reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dziekuje :)
Tak myślałam że to będzie dziewczynka, chociaż gdyby okazało się że chłopiec to też bym sie cieszyła. mój M wolałby chłopca. idzie razem ze mna w poniedziałek na wizyte, cały czas ma nadzieje że to jednak bedzie syn, a ja chce żeby zobaczył że jednak badzie córka.

a czujecie już ruchy? mam koleżanke, jest w tym samym tyg ciązy co ja i mówi że juz czuje. to jej drugie dziecko to moze dlatego. ja niby czyje jakies bulgotanie i tak jakby mi tam sie przelewało w brzuchu, ale nie wiem czy to ruchy czy to żoładek pracuje

Klaudia, gratuluję córeczki. to chyba pierwsza styczniowa dziewczynka?
a ja sprzątam ale jakoś marnie mi to idzie :/

czy któraś z Was była w Łebie i może jakąś restaurację polecić?

Klaudia moj tez marzy o synku usg mamy za dwa tyg ;) ja mam czucie na chlopaka teraz ale zobaczymy ;) aprpo ruchów to w pierwszej ciazy czulam okolo 19 tyg. a teraz juz maly niezle kopie albo mala hehe;) ty pierworódka to musisz jeszcze zaczekac :)

vingus jeszcze malinka oczekuje wstepnie córci :)) hehhe

Jak ja bym chciała poczuć już ruchy, taki prawdziwe kopniaki. kurde juz nie moge sie doczekac...

u mnie w domu remont. malowanie i takie tam, wiec sprzatanie cały czas i nie ma ze sie nie chce.

To wy wszystkie chłopaków sie spodziewacie? oby nie okazalo sie ze i u mnie chłop hehe :D ale jeśli nawet to najważniejsze aby zdrowe dziecko było.

Klaudia spokojnie , doczekasz sie mocnych konkretnych kopniaków:) No u nas poki co chyba 6 styczniowych chlopców:)

Vinga byłam w Lebie nie raz ale z restauracją ci niestety nie pomoge :(

Aniu Bardzo mi przykro,moje kondolencje...(*)
Dziewczyny jak piszecie o tych ruchach maleństwa to ja sie zastanawiam kiedy ja poczuję :) czasem mam wrażenie delikatnego drżenia ,ale tak niżej w brzuchu.Może to jest to:)
z tego co tu widzę i w moim otoczeniu to dużo kobiet spdziewa się chłopców :)
Kurczę,jakies kobitki też muszą być :) rownowaga potrzebna :)

Aniu, przykro mi. Bądź silna, dla dzidzi. Ściskam

Nisiao, dobrze, dobrze :p to te nieliczne nasze córki będą miały w kim wybierać :p

reklama
Do góry