reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku ale gratulacje moje kochana bedziesz miala swoich 4 w domu facetów :) wychodzi na to ze masz szczescie do chlopaczkow , ale zaskoczylas mnie tym postem, ale wiecie co niezle narazie same chlopaki i wszystkie z was które maja juz synów maja nastepnych , moze styczniowki beda mialy dsamych chlopów ;):-) wiem ze liczylas na dziewczynke ale pomysl jak fajnie miec tylu facetów w domu jak sobie wyszkolisz to bedziesz miala na starsze lata pomoc ;) heh:tak:

Wychodzi na to ze ukazało się juz 6 styczniowych chłopców ? i 0 dziewczynek? chlopca ma miec :
Anisen, Vinga, Fifka, Blanka, Akuku, Katherinne?
Tak swoja drogą to ja tez chcem nalezec do waszej druzyny hheh:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Powodzenia w odpieluchowywaniu wszystkim. Ja w tym temacie porażka. Co prawda na dzień bez pampa tak w ogóle latał jak skończył rok i 8 miesięcy, ale do dziś, a zaraz skończy pięć lat zdarza mu się w nocy zalać całe łóżko ... masakra

Ostatnio chodzę całymi dniami głodna, tylko nie wiem co bym miała ochotę zjeść...

A i ja w piątek zaczęłam 13 tydzień

Olich to ze robi w nocy nie znaczy że nie jest dopieluchowany, Takie moczenie się często ma swoją jakąś głębszą przyczynę...

Hehe... faktycznie przewaga chłopaków, ale to dlatego, ze chłopca łatwiej wypatrzeć :tak: Ale Blue jeszcze nikt nie powiedział ze któremuś naszemu chłopakowi nie może coś "odpaść"... ja czekam na 20 tydzień (jak pewnie większość z dziewczyn) żeby się tak przestawić na pewno. Bo w takim wieku ciąży pomyłki się dość często zdarzają :-D

Aj dziewczyny to generalnie mocno chlopieco u nas:-)
tak jak pisalam ja jestem za teoria,ze jak ma sie tendencje do chlopcow, to bedzie chlopiec,jak do dziewczynek to dziewczynka.i to sie sprawdza! Wszystkie ktore mialy 1 lub 2 chlopcow maja chlopca, i pewnie te co dziewczynki beda mialy dziewczynki.
Malinko gratuluje dziewczynki, mowie Ci to wspaniala sprawa,wyprobowane:-D
Anisen kochana, emocje mina i wszystko bedzie dobrze, tak to juz jest w zwiazku,spij dobrze. A niech to, nie chce mi wstawiac usmiechow:)

Dobranoc dziewczyny, ja jakas rozkojarzona jestem, chyba przezywam od nowa dzisiejszy dzien, najbardziej mnie ten doktor duszacy na brzuch z kazdej strony jakos nie daje spokoju.ale chyba oni wiedza co robia no nie?

Witam sie z wami w słoneczną niedziele!

Akuku gratuluje chłopca:)

Rzeczywiscie jak do tej pory sami chłopcy , ale to pewnie dlatego ze chłopca łatwiej wypatrzyć .

Pytałam o witaminy z czystej ciekawości. Mi co chwila jakaś ulotka z witaminami w łapki wpada tyle tego na rynku. Ja od 2 trymestru biote Prenatal DHA

Wczoraj starsznie zle sie czułam , nawrót mdłości na maxa. Nic nie mogłam jeść. Potem poszliśmy do siostry na grilla nawet nie ruszyłam kielbaski czy innego miesa grillowanego! Popijałam herbatkę z cytryną i bułki z masłem jadłam :) Ale na powietrzu czułam sie lepiej! a dziś od rana alergia daje w kość

Wczoraj tak myślałam , nad tym ze juz niebawem nie będziemy z Natanielem tyle po dworku chodzić , ze dużo sie zmieni. Postanowiłam zorganizować mu jakoś czas od jesieni. Bedzie to na plus dla niego- nowe zajecia,zainteresowania no i dla mnie jak małe sie urodzi az tyle czasu co w chwili obecnej mu niestety nie poświecę! Chcę go wysłać na rózne zajecia nie tylko edukacyjne ale tez cos dla niego, by mial frajdę ! U nas w ogrodku jordanowskim dla dzieci jest cala masa zajec . Tam chce dac go na angielski. A ze swojej checi Nataniel chce isc na pilke nozną i karate ale nad karata pomysle/te zajecia odbywaja sie w szkole.
Styczeń coraz bliżej i czekają nas zmiany , a ja jak zwykle chce na wszystko być dobrze przygotowana :)

NA dzisiejszy dzien nie mam jak na razie planów , Wam milej niedzieli zycze :-D

Oh dzisiaj niedzielnie forum puste :) ale to dobrze niedziela dla rodziny :) ja tez weszlam wkoncu bo mała spi bo obiadku ;)'
Anisen przykro słuchac ale chyba wiekszosc z nas tak ma , to okropne :(
Malinka przepraszam zapomnialam o tobie, :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry