reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Super dziewczyny no sami chłopcy prawie cudowne wieści.

Ja właśnie wróciłam umowę najmu podpisaliśmy udawałam skupioną ale nic nie kumałam co on szprecha, ale wstyd muszę ponowić naukę słówek! Koniecznie!
I ja wstawiam ale bagiete czosnkową do piekarnika ;)

reklama
Inomamam ja sama bym zauwazyla ta przepukline, ale i tak w pl bede miala usg wiec nawet nie pytalam.
A zapomnialam napisac ze maluch polozyl sie w poprzek. Glowa po prawej stronie brzucha a nogi po lewej !!!
I mjie tak poszerza. I wiecie co wlasnie z lewej strony ruchy czuje, tylko z lewej hehe.
A jak rozwinie nozku to pewnie z 10-11cm ma.

Dzieci pospaly, teraz ogladaja bajki, a my mamy spokojna droge :-) jeszcze 7.5 godziny i bedziemy w dover na...ale prom mamy o 4 rano.

Właśnie Akuku , Ty miałaś z ta przepukliną nieciekawie. Ale skoro lekarz nic nie mówił, to może juz śladu po niej nie ma? Oby:tak:

Gocha gratuluje syna ! Witaj w klubie :)

Mi zajada wyskoczyła, nie opryszczka tylko zajada w konciku ust .boli dziadostwo i przeszkadza. zapytam w aptece, czym to moge potraktowac!
Jak mi marzą sie mufinki, albo jagodzianki:) Jutro z rana uderzam do cukierni:-D

No własnie AKUKU te nasze maluszki juz duze są jak wyciagna nozki bo oni je mieza od glowy do pupy, ciagle zapominam ;))
Pustiszi super ze juz umowa podpisana , niech wam sie dobrze mieszka :)i nie wprowadzac mi złych emocji do nowego mieszkania :));-)

A ja wlasnie zjadlam chinczyka i pekam ;)i ogladalam przed chwila ,,przed switem 2'' az sie na koncu poplakalam, czekalam az bedzie na internecie bo jak puszczali w kinach to nie zabardzo mialam jak isc ;))

uwielbbbbbiam kisiel blanka my z córą mamy kiślowe rytuały....ogladamy czasami bajki disneya jakies tam Piękną i bestie np. i wtedy obowiazkowo zamiast popcornu to własnie kisiel...ona juz jest kiślowym maniakiem codziennie mnie o niego prosi.

Edward i Bella postanawiają bronić swojej córki Renesmee przed rodziną Volturi i oskarżeniami, iż pół-wampir pół-człowiek może być śmiertelnie niebezpieczny dla obu ras. obejrzyj sobie ';) na cda.pl za darmo ;)
Własnie przezylam szok malo wiem o cc ale jak zobaczylam to zdjęcie ;OO zagladnelam na grudniowki a tam juz jakis czas temu jedna dziewczyna dodala zdjecie z cc (niewiem czyja cc) ale normalnie wyjeli te dziecko z brzucha jeszcze w pecherzu plodowym a tak w srodku wody płodowe ;):szok:

Ostatnia edycja:
bluelovi - jakieś dwa tygodnie temu oglądalam 2 po raz drugi nic nie było w tv to puściłam koniec jest intrygujący bo ja to myślałam że będzie po wszystkim a tu niespodzianka. :) i w życiu nie wprowadzimy złych emocji od razu mieszkanie "poswięcimy" wiadomo ;)

I jeszcze super bo zapamiętam Uland-strasse. czyli prawie jak ula :) i numer 83 to rocznik mojego R :) zapamiętam odrazu teraz był Erzberger-strasse uczyłam sie miesiac bity. A z radości poszłam do sklepu po napoje i wyszłam z 3 bluzeczkami dla malucha :-D butik likwidowali obniżka była :) to wziełam :)

Ja na kisiel miałam fazę jeszcze w pracy rok temu od lutego do kwietnia i wiecie że nie rusze go do hohoho albo i dlużej do końca żywota mi zbrzydł :)

Ło to ja bym nie wstawiła takiego zdjęcia nigdy....

reklama
pustiszi to fajnie ciesze sie , nowy nabytek ;) :-)koniec filmu tez mnie zaskoczyl, emocje niezle ;)
Mi ręce opadły jak czytałam ostatnią akcję że ta bójka się nie toczyła naprawdę, bo ja najpierw wszystkie tomy zakupiłam, następnie czekałam na filmy i fajnie się czytało bo pierwsza część film a później w ksiażkach miałam, przed oczami twarze aktorów :)

Do góry