reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

To ja miałam gorszy sen :( śniło mi sie dziś ,ze poszlam na ktg i okazało sie ze moj syn nie zyje . i kazali mi zjechac windom na zabieg:( wstalam przerazona i probowalam pobudzać dzidzie do kopania. mowie Wam, cały dzien o tym myśle. Ja mam czesto sny prorocze i starsznie sie ich boje. Panicznie ! Wysniłam śmierc taty, i ciotki mojej. W pierwszej ciazy snil mi sie krwotok a jakis czas potem poronilam. takze wyobrazcie sobie jak ja sie czuje po tym snie.dobrze,ze synek mnie kopie co jakis czas, to mnie uspakaja/ chce wymazac ten sen z pamieci:(

Matko !!!! Vinga co za wiadomość:( Wspolczuje Agatce, bardzo mi przykro.

reklama
O boże... Vinga straszna wiadomość...Agatka szczerze współczuję.... :-(Dlaczego dzieją się takie złe rzeczy....

Blanka
boże... straszny sen... ja się jednak trzymam tego ze sny często wróżą zupełną odwrotność.... i mam nadzieję ze wszytko będzie w porządku...

Ojoj :( Biedna Agatka. Strasznie mi przykro.

Blanka, to twoja podświadomość kobieto... wmówiłaś sobie, że masz prorocze sny i teraz podświadomie boisz się takiej opcji. Więc proszę tu nie świrować, bo nic takiego się nie wydarzy. No.

Wiem dziewczyny , wiem . Trzeba złe myśli odpychać od siebie bo mozna szalu dostać . Ja czasem w rodzinie jak powiem,ze snilo mi sie to czy tamto kazdy sie juz boi.... a za jakis czas sie okazuje ze jednak....

Ale tym razem musi byc dobrze, musi.... bo bym zwariowała!

Blanka
mam nadzieje,że to tylko koszmar,wiadomo że sie cay czas obawia o zdrowie malszka,wiec sa te koszmary.
Fifka
też sie staram jakoś analizowac takie sny
Macie też takie bóle czasto w ciagu dnia jakby na miesiaczke,nie mocne ale odczuwa sie je czesto,moze teraz maluszek wiecej rosnie,bo tak bardziej odczuwam od czwartu że mam w ciagu dnia czesciej.

Niesiao ja niestety nic konkretnego Ci nie pomoge . Nie mam takich bóli, mnie czasem tak jakby sie brzuch spinał lekko, szczegolnie jak sie zmecze, duzo pochodze. Boleć nie boli.

Blanka ale wasnie nie wiem czy ja jestem w stanie rozpoznac czy to spinanie?raczej to jest mocno odczuwalne prawda?jest może bardzo twardy brzuch czy coś taiego że zaraz odczuje sie roznice?

Mi twardnieje brzuch i czuje takie spięcie, jakby skurcz. Nie bolesny tylko takie dziwne uczucie i zaraz przechodzi. Mam to jak juz wspomnialam po np dlugim spacerze. W poprzedniej ciazyy mialam to samo. Gin mowił,ze takie bóle lekkie moga tez byc spowodowane rozciąganiem sie właśnie macicy i nie oznaczaja nic zlego.Natomiast silny bol jak miesiaczkowy swiadczyl u mnie o poronieniu, ale to nie bylo poboewanie, to bol nie do zniesienia .

reklama
Po prostu dla spokoju Swojego na wizycie powiedz o tych odczuciach.

Moj mąż i syn juz spią , wiec chyba pora coś obejrzeć, myć sie i spać .

Dobrej nocy .

Do góry