Dziewczyny ja nie nadazam za Wami, odpowiem wiec na posty,ktore akurat pamietam;-)
Bandyta w H&Mie przynajmniej u nas jest taki dzial. Ja nie lubie nosic 'za duzych' ubran w ciazy bo raczej nie chce przypominac namiotulubie takie podkreslajace ciuszkiale nawet i z ciazowymi trzeba troche uwazac,jak chce sie w miare fajnie wygladac. W ostatniej ciazy kupilam tunike niby ciazowa, ale luzna na dole i mam zrobiony film jak jedziemy na porod, wiec moja siostra sie wystraszyla, ze az tak mozna w ciazy wygladac. Wygladalam jeszcze 2 razy grubiej niz w rzeczywistoscifakt ze to dzien porodu byl, ale mimo wszystko..
Anisen, moja babkaz usg czyli polozna nie zdziwila sie,ze w 3 ciazy pod koniec 13 tygodnia czulam ruchy.oczywiscie nie chodzi o kopniaki, a o samo czucie,ze ktos tam jest. Ja mysle ze Twojej ginekolog chodzilo o kopniaki, bo ruchy sa roznie rozumiane
a jesli chodzi o plec dziewczyny to ja zachodze w glowe, bo moja mama ma dwie corki, trzeci syn, jej mama dwie corki trzeci syn, od taty strony tez dwie corki i syn, od mojego faceta 5 dzieci 3 facetow, 2 dziewczyny.
i niby generalnie towarzystwo mieszane. Ale ja mysle,ze bedzie dziewczynka.
ja jestem za teoria,ze jak sie ma tendencje do chlopcow to sa sami chlopcy,a jak do dziewczynek to dziewczynki. Sa oczywiscie wyjatki od tego:-)