reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witam Wszystkie Styczniowe Mamusie! Chciałabym do Was dołączyć :-)
Ja miałam wizytę w minioną niedzielę i chciałam bardzo poznać płeć - ja i cała rodzina a najbardziej 9letnia siostra męża, która jeszcze nie dawno przekonywała mnie że mam tak zrobić żeby urodziła się dziewczynka bo chłopcy są niegrzeczni :-D
Niestety dzidziuś najpierw odwrócił się pupką, później skrzyżował nóżki po czym gin mówi chyba panienka a mój m. a ostatnio Pan mówił że chłopczyk - po czym gin zmienił położenie urządzenia i stwierdził że może i chłopak bo coś tam jest ale trzeba jeszcze poczekać aż urośnie i będzie lepiej widać.
Czyli ostatecznie załamka, wiem mniej niż po poprzedniej wizycie a chciałam się na jakieś zakupy wybrać.

reklama
Hope, ja chcę przepis!!! Uwielbiam wszystko co jest z cukinią. Plissssss

Witaj Cleopatro :)

A co do fajnych opowiastek... Specjalnie dla Was, historyjka rodzinna, która bawi nas od wielu, wielu lat :)
Jak byłam malutka to u moich rodziców chodziło się nago. Dopiero jak skończyłam jakieś 4-5 lat, tata zaczął się krępować i zaczął się ubierać.
Kótregoś dnia weszłam do taty do łazienki jak się kąpał. Schował się cały pod pianą, lekko speszony, że tak włażę. Popatrzyłam na niego i podobno i poważnie powiedziałam
- Tato, pokaż mi siusiaka.
Ojciec zdębiał. Zaczął coś motać, że może kiedyś, że nie może, że ... 10 tysięcy innych powodów. Zrobiłam się jeszcze poważniejsza, oparłam piątki o bioderka i powiedziałam.
- Tato, pokaż. Obiecuję, że nie będę się śmiała.
Podobno mina ojca bezcenna :D A matka zakrztusiła się śmiechem.

Ostatnia edycja:
obłędne opowieści Wasze:) ciekawe jakie teksty będą nam serwować te, co w brzuchach jeszcze:)

zaraz zwariuję od tego upału!!!!!!!!!!!!!

moje dziecie znow spi, dzisiaj sie z nia wynuzylam z domu wkoncu bo dzis chlodniej, zle znosze upały :( tak to z nia tesc wyjdzie albo moj m
witaj cleopatra;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny wiecie ze moja corka spi od kilku dni w swoim duzym lozku wielkosci dla doroslego czlowieka bo mielismy taki tapczan stary ale w dobrym stanie i wykorzystalismy go, no i juz kilka razy spadla w nocy ale podkladam takie ozdobne poduszki z innego lozka i nic jej sie nie stalo, ale ona w nocy jest bardzo mobilna i spiac stalae zmienia pozycje

opowieści z zycia wziete po prostu powalaja

witaj Cleopatra

Ostatnia edycja:
Moja córcia (lat 10) z kolei zadzwoniła wczoraj wieczorem z obozu i cała przejęta mówi" Mamo, mamo, jak się nazywał ten lek, który mam brać przed snem, żeby się nie denerwować?" Mówię jej że PLACEBO, zapisała sobie na kartce żeby nie pomylić i poleciała do doktora, podała mu kartkę i pyta na co to ma pomóc, lekarz jej na to, że na nerwy i dał jej tabletkę :)
Dziś już też dzwoniła czy ma iść po ten lek dzisiaj przed snem, bo się tak bardzo nie denerwuje, ale bardzo jej pomogło wczoraj i czy może wziąć żeby nie przedawkować. Mina lekarza musiała być boska i bezcenna! :)

Ja sie boje zebym w trakcie slubu nie fiknela... w sobote zapowiadaja u mnei 28 stopni ciesze sie ze bedzie ladna pogoda ale ja bez ciazy zle znosilam upaly... pomalu dopinam wszystko na ostatni guzik teraz beda dni upiększania :))

reklama
Salli eee tam ze niby daleko? mamy do siebie tylko 100km mieszkam tak jak vinga w Płocku:)))
Staram sie nie stresowac zeby moje dziecie bylo spokojne ale poza ocieraniem sie Olusia czuje jeszcze w brzuszku motylki chyba z podekscytowania:) tak jak poznalam jego tate rowne 4lata temu 26lipca:)))

Do góry