reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Sali to powodzenia ja tam farbowalam dwa tyg przed porodem ;) hehe
Vinga to wspólczuc tylko , ja tez z mała jak wdrapalam sie na 3 pietro po spacerze upal, na mnie zle dziala i glowa mi pekqała niesamowicie ale teraz mala juz spi ja odpoczywam czytam was a dzisiaj mi sie obiad upieka bo jest w polsce siosrtra mojego M wiec tesciowa szykuje paszteciki z barszczykiem hhaa i wszyscy zjedza ;)
pustiszi milego urlopu ;):-)
Dona biedna nie martw sie , nic zlego dzidzi sie nie dzieje ;) ~! przejdzie
a ja juz mam dzisiaj 15 tydzien ;))

Ostatnia edycja:
dona mam nadzieję,że te brudzenia miną,bierzesz jakieś leki typu duphaston czy luteine?
Elama są różne opinie,ja pracuje w tym zawodzie i gin nie mial przeciwskazań żebym przy tych farbach do wlosow pracowała,jak slucham to kobiety róznie od gin słyszą na temat farbowania,ja pewnie bede farbować.
Pustuszi
udanego urlopu :)

Co do wagi,bo kiedyś pisalyscie,ja od początku ciąży mam 2kg na plusie

a ja juz mam dzisiaj 15 tydzien ;))

bluelovi, nie wiem jak ustawiałaś suwaczek, czy na OM czy na datę porodu. Ale z tego co ostatnio powiedziała mi ginka, to jak masz np 14tydz 4 dzień, to minęło pełne 14 tygodni + 4 dni :) Czyli jak masz 15 tydzień, to jest skończony 15 :) Ja dziś kończę 14 i zaczynam 15 :D A jak jest u Ciebie?

Delewarre - to niebezpiecznie brzmi, ale lepiej już z mamą?

Tak, lepiej :-) Już wygląda prawie jak moja mama :tak: I na dowód tego założyła kapelusz pszczelarski i poszła znowu do pszczół :)

Vinga, no to gratulacje kolejnego ząbka :) U nas też zębowo, bo właśnie dzisiaj Mikołajowi druga dolna jedynka wypadła - trzeba kasę szykować :-), bo zębowe wróżki coś nie wyrabiają :)

A co do wagi to u mnie na początku trochę spadła, ale teraz 2,5 na plusie. I normalnie zaczynam smaki lepiej czuć - melona obie jem :)

Sally, bluelovi, to dzisiaj wielki dzień, bo ja kończę 13 ty, a zaczynam 14-ty :-D Hehe, ale się ułożyło :-)

pustiszi udanego urlopu

Vinga ty chyba pisalaas o tych bolach glowy, mi juz troszke przechodza ale praktycznie codziennie tak mnie ćmi, tylko zastanawiam sie czy to tez nie jest od zolądka

słońca niestety tez nadal nie trawie i siedze cala w cieniu, a o tej porze roku juz zawsze bylam fajnie opalona a teraz po prostu bialy serek

Haha patrzę że piątek jest takim "pełnym dniem" Bo ja dzisiaj kończe 16 tydzień i zaczynam 17!!! :-D

Vinga gratuluję kolenego ząbka!! U nas już ostatnie wychodzą... Konrad jest nieznośny...

Pastiszi UDANYCH WAKACJI!!! :-D

Sali
no proszę! Ja też właśnie muszę się zabrać za farbowanie...

A ja mam dzisiaj taki zły dzień że chyba oszaleje z moim małym... mąż go zabrał do dziadków żebym odpoczęła (bo z pracy dopiero wrócił) bo chyba go rozniose... nie dość że przeżywa jakiś bunt to jeszcze zęby go bolą... no a do tego mamy już 3 tydzień bez pieluchy i postanowił sikać nagle w majtki zamiast do sedesu...

W ciąży jakoś strasznie nerwowa się zrobiłam....

reklama
Vinga - gratki zęba! aż szkoda, że potem wypadają:)

Bluelovi - ja nie farbowałam włosów, kiedy szłam Kajtka rodzić, ale paznokcie u stóp sobie zrobiłam jak złoto. Taka piękna chciałam być. I pierwsze co, to oberwałam od wszystkich, ze mam to natychmiast zmyć, bo jak będzie martwica, to po paznokciach nie poznają...i tyle mojego:)

Do góry