to co będzie się dziać za jakiś czas :-D

Do góry