reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Vinga kochana mam to samo , oni nie rozumieja a ty sie poźniej mecz z dzieckiem ;((
miejskibandyta to nieźle :) mogła chociarz zadzwonic a ona odrazu na komende ha! :(:tak:a aprpo hm to nie wszystkie maja dzial ciazowy, u mnie duzo nie ma :(
Hope cura potrzebowała widac mamusi ;)
Któras z was pisala o prasowaniu, ja nie lubi ei nie prasuje :) tylko jak jakas okazja wyjscie ;)
no to wsumie na dwoje babka wrózyla moze syn a moze corka , jeszcze niecale 3 tyg, a ja czuje ze im blizej wizyty niepokuj ze moge sie rozczarowac ;(
I wgl dzieki za odpowiedzi dziewczyny ;)
Moja mala zasnela wkoncu mam chwile dla siebie ;))
Inomama fajne te trampki napewno mu sie spodobaja , ma siostra ręke ;)

reklama
głowa boli, wymiotować się chce, do tego humor zryty, także wybaczcie że dziś nie będę czytać forum. może wieczorem lepiej się poczuję to wpadnę :(
miłej reszty dnia kobitki

vinga współczuje
Ja dzis super :) Piekę kurczaka, robie frytki z ziemniaków pieczone, sałatkę z pomidorów. Już mi tak pachnie ze aż nie mogę sie doczekać.
A maz mi przyniósł 2 kg najcudniejszych czereśni z karteczką : kocham cie. Mam najwspanialszego męza pod slońcem :))

Czekam na kuriera z ubraniami :))

Anisen jakie to romantico :) A obiadek pycha u Ciebie. Zazdroszczę Ci strasznie wolnych wakacji. Ja po pracy wczoraj na szybko zrobiłam zupę pomidorową na dzisiaj? Btw jak pieczesz tego kuraka to znaczy w jakich przyprawach?

Inomama buty czaderskie!!!

anisen mniam tez musze zebrac sie w kupe i zaczac gotowac ale normalnie sily mi odejmuje ostatnio cos i checi do czegokolwiek, wszystko wydaje sie takie bez sensu :(((zeczywiscie masz wspanialego meza ;) zazdroscic tylko :tak:
a ja chyba sie odwadniam normalnie bo juz czuje ze mi slabo, poszlam do kuchni i wlałam w siebie pol kubka wody bo dzis nic nie pilam :(

Nie lubie gotowych przypraw bo tam głownie sól i glutaminian sodu. Daje sól morką, czosnek rozgnieciony, paprykę słodka w proszku, pokrojoną papryczkę chili świeża ( już są), lubczyk, curry, posiekana malutką cebulkę, , pieprz kolorowy zmielony, sok z limonki i oliwę. w tym maceruję kurczaka min godzinę przed pieczeniem , potem piekarnika i podlewam na początku gorącą wodą a potem utworzonym sosem, żeby byl chrupiący :)) moje dzieci to uwielbiają

Dziewczęta ależ wy produkujecie!
Mam mało czasu zaglądać (ślub) ja juz chce zeby bylo po przez cala ta otoczke i przygotowania normalnie mi sie odechcialo!! najgorsze jeszcze przede mna
Zafudowalam sobie dwa dni przed slubem opalanie natryskowe 100% bezpieczne dla Pan w ciazy w dodatku po znajomosci okazyjnie zamiast 200zł cale cialo mam za 80zł:) bede wygladala troche zdrowiej strasznie blada jestem
tragicznie znosze upały w dodatku przy wiekszym wysilku cos dziwnego z serduchem mi sie dzieje za dwa tygodnie (30.07) wizyta kontrolna powiem o tym lekarzowi
Teraz pomykam do sklepu bo zachcialo mi sie strasznie kielbasy bialej z chrzanem!! dam sie za nia pokroic!!

reklama
O Anisen dzięki kochana, przepis super, wypróbuję w weekend, tym bardziej, że też w ogóle nie używam tych przypraw z glutaminianem.

Do góry