reklama
Sali to powodzenia ja tam farbowalam dwa tyg przed porodem hehe
Vinga to wspólczuc tylko , ja tez z mała jak wdrapalam sie na 3 pietro po spacerze upal, na mnie zle dziala i glowa mi pekqała niesamowicie ale teraz mala juz spi ja odpoczywam czytam was a dzisiaj mi sie obiad upieka bo jest w polsce siosrtra mojego M wiec tesciowa szykuje paszteciki z barszczykiem hhaa i wszyscy zjedza
pustiszi milego urlopu :-)
Dona biedna nie martw sie , nic zlego dzidzi sie nie dzieje ~! przejdzie
a ja juz mam dzisiaj 15 tydzien )
Vinga to wspólczuc tylko , ja tez z mała jak wdrapalam sie na 3 pietro po spacerze upal, na mnie zle dziala i glowa mi pekqała niesamowicie ale teraz mala juz spi ja odpoczywam czytam was a dzisiaj mi sie obiad upieka bo jest w polsce siosrtra mojego M wiec tesciowa szykuje paszteciki z barszczykiem hhaa i wszyscy zjedza
pustiszi milego urlopu :-)
Dona biedna nie martw sie , nic zlego dzidzi sie nie dzieje ~! przejdzie
Ostatnia edycja:
dona mam nadzieję,że te brudzenia miną,bierzesz jakieś leki typu duphaston czy luteine?
Elama są różne opinie,ja pracuje w tym zawodzie i gin nie mial przeciwskazań żebym przy tych farbach do wlosow pracowała,jak slucham to kobiety róznie od gin słyszą na temat farbowania,ja pewnie bede farbować.
Pustuszi
udanego urlopu
Co do wagi,bo kiedyś pisalyscie,ja od początku ciąży mam 2kg na plusie
Elama są różne opinie,ja pracuje w tym zawodzie i gin nie mial przeciwskazań żebym przy tych farbach do wlosow pracowała,jak slucham to kobiety róznie od gin słyszą na temat farbowania,ja pewnie bede farbować.
Pustuszi
udanego urlopu
Co do wagi,bo kiedyś pisalyscie,ja od początku ciąży mam 2kg na plusie
bluelovi, nie wiem jak ustawiałaś suwaczek, czy na OM czy na datę porodu. Ale z tego co ostatnio powiedziała mi ginka, to jak masz np 14tydz 4 dzień, to minęło pełne 14 tygodni + 4 dni Czyli jak masz 15 tydzień, to jest skończony 15 Ja dziś kończę 14 i zaczynam 15 A jak jest u Ciebie?
delewarre
Fanka BB :)
Delewarre - to niebezpiecznie brzmi, ale lepiej już z mamą?
Tak, lepiej :-) Już wygląda prawie jak moja mama I na dowód tego założyła kapelusz pszczelarski i poszła znowu do pszczół
Vinga, no to gratulacje kolejnego ząbka U nas też zębowo, bo właśnie dzisiaj Mikołajowi druga dolna jedynka wypadła - trzeba kasę szykować :-), bo zębowe wróżki coś nie wyrabiają
A co do wagi to u mnie na początku trochę spadła, ale teraz 2,5 na plusie. I normalnie zaczynam smaki lepiej czuć - melona obie jem
Sally, bluelovi, to dzisiaj wielki dzień, bo ja kończę 13 ty, a zaczynam 14-ty Hehe, ale się ułożyło :-)
dona_76
pustiszi udanego urlopu
Vinga ty chyba pisalaas o tych bolach glowy, mi juz troszke przechodza ale praktycznie codziennie tak mnie ćmi, tylko zastanawiam sie czy to tez nie jest od zolądka
słońca niestety tez nadal nie trawie i siedze cala w cieniu, a o tej porze roku juz zawsze bylam fajnie opalona a teraz po prostu bialy serek
Vinga ty chyba pisalaas o tych bolach glowy, mi juz troszke przechodza ale praktycznie codziennie tak mnie ćmi, tylko zastanawiam sie czy to tez nie jest od zolądka
słońca niestety tez nadal nie trawie i siedze cala w cieniu, a o tej porze roku juz zawsze bylam fajnie opalona a teraz po prostu bialy serek
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Haha patrzę że piątek jest takim "pełnym dniem" Bo ja dzisiaj kończe 16 tydzień i zaczynam 17!!!
Vinga gratuluję kolenego ząbka!! U nas już ostatnie wychodzą... Konrad jest nieznośny...
Pastiszi UDANYCH WAKACJI!!!
Sali no proszę! Ja też właśnie muszę się zabrać za farbowanie...
A ja mam dzisiaj taki zły dzień że chyba oszaleje z moim małym... mąż go zabrał do dziadków żebym odpoczęła (bo z pracy dopiero wrócił) bo chyba go rozniose... nie dość że przeżywa jakiś bunt to jeszcze zęby go bolą... no a do tego mamy już 3 tydzień bez pieluchy i postanowił sikać nagle w majtki zamiast do sedesu...
W ciąży jakoś strasznie nerwowa się zrobiłam....
Vinga gratuluję kolenego ząbka!! U nas już ostatnie wychodzą... Konrad jest nieznośny...
Pastiszi UDANYCH WAKACJI!!!
Sali no proszę! Ja też właśnie muszę się zabrać za farbowanie...
A ja mam dzisiaj taki zły dzień że chyba oszaleje z moim małym... mąż go zabrał do dziadków żebym odpoczęła (bo z pracy dopiero wrócił) bo chyba go rozniose... nie dość że przeżywa jakiś bunt to jeszcze zęby go bolą... no a do tego mamy już 3 tydzień bez pieluchy i postanowił sikać nagle w majtki zamiast do sedesu...
W ciąży jakoś strasznie nerwowa się zrobiłam....
Calineczka001
aagusia1988 witam w imieniu swoim i Pustiszi :-)
ja padnięta po pracy.. nogi mnie strasznie bolę.. co dziwne kości w stopach najnowszy objaw :-)
ja padnięta po pracy.. nogi mnie strasznie bolę.. co dziwne kości w stopach najnowszy objaw :-)
reklama
inomama
Vinga - gratki zęba! aż szkoda, że potem wypadają
Bluelovi - ja nie farbowałam włosów, kiedy szłam Kajtka rodzić, ale paznokcie u stóp sobie zrobiłam jak złoto. Taka piękna chciałam być. I pierwsze co, to oberwałam od wszystkich, ze mam to natychmiast zmyć, bo jak będzie martwica, to po paznokciach nie poznają...i tyle mojego
Bluelovi - ja nie farbowałam włosów, kiedy szłam Kajtka rodzić, ale paznokcie u stóp sobie zrobiłam jak złoto. Taka piękna chciałam być. I pierwsze co, to oberwałam od wszystkich, ze mam to natychmiast zmyć, bo jak będzie martwica, to po paznokciach nie poznają...i tyle mojego