reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen ja wesela tez nie robie przyjecie w restauracji dla 26 osób a i tak wiecej zachodu niz to warte drogo nas to nie wyjdzie na wesele teraz nie mam pieniedzy wole odkladac dla maluszka :))))
Chyba zmienilam zdanie nie mam ochoty juz na białą tylko na kurczaka według twojego przepisu :)

reklama
a ja z innej beczki pamiętacie tooo mniaaam:tak:
vis.jpg

Załączniki

• vis.jpg
    vis.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 22
Miejskibandyta - ja pierdzilele, jakaś glupia ta kupująca czy co?

Vinga - to ja tulę wirtualnie choć ..

Anisen - daj mężowi swe wyznanie przeczytać, niech wie!:)

Czikusia - kiedy ślub ten pytam?

Pustiszi - noooooooooooooooooo, pamiętam. Ja na rękę wysypywałam i wylizywałam - full zdrowo:) było też takie niby "piwo" dla dzieci w butelkach większych niż śmietana, mniejszych niż mleko z kapslem...ni cholery nazwy nie pamiętam, a myślę już tydzień nad tym

Inomama - noo to zagwozdka z tym piwem jeszcze stare butelki bobo fruta pamietam ale tego alkoholu chyba mi mama nie kupowała :-D A Visolvit zawsze zawsze zawsze na plac wynosiłam i wszyscy ręce podstawiali frajdy co niemiara eeeh ... :)

A ja się zabrałam za kuchenkę przeczytałam że można octem domyć płyte indukcyjną bo mleczkami nie dyga nic, okłamali mnie chałupe tylko teraz wietrze wiatrakiem. I już spakowałam nas na wyjazd jeszcze garnitur mi został zapakować i jutro tylko leże czekam na wyjazd ;)

kurcze pamiętam ten vibovit a jeszcze był visolvit
mój nick to z imienia i daty urodzenia
ja tez czesto ostatnio frytki w piekarniku robię i warzywa z patelni albo zupe jarzynowa, obiadów nie musze gotować - gotuje mi teściowa i wpardzie juz mialam zaczac sama ale ostatnio nie bylam w stanie przez to zle samopoczucie wiec na razei tak zostalo, a ze mieszkany razem to nie jest to problem, zreszta moja tesciowa ma wielkie serce, po prostu super kobieta
a co do sprzedawania na allegro to tezz ostatnio mialam tel o wystawiony 2 lata temu wozek i dawno sprzedany a ktos wykorzystal moje zdjecia i jakas baba dzwonila do mnie z grozbami i straszeniem policja bo wplacila kase a wozka nie dostala, na szczescie sama doszla do wniosku ze to nie moj adres i dane podawala w przelewie i odpuscila, nie wiem jak to sei zakonczylo. chyba ja ktos oszukal. przykre to jest, bo ja tez kupuje na allegro ale jakos na razie nie mialam problemow

Dziewczyny ja nie nadazam za Wami, odpowiem wiec na posty,ktore akurat pamietam;-)
Bandyta w H&Mie przynajmniej u nas jest taki dzial. Ja nie lubie nosic 'za duzych' ubran w ciazy bo raczej nie chce przypominac namiotulubie takie podkreslajace ciuszkiale nawet i z ciazowymi trzeba troche uwazac,jak chce sie w miare fajnie wygladac. W ostatniej ciazy kupilam tunike niby ciazowa, ale luzna na dole i mam zrobiony film jak jedziemy na porod, wiec moja siostra sie wystraszyla, ze az tak mozna w ciazy wygladac. Wygladalam jeszcze 2 razy grubiej niz w rzeczywistoscifakt ze to dzien porodu byl, ale mimo wszystko..:-D

Anisen, moja babkaz usg czyli polozna nie zdziwila sie,ze w 3 ciazy pod koniec 13 tygodnia czulam ruchy.oczywiscie nie chodzi o kopniaki, a o samo czucie,ze ktos tam jest. Ja mysle ze Twojej ginekolog chodzilo o kopniaki, bo ruchy sa roznie rozumiane:cool2:

a jesli chodzi o plec dziewczyny to ja zachodze w glowe, bo moja mama ma dwie corki, trzeci syn, jej mama dwie corki trzeci syn, od taty strony tez dwie corki i syn, od mojego faceta 5 dzieci 3 facetow, 2 dziewczyny.

i niby generalnie towarzystwo mieszane. Ale ja mysle,ze bedzie dziewczynka.
ja jestem za teoria,ze jak sie ma tendencje do chlopcow to sa sami chlopcy,a jak do dziewczynek to dziewczynki. Sa oczywiscie wyjatki od tego:-)

Pustiszi pamiętammmm..I jeszcze był w takej tubce taki zelik pomaranczowy......teraz dzieciaki nie mają takich smaków:cool2:

reklama
grudnioweczka111 ja jestem młodsza od mojej siostry... 11 lat :-) mało tego mam siostrę młodszą o... 11 lat, a jakby komuś mało było to córka mojej tej starszej siostry jest od mojej młodszej siostry 11 młodsza :happy2: hehhe mam nadzieje, że da mnie się zrozumieć bo śpiąca jestem nie wyraźnie wyrażam swoje myśli już .....

Do góry