reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
Akuku, to moja piąta ciąża ... A mam jedno dziecko
Anisen
kochamy Cię mocno
Panna.nikt jeszcze Ci do mnie brakuje kawałek czasu
panna.nikt
Anisen to jednak pocieszajace info. Ile masz lat?
Anisen
kochamy Cię mocno
w lipcu skończę 36
Na_Ratunek
Na ratunek, to młodziutka jesteś czujesz się jakoś inaczej? podejrzewasz już ciążę?
Nie czuje duzo bo to dopiero 4 dni po owu ale cycki mi urosly troszke i sa twarde i sutki pobolewaja. A tak nigdy nie mialam.
Co do wieku to tez slysze zem mloda ze mam czas ze moge sie wybawic. Ja juz od 3 lat na imprezie nie bylam. Nie intereuje mnie to.... alkoholu tez nie pijam , najwyzej lampke wine z jakiej okazji urodziny itp. Zreszta wkurza mnie ze ludzia mowia- masz czas- a skad oni wiedza ze mam czas? Wlasnie tego czasu nie mam.... ja chce miec 3 dzieci.. zreszta moje zycie moj problem... nie lubie jak mi sie ktos wpierdziela w zyciu z butami i gada ze to ze tamto i ze ja bee bo chce dziecko a nie chodzic pic i cpac jak inni w moim wieku.... w uj z nimi za przeproszeniem.
Anisen, panna.nikt wy to mlode dopy jestescie stare bedziecie po 80siatce ;-)
Edit: Bylam w laziene... dziewczyny czy lekko rozowy sluz jest normlany ?
Ostatnia edycja:
malinka1984
Na ratunek, a może to od owulacji?
ufff, nie odzywałam się moim wiekiem bo bałam się, że najstarsza będę z moimi 29 latami, ale nie jest tak źle :-)
wiecie co dziewczynki, ja na studiach w ogóle nie myślałam o dzieciach, nawet teraz z mężem czujemy się trochę za młodzi na posiadanie potomstwa trochę boję się utraty wolności, tej konieczności podporządkowania wszystkiego dziecku... chyba już się starzeję i coraz mniej podatna na zmiany jestem
ufff, nie odzywałam się moim wiekiem bo bałam się, że najstarsza będę z moimi 29 latami, ale nie jest tak źle :-)
wiecie co dziewczynki, ja na studiach w ogóle nie myślałam o dzieciach, nawet teraz z mężem czujemy się trochę za młodzi na posiadanie potomstwa trochę boję się utraty wolności, tej konieczności podporządkowania wszystkiego dziecku... chyba już się starzeję i coraz mniej podatna na zmiany jestem
panna.nikt
Na ratunek, w terminie spodziewanej miesiaczki plamienie nawet skrzętnie krwi mogą być objawem zagniezdzania maluszka. Ja tez miałam. Biorę wprawdzie duphaston 3x dziennie ale minęło.
panna.nikt
Malinka, nie martw się dziecko Ci to poczucie straty wynagrodzi, to najpiękniejsza rola do zagrania w życiu.
Trudniej jest się chyba pogodzić z oddalaniem się dziecka, burza hormonów i złością, powolną acz skuteczna utrata autorytetu nie martw się bo najlepsze przed Tobą.
Trudniej jest się chyba pogodzić z oddalaniem się dziecka, burza hormonów i złością, powolną acz skuteczna utrata autorytetu nie martw się bo najlepsze przed Tobą.
reklama
Na_Ratunek
mi do miesiaczki jeszcze 10 dni. moze to po owulce. no coz... damy rade