reklama
Dziekuje
Tak myślałam że to będzie dziewczynka, chociaż gdyby okazało się że chłopiec to też bym sie cieszyła. mój M wolałby chłopca. idzie razem ze mna w poniedziałek na wizyte, cały czas ma nadzieje że to jednak bedzie syn, a ja chce żeby zobaczył że jednak badzie córka.
a czujecie już ruchy? mam koleżanke, jest w tym samym tyg ciązy co ja i mówi że juz czuje. to jej drugie dziecko to moze dlatego. ja niby czyje jakies bulgotanie i tak jakby mi tam sie przelewało w brzuchu, ale nie wiem czy to ruchy czy to żoładek pracuje
Tak myślałam że to będzie dziewczynka, chociaż gdyby okazało się że chłopiec to też bym sie cieszyła. mój M wolałby chłopca. idzie razem ze mna w poniedziałek na wizyte, cały czas ma nadzieje że to jednak bedzie syn, a ja chce żeby zobaczył że jednak badzie córka.
a czujecie już ruchy? mam koleżanke, jest w tym samym tyg ciązy co ja i mówi że juz czuje. to jej drugie dziecko to moze dlatego. ja niby czyje jakies bulgotanie i tak jakby mi tam sie przelewało w brzuchu, ale nie wiem czy to ruchy czy to żoładek pracuje
vinga89
mamusia syneczków
Klaudia, gratuluję córeczki. to chyba pierwsza styczniowa dziewczynka?
a ja sprzątam ale jakoś marnie mi to idzie :/
czy któraś z Was była w Łebie i może jakąś restaurację polecić?
a ja sprzątam ale jakoś marnie mi to idzie :/
czy któraś z Was była w Łebie i może jakąś restaurację polecić?
Klaudia moj tez marzy o synku usg mamy za dwa tyg ja mam czucie na chlopaka teraz ale zobaczymy aprpo ruchów to w pierwszej ciazy czulam okolo 19 tyg. a teraz juz maly niezle kopie albo mala hehe ty pierworódka to musisz jeszcze zaczekac
vingus jeszcze malinka oczekuje wstepnie córci ) hehhe
vingus jeszcze malinka oczekuje wstepnie córci ) hehhe
Jak ja bym chciała poczuć już ruchy, taki prawdziwe kopniaki. kurde juz nie moge sie doczekac...
u mnie w domu remont. malowanie i takie tam, wiec sprzatanie cały czas i nie ma ze sie nie chce.
To wy wszystkie chłopaków sie spodziewacie? oby nie okazalo sie ze i u mnie chłop hehe ale jeśli nawet to najważniejsze aby zdrowe dziecko było.
u mnie w domu remont. malowanie i takie tam, wiec sprzatanie cały czas i nie ma ze sie nie chce.
To wy wszystkie chłopaków sie spodziewacie? oby nie okazalo sie ze i u mnie chłop hehe ale jeśli nawet to najważniejsze aby zdrowe dziecko było.
Aniu Bardzo mi przykro,moje kondolencje...(*)
Dziewczyny jak piszecie o tych ruchach maleństwa to ja sie zastanawiam kiedy ja poczuję czasem mam wrażenie delikatnego drżenia ,ale tak niżej w brzuchu.Może to jest to
z tego co tu widzę i w moim otoczeniu to dużo kobiet spdziewa się chłopców
Kurczę,jakies kobitki też muszą być rownowaga potrzebna
Dziewczyny jak piszecie o tych ruchach maleństwa to ja sie zastanawiam kiedy ja poczuję czasem mam wrażenie delikatnego drżenia ,ale tak niżej w brzuchu.Może to jest to
z tego co tu widzę i w moim otoczeniu to dużo kobiet spdziewa się chłopców
Kurczę,jakies kobitki też muszą być rownowaga potrzebna
reklama