reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Super dziewczyny no sami chłopcy prawie cudowne wieści.

Ja właśnie wróciłam umowę najmu podpisaliśmy udawałam skupioną ale nic nie kumałam co on szprecha, ale wstyd muszę ponowić naukę słówek! Koniecznie!
I ja wstawiam ale bagiete czosnkową do piekarnika ;)

reklama
Inomamam ja sama bym zauwazyla ta przepukline, ale i tak w pl bede miala usg wiec nawet nie pytalam.
A zapomnialam napisac ze maluch polozyl sie w poprzek. Glowa po prawej stronie brzucha a nogi po lewej !!!
I mjie tak poszerza. I wiecie co wlasnie z lewej strony ruchy czuje, tylko z lewej hehe.
A jak rozwinie nozku to pewnie z 10-11cm ma.

Dzieci pospaly, teraz ogladaja bajki, a my mamy spokojna droge :-) jeszcze 7.5 godziny i bedziemy w dover na...ale prom mamy o 4 rano.

Właśnie Akuku , Ty miałaś z ta przepukliną nieciekawie. Ale skoro lekarz nic nie mówił, to może juz śladu po niej nie ma? Oby:tak:

Gocha gratuluje syna ! Witaj w klubie :)

Mi zajada wyskoczyła, nie opryszczka tylko zajada w konciku ust .boli dziadostwo i przeszkadza. zapytam w aptece, czym to moge potraktowac!
Jak mi marzą sie mufinki, albo jagodzianki:) Jutro z rana uderzam do cukierni:-D

No własnie AKUKU te nasze maluszki juz duze są jak wyciagna nozki bo oni je mieza od glowy do pupy, ciagle zapominam ;))
Pustiszi super ze juz umowa podpisana , niech wam sie dobrze mieszka :)i nie wprowadzac mi złych emocji do nowego mieszkania :));-)

A ja wlasnie zjadlam chinczyka i pekam ;)i ogladalam przed chwila ,,przed switem 2'' az sie na koncu poplakalam, czekalam az bedzie na internecie bo jak puszczali w kinach to nie zabardzo mialam jak isc ;))

uwielbbbbbiam kisiel blanka my z córą mamy kiślowe rytuały....ogladamy czasami bajki disneya jakies tam Piękną i bestie np. i wtedy obowiazkowo zamiast popcornu to własnie kisiel...ona juz jest kiślowym maniakiem codziennie mnie o niego prosi.

Edward i Bella postanawiają bronić swojej córki Renesmee przed rodziną Volturi i oskarżeniami, iż pół-wampir pół-człowiek może być śmiertelnie niebezpieczny dla obu ras. obejrzyj sobie ';) na cda.pl za darmo ;)
Własnie przezylam szok malo wiem o cc ale jak zobaczylam to zdjęcie ;OO zagladnelam na grudniowki a tam juz jakis czas temu jedna dziewczyna dodala zdjecie z cc (niewiem czyja cc) ale normalnie wyjeli te dziecko z brzucha jeszcze w pecherzu plodowym a tak w srodku wody płodowe ;):szok:

Ostatnia edycja:
bluelovi - jakieś dwa tygodnie temu oglądalam 2 po raz drugi nic nie było w tv to puściłam koniec jest intrygujący bo ja to myślałam że będzie po wszystkim a tu niespodzianka. :) i w życiu nie wprowadzimy złych emocji od razu mieszkanie "poswięcimy" wiadomo ;)

I jeszcze super bo zapamiętam Uland-strasse. czyli prawie jak ula :) i numer 83 to rocznik mojego R :) zapamiętam odrazu teraz był Erzberger-strasse uczyłam sie miesiac bity. A z radości poszłam do sklepu po napoje i wyszłam z 3 bluzeczkami dla malucha :-D butik likwidowali obniżka była :) to wziełam :)

Ja na kisiel miałam fazę jeszcze w pracy rok temu od lutego do kwietnia i wiecie że nie rusze go do hohoho albo i dlużej do końca żywota mi zbrzydł :)

Ło to ja bym nie wstawiła takiego zdjęcia nigdy....

reklama
pustiszi to fajnie ciesze sie , nowy nabytek ;) :-)koniec filmu tez mnie zaskoczyl, emocje niezle ;)
Mi ręce opadły jak czytałam ostatnią akcję że ta bójka się nie toczyła naprawdę, bo ja najpierw wszystkie tomy zakupiłam, następnie czekałam na filmy i fajnie się czytało bo pierwsza część film a później w ksiażkach miałam, przed oczami twarze aktorów :)

Do góry