reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
ja do krakowa jadę w przyszłą środę , do lekarza mus
vinga89
mamusia syneczków
Czikusia, to ja nie wiedziałam że ty moja rodaczka płocczanka co prawda ja niedaleko Płocka mieszkam w jakim szpitalu zamierzasz rodzić? no prawda, do Warszawy nie jest tak daleko bo ok 100km
byłam oglądać mieszkanie zgodnie planem i jesteśmy na razie tak strasznie niezdecydowani, jak chyba nigdy w życiu. wszystko do remontu, nawet okna. mój P już obliczył, że za same okna i drzwi z 18 tyś się by wydało
lecę prasować
byłam oglądać mieszkanie zgodnie planem i jesteśmy na razie tak strasznie niezdecydowani, jak chyba nigdy w życiu. wszystko do remontu, nawet okna. mój P już obliczył, że za same okna i drzwi z 18 tyś się by wydało
lecę prasować
Calineczka001
Fanka BB :)
vinga to fakt - kawał dobrej roboty tu nam robisz
jak czytam wasze opowieści z życia wzięte to nie mogę się dzidzi doczekać :-)
cleopatra witaj Kobieto w naszym gronie ;-)
Czikusia z naszym wsparciem duchowym w sobotę zupełnie nic Ci nie grozi moje kciuki masz jak w banku tylko fotkę później sobie życzę
ja nalot rodzinny dziś miałam - moi rodzice heheheh mama chciała ustawiać mnie.. a to ja ustawiałam ją, że ma mnie nie ustawiać.
ja narzekając na mojego też miałam chwilę nerwa - on po prostu odreagowuje grając moją ogromną czepliwość codo wszystkiego momentami...
ale naprodukowałyście dziś.... ale nadrobiłam
jak czytam wasze opowieści z życia wzięte to nie mogę się dzidzi doczekać :-)
cleopatra witaj Kobieto w naszym gronie ;-)
Czikusia z naszym wsparciem duchowym w sobotę zupełnie nic Ci nie grozi moje kciuki masz jak w banku tylko fotkę później sobie życzę
ja nalot rodzinny dziś miałam - moi rodzice heheheh mama chciała ustawiać mnie.. a to ja ustawiałam ją, że ma mnie nie ustawiać.
ja narzekając na mojego też miałam chwilę nerwa - on po prostu odreagowuje grając moją ogromną czepliwość codo wszystkiego momentami...
ale naprodukowałyście dziś.... ale nadrobiłam
Czikusia
Fanka BB :)
vinga a nie da sie jakos odwlec na chwile tej decyzji o zakupie i porownac ta oferte z innymi? czasami mieszkanie wydaje sie okazja a jak sie podliczy koszty remontu i urządzenia nie jest juz tak ciekawie... ja z moimi rodzicami jeszcze mieszkam za dobrze mi z mama ona wyprzedza moje zachcianki i zanim o czyms pomysle juz to mam no ale za pare dni bedzie po slubie i trzeba sie wprowadzic do meza i tesciow.... jak ja marze o wlasnym gniazdku nawet malutkim ze tez za ta moja czesto niewdzieczna robote dostaje marne grosze
Hej dziewczynki! U nas dzisiaj desczowo I duszno I chyba przez to boli mnie glowa, ale Amelka nie usnela dzisiaj w dzien dlatego szybciutko usnela wieczorem , wiec ja tylko herbatke , b.b. I tez lece do lozeczka, jutro z rana usg , a potem do pracy a szkoda bo wolalabym przyleciec do domku pochwalic sie mezulkowi ,ale pracowac trzeba ...niestety!
My narazie nie zmieniamy lozeczka Amelci, a dla drugiej dzidzi sasiad dal mi lozeczko, ktore potem mozna rozlozyc tak , ze jest takie male lozko , to chyba Amelka wskoczy w takie a maluszek do Amelci:-) w sumie to nie wiem , zobaczymy. Pa pa
My narazie nie zmieniamy lozeczka Amelci, a dla drugiej dzidzi sasiad dal mi lozeczko, ktore potem mozna rozlozyc tak , ze jest takie male lozko , to chyba Amelka wskoczy w takie a maluszek do Amelci:-) w sumie to nie wiem , zobaczymy. Pa pa
Hej kochane. Moj pobyt w Polsce przedluzyl sie. Przechodzimy teraz bardzo ciezkie chwile. w sobote w wieku 47 lat zmarl nagle moj tata. caly czas mam przed oczami widok jak go reanimuja w domu a pozniej w szpitalu. Wszystko wydaje sie jakby bylo w zwolnionym tempie. Nie potrafie sobie z tym poradzic. Nie mam sily. Martwie sie czy z dzidzi wszystko w porzadku. reszte napisze na zamknietym bo to nie koniec naszej tragedii
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Aniu tak mi przykro
Czikusia, to może my się znamy hehe, w której dzielnicy Płocka mieszkasz?
Czikusia, to może my się znamy hehe, w której dzielnicy Płocka mieszkasz?