reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
inomama 27 lipca jak jakieś fotki beda sie nadawaly do upublicznienia podziele sie:)))
elema można farbować tyle ze ja np wybieram farby bez amoniaku zawsze mnie dusił ten smród a w ciazy jest nie do wytrzymania :///

witam dziewczynki, chyba wczorajszych wpisów nie nadrobię.
wczoraj do końca dnia tak mi głowa pękała, jak nigdy w życiu :no: w dodatku jeszcze wymioty i dzień super miałam. :eek:
dziś też dzień stracony, jadę z małym na odczulanie, tzn teściowa nas wiezie. więc na męża trzeba będzie poczekać do 17.30...ehh nie wiem co ja ze sobą zrobię, chyba rundka po auchan i na plac zabaw, bo Nataniel ostatnio ma alergie na sklepy

Kochane nie będzie mnie do 29 (jedziemy z R na urlop do pl) odpoczywajcie w miare możliwości, przywitajcie za mnie nowych gości :) dobrze że już koniec mdłości, niech uśmiechów na twarzach każdy wam zazdrości, a na urlopie się nie pości (mamy obiadki mniaaam), dobra koniec tych mądrości życzę udanych wizyt i wytrwałści. Paaaaaaaa :laugh2::laugh2::laugh2:

Elama, sa rozne opinie na temat farbowania. Wiem, ze duzo dziewczyn farbuje, ale ja wstrzymuje sie do drugiego trymestru.w kazdej ciazy nie farbuje wlosow w 1 trymestrze gdzie wyksztalcaja sie wszystkie niezbedne organy dziecka. Moja lekarka tak mi doradzila i tego sie trzymam. A potem i tak nie farbuje na calosci a tylko pasemka, nie dotykajac skory.
Widzisz jedni uwazaja na to, inni na tamto.ja jestem za uprawianiem sportow w ciazy, pije kawe, cole, choc niektorzy twierdza ze to zabronione.jem tez lososia wedzonego w malych ilosciach, i tez niektorzy stwierdza,ze to zle.
za to unikam jak moge wszelkiej chemii, papierosow, alkoholu.
to troche zalezy od osoby jak bedzie dbala o siebie w ciazy, z czego zrezygnuje, a na co sie zgodzi. Wszystko oczywiscie tez konsultacja z lekarzem.
teraz mam zupelnie innego lekarza, inny kraj i wedlug niej moge jesc wszystko,ale farbowac wlosow ani razu. Chyba Ci nie pomoglam co:-D

co do farbowania włosów, to tak jak pisze Justyna, najlepiej skóry głowy nie tykać farbą. a najbardziej szkodzi wdychanie amoniaku, wiec trzeba tylko kupić farbę bez niego. chyba z loraela są takie
Pustiszi, baw się dobrze w pl :)

Ja też Natanielem farbowałam i teraz jraz już też/ Moja gin dala pozwolenie.

Vibovit pamietam, jak z reki sie zlizywało :p

Dona wspólczuje Ci znów tego brudzenia i stersu przy tym. Oby bylo wszystko dobrze.

Pustiszi milego wypoczynku:)

Ja zaczełam ostro szaleć z zakupami dla Filipa (chyba ostatecznie zostanie Filip nie Oliwier bo syn tak starsznie prosi). Mam juz nawet kombinezon:) A Natus wczoraj jak był ze mną na zakupach , wybierał małemu czapeczki, spodenki a w pewnym momencie popatrzył i mowi- a teraz to już tylko Filipkowi bedziemy kupować? Wytłumaczyłam mu cokolwiek,ale czułam ze jest zazdrosny wiec kazałam wybrać sobie jakieś podkoszulki!

cze z rana (hehe)

Delewarre - to niebezpiecznie brzmi, ale lepiej już z mamą?

Dona - cholera z tymi brudzeniami, miałaś już wyczerpać limit!

Elama - ja farbowałam i bardzo ładnie wyglądam:)

Pustiszi - miłego wypoczynku!!!!!!!!!! narób zapasów polskiego jedzenia:)

reklama
Blanka, pochwal się zakupami :)

a ja muszę się pochwalić że 5 ząbek nam wyszedł :) pierwsza dwójeczka :-)
dobra ruszam tyłek i trzeba się zbierać do miasta

Do góry