reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Diablica ja jako dziecko odkąd pamiętam uwielbiałam kisiel! Teraz nie jadłam już kilka lat . A w tej ciązy mam jakiś nawrót :p

Blue zobaczę ten film jutro z mężem ! :) A to zdjecie o którym mówisz, to na mamach grudniowych?

reklama
A czy ja mowilam wam ze moje dziecie dzisiaj na usg pilo wody plodowe ??
Widok przeslodki jak tak otwieral buziolka i polykal hehe.

Pustiszi - super, że już umowa podpisana. Macie teraz do września czas, żeby to logistycznie sprawne ugryźć, bo my tak z dnia na dzień i mamy jeden wielki.... chaos :)

Blanka - mi na zajady pomaga suplementacja witaminami jakimiś z grupy B i przechodzi jak ręką odjął.

EEEE, yyy. Czy Wy dziewczyny mówicie o sadze "Zmierzch"? Jeśli tak to... mam mdłości. Nie, nie dlatego, że nie znoszę czy coś, ale dlatego, że przez to ustrojstwo miałam wczoraj wizytę policjanta w mieszkaniu, gdyż jest podejrzenie o popełnienie przeze mnie przestępstwa :D I`m a criminal! Jutro idę na komendę składać zeznania, więc jutro Wam opiszę co i jak w każdym razie, czasami sama sobie dostarczam takich wrażeń, że już nie ogarniam. Jak nie adrenalina związana ze sportem, to wpakować się potrafię w kuriozalne sytuacje, mam dziwne pomysły na wszystko. Niech ktoś powie, że dziecko mnie wyciszy?! W każdym razie do jutra i trzymajcie kciuki, żeby mnie nie zamknęli jutro za kratkami, bo o 15:00 mam przesłuchanie a o 16:50 ginekolożkę, jak mnie zamkną to jak to mówią po ptokach :D

To już wiemy skąd się wziął Twój nick :rofl2:

Ja tuż przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży byłam na policji dwa razy. Na pierwszy czekałam, bo wiedziałam o sprawie (o prawa autorskie. Zrobiłam znak graficzny a jedna firma go ukradła, opatentowała i podała mojego znajomego do sądu o używanie zastrzeżonego znaku). A drugiej się nie spodziewałam... Sprawa o morderstwo ze szczególnym okrucieństwem sprzed 12 lat... Byłam w szoku...

Sali co ty opowiadasz? Morderstwo?:sorry2:to niezle przygod mialas.ale nie pierwszy raz slysze o takich pomylkach:-D
Bandyta no wlasnie nick pasuje idealnie w takim razie:-D

Akuku ale super widok.tez uwielbiam jak dzidzia cos fajnego robi nanusg.
moja druga ssala palec,ale w wiekszosci jak nie patrzylismy;-)bo jak tylko chcielismy znow zobaczyc buzke to szybko odciagala z powrotem paluszek,jakby sie wstydzila;-)to bylo na polowkowym.
z drugiej strony mysle sobie,czy dla dzieci nie jest stresujace takie usg,skoro wyraznie pokazuja,ze one czuja te badanie...pogadam na ten temat jak bede na tym prywatnym usg

a kisiel...mmmm cholera, a akurat juz mi sie skonczyly, a babka z polskiego sklepu do koncanlipca na urlopie,do innego musze jechac duzo dalej...

chyba nie odpisze wszystkim ale za duzo zaleglosci az 2 dni:-D

Nie no miejskibandyta ksywka zobowiązuje ;) wiadomo :-D
Ja raz zgłaszałam coś na policje ale mnie wygonili uraz mam okropny ... Zero doradzenia w sprawie czy pomocy...

ja dzisiaj porannie przed szóstą oczy otworzyłam tak zaczął w jednostce dmuchać żolnierz w trąbke że nie było przeproś, a marudziłam że mam ptasie radio za oknem z życiu nigdy nie słyszałam tak zdeterminowanych ptaków od 4 do 6 non stop.
Powinnam pomału szykować rzeczy z listy przedmiotów niezbędnych domzabrania domPl ale ja nawet jeszcze listy nie zrobiłam taaak mi jakoś to kiepsko idzie czym bliżej tym gorszy niechciej jednak.

reklama
Do góry