reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku ale gratulacje moje kochana bedziesz miala swoich 4 w domu facetów :) wychodzi na to ze masz szczescie do chlopaczkow , ale zaskoczylas mnie tym postem, ale wiecie co niezle narazie same chlopaki i wszystkie z was które maja juz synów maja nastepnych , moze styczniowki beda mialy dsamych chlopów ;):-) wiem ze liczylas na dziewczynke ale pomysl jak fajnie miec tylu facetów w domu jak sobie wyszkolisz to bedziesz miala na starsze lata pomoc ;) heh:tak:

Wychodzi na to ze ukazało się juz 6 styczniowych chłopców ? i 0 dziewczynek? chlopca ma miec :
Anisen, Vinga, Fifka, Blanka, Akuku, Katherinne?
Tak swoja drogą to ja tez chcem nalezec do waszej druzyny hheh:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Powodzenia w odpieluchowywaniu wszystkim. Ja w tym temacie porażka. Co prawda na dzień bez pampa tak w ogóle latał jak skończył rok i 8 miesięcy, ale do dziś, a zaraz skończy pięć lat zdarza mu się w nocy zalać całe łóżko ... masakra

Ostatnio chodzę całymi dniami głodna, tylko nie wiem co bym miała ochotę zjeść...

A i ja w piątek zaczęłam 13 tydzień

Olich to ze robi w nocy nie znaczy że nie jest dopieluchowany, Takie moczenie się często ma swoją jakąś głębszą przyczynę...

Hehe... faktycznie przewaga chłopaków, ale to dlatego, ze chłopca łatwiej wypatrzeć :tak: Ale Blue jeszcze nikt nie powiedział ze któremuś naszemu chłopakowi nie może coś "odpaść"... ja czekam na 20 tydzień (jak pewnie większość z dziewczyn) żeby się tak przestawić na pewno. Bo w takim wieku ciąży pomyłki się dość często zdarzają :-D

Aj dziewczyny to generalnie mocno chlopieco u nas:-)
tak jak pisalam ja jestem za teoria,ze jak ma sie tendencje do chlopcow, to bedzie chlopiec,jak do dziewczynek to dziewczynka.i to sie sprawdza! Wszystkie ktore mialy 1 lub 2 chlopcow maja chlopca, i pewnie te co dziewczynki beda mialy dziewczynki.
Malinko gratuluje dziewczynki, mowie Ci to wspaniala sprawa,wyprobowane:-D
Anisen kochana, emocje mina i wszystko bedzie dobrze, tak to juz jest w zwiazku,spij dobrze. A niech to, nie chce mi wstawiac usmiechow:)

Dobranoc dziewczyny, ja jakas rozkojarzona jestem, chyba przezywam od nowa dzisiejszy dzien, najbardziej mnie ten doktor duszacy na brzuch z kazdej strony jakos nie daje spokoju.ale chyba oni wiedza co robia no nie?

Witam sie z wami w słoneczną niedziele!

Akuku gratuluje chłopca:)

Rzeczywiscie jak do tej pory sami chłopcy , ale to pewnie dlatego ze chłopca łatwiej wypatrzyć .

Pytałam o witaminy z czystej ciekawości. Mi co chwila jakaś ulotka z witaminami w łapki wpada tyle tego na rynku. Ja od 2 trymestru biote Prenatal DHA

Wczoraj starsznie zle sie czułam , nawrót mdłości na maxa. Nic nie mogłam jeść. Potem poszliśmy do siostry na grilla nawet nie ruszyłam kielbaski czy innego miesa grillowanego! Popijałam herbatkę z cytryną i bułki z masłem jadłam :) Ale na powietrzu czułam sie lepiej! a dziś od rana alergia daje w kość

Wczoraj tak myślałam , nad tym ze juz niebawem nie będziemy z Natanielem tyle po dworku chodzić , ze dużo sie zmieni. Postanowiłam zorganizować mu jakoś czas od jesieni. Bedzie to na plus dla niego- nowe zajecia,zainteresowania no i dla mnie jak małe sie urodzi az tyle czasu co w chwili obecnej mu niestety nie poświecę! Chcę go wysłać na rózne zajecia nie tylko edukacyjne ale tez cos dla niego, by mial frajdę ! U nas w ogrodku jordanowskim dla dzieci jest cala masa zajec . Tam chce dac go na angielski. A ze swojej checi Nataniel chce isc na pilke nozną i karate ale nad karata pomysle/te zajecia odbywaja sie w szkole.
Styczeń coraz bliżej i czekają nas zmiany , a ja jak zwykle chce na wszystko być dobrze przygotowana :)

NA dzisiejszy dzien nie mam jak na razie planów , Wam milej niedzieli zycze :-D

Oh dzisiaj niedzielnie forum puste :) ale to dobrze niedziela dla rodziny :) ja tez weszlam wkoncu bo mała spi bo obiadku ;)'
Anisen przykro słuchac ale chyba wiekszosc z nas tak ma , to okropne :(
Malinka przepraszam zapomnialam o tobie, :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry