reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
kochane tu nie wiek jest wazny :):)

a ja chciałam jeszcze dopisać ze jak bylam z drugim synkiem w ciąży to tez bylam mna forum i zawiazalam kilka przyjazni :) z niektórymi dziewczynami się spotykam jak jestem gdzies bliosko, no i czeste telefony :) a dzieci z lutego 2010 :)
tylko ze nie na bb wtedy była :)

dokładnie, tak jak pisze Akuku, wiek jest mało ważny
ja udzielam się również na mamach z października 2012 :) przez ciążę byłam tylko "słuchaczem", pisać zaczęłam dopiero jak Nataniel się urodził.

Aniesen ja za to slysze ze za mloda jestem... Ludziom nie dogodzisz I zawsze beda gadali
Anisen fajnie ze mamy dzieci w rownym wieku:-)

Ja szybko zaszlam w pierwsza ciaze bo mialam 18 lat I miesiac wiec urodzilam przed 19 urodzinami, drugi synus tez szybko, bo bardzo chcialam...a 3 tez chcialam szybko tylko dluzej trwalo.
Duzo osob mowi za mloda, nie wybawisz sie ale ja jestem inna :p no takie zycie mialam ze szybko doroslam :p

Fajnie bedzie sie komu zwierzac :-)

Milego popoludnia

Ostatnia edycja:
Akuku, ja również chciałam szybko dwójkę dzieci. o pierwsze postaraliśmy się jeszcze przed ślubem, a drugie chcieliśmy zaraz po Natanielu. wszyscy się dziwili jak mówiłam, że już się staramy o rodzeństwo dla małego. w naszym wieku ludzie jeszcze się bawią, zmieniają partnerów jak rękawiczki i rzadko myślą o założeniu rodziny i dzieciach. Ja od dawna chciałam założyć już rodzinę, może dlatego mam męża sporo od siebie starszego... bo faceci w naszym wieku tylko o jednym myślą. Najbardziej wkurza mnie to, że koleżanki tak jakby nie miały już ze mną o czym gadać. Chyba myślą, że jak się zostaje matką to już tylko nią się staje, nie da rady porozmawiać o czym innym, więc po co się z nią spotykać. one studia, imprezy, faceci... a ja pieluchy i zupki. ehh na pewno nie zamieniłabym swojego synka na te ich studia i wolność.

Ja rodzilam córkę mając 23 lata.
Potem już były duże problemy.
Wtedy się bałam, konczylam studia i było mi bardzo cieżko. Ale teraz mając ponad 30 lat wiem ze wspaniale się stało bo mogę już nie mieć wiecej dzieci...

Ving a ja tez mam sporo starsze go m :-)
Ale jestem szczesliwa, mam 2 szkrabow I kocham ich nad zycie a teraz bede miala wiecej I wiecej milosci :-)

A imprez nigdy nie lubialam akurat :p
Zapisalam sie do collegu na full time ale musze zrezygnowac,.mloda jestem I jak dzieci beda w szkolach ja tez bede :-) hehe

reklama
Teraz czytam wcześniejsze posty i z przerażeniem stwierdzam, że wiądę niechlubny prym wieku.
Mam 33 lata :(

Do góry