reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Diablica ja jako dziecko odkąd pamiętam uwielbiałam kisiel! Teraz nie jadłam już kilka lat . A w tej ciązy mam jakiś nawrót :p

Blue zobaczę ten film jutro z mężem ! :) A to zdjecie o którym mówisz, to na mamach grudniowych?

reklama
A czy ja mowilam wam ze moje dziecie dzisiaj na usg pilo wody plodowe ??
Widok przeslodki jak tak otwieral buziolka i polykal hehe.

Pustiszi - super, że już umowa podpisana. Macie teraz do września czas, żeby to logistycznie sprawne ugryźć, bo my tak z dnia na dzień i mamy jeden wielki.... chaos :)

Blanka - mi na zajady pomaga suplementacja witaminami jakimiś z grupy B i przechodzi jak ręką odjął.

EEEE, yyy. Czy Wy dziewczyny mówicie o sadze "Zmierzch"? Jeśli tak to... mam mdłości. Nie, nie dlatego, że nie znoszę czy coś, ale dlatego, że przez to ustrojstwo miałam wczoraj wizytę policjanta w mieszkaniu, gdyż jest podejrzenie o popełnienie przeze mnie przestępstwa :D I`m a criminal! Jutro idę na komendę składać zeznania, więc jutro Wam opiszę co i jak w każdym razie, czasami sama sobie dostarczam takich wrażeń, że już nie ogarniam. Jak nie adrenalina związana ze sportem, to wpakować się potrafię w kuriozalne sytuacje, mam dziwne pomysły na wszystko. Niech ktoś powie, że dziecko mnie wyciszy?! W każdym razie do jutra i trzymajcie kciuki, żeby mnie nie zamknęli jutro za kratkami, bo o 15:00 mam przesłuchanie a o 16:50 ginekolożkę, jak mnie zamkną to jak to mówią po ptokach :D

To już wiemy skąd się wziął Twój nick :rofl2:

Ja tuż przed tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży byłam na policji dwa razy. Na pierwszy czekałam, bo wiedziałam o sprawie (o prawa autorskie. Zrobiłam znak graficzny a jedna firma go ukradła, opatentowała i podała mojego znajomego do sądu o używanie zastrzeżonego znaku). A drugiej się nie spodziewałam... Sprawa o morderstwo ze szczególnym okrucieństwem sprzed 12 lat... Byłam w szoku...

Sali co ty opowiadasz? Morderstwo?:sorry2:to niezle przygod mialas.ale nie pierwszy raz slysze o takich pomylkach:-D
Bandyta no wlasnie nick pasuje idealnie w takim razie:-D

Akuku ale super widok.tez uwielbiam jak dzidzia cos fajnego robi nanusg.
moja druga ssala palec,ale w wiekszosci jak nie patrzylismy;-)bo jak tylko chcielismy znow zobaczyc buzke to szybko odciagala z powrotem paluszek,jakby sie wstydzila;-)to bylo na polowkowym.
z drugiej strony mysle sobie,czy dla dzieci nie jest stresujace takie usg,skoro wyraznie pokazuja,ze one czuja te badanie...pogadam na ten temat jak bede na tym prywatnym usg

a kisiel...mmmm cholera, a akurat juz mi sie skonczyly, a babka z polskiego sklepu do koncanlipca na urlopie,do innego musze jechac duzo dalej...

chyba nie odpisze wszystkim ale za duzo zaleglosci az 2 dni:-D

Nie no miejskibandyta ksywka zobowiązuje ;) wiadomo :-D
Ja raz zgłaszałam coś na policje ale mnie wygonili uraz mam okropny ... Zero doradzenia w sprawie czy pomocy...

ja dzisiaj porannie przed szóstą oczy otworzyłam tak zaczął w jednostce dmuchać żolnierz w trąbke że nie było przeproś, a marudziłam że mam ptasie radio za oknem z życiu nigdy nie słyszałam tak zdeterminowanych ptaków od 4 do 6 non stop.
Powinnam pomału szykować rzeczy z listy przedmiotów niezbędnych domzabrania domPl ale ja nawet jeszcze listy nie zrobiłam taaak mi jakoś to kiepsko idzie czym bliżej tym gorszy niechciej jednak.

reklama
Do góry