reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen dziękuję za powitanie. Podziwiam Cię, że dajesz radę tak długo być sama z dzieciaczami, bo z tego co pisałaś to Twój mąż długo pracuje, dlatego dochodze do wniosku, że chyba nie powinnam się złościć na mojego, jak wraca czasem o 19ej, będę wtedy myślała o Tobie:-).
Ps.jesteśmy w podobnym wieku:)

reklama
Muszę dać radę , nie mam wyjścia. w czasie roku szkolnego jak byłam w pracy to dziećmi zajmowala sie niania, ale po pracy już tylko ja. Nie mam tutaj żadnej rodziny żebym i ktoś przyszedł choć na godzinę popilnować dzieci. teściową mam wredną wiec nawet już nie proszę ;) a mąż jak wraca o 19 to jest święto w domu;) Tyle ze niedziele ma wolne wiec wtedy sobie odbijamy. Ale tak to jest jak sie ma własną firmę. Chce sie zarobić to trzeba długo robić :(.
Fajnie :) tyle ze mi długo zajęło zanim doczekałam sie pierwszego szczęścia ;)

Tina, miłej zabawy :-)

czesc fuciola i sylwinka

Ja też dzisiaj grilla wyciągam, hehe przynajmniej kolacji nie będę musiała chłopakom robić - sama się zrobi :-). Oczywiście sobota, więc tradycyjne cały dom ludzi, no co sobie usiądę to ktoś przyjeżdza :baffled:

witam sie wszystkim

SPAĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no taka pogoda ze tylko pod kocyk i lulu....ktoś chętny zająć sie moim dzieciem?

Oj, ja tez dzisiaj mam ochote przelezec, pada co chwile jest jakos ponuro, takze nasze wyjscie z mezem przekladamy na jutro.

Witam nowe stycznioweczki:-)

szaro buro i ponuro nie wychodzę spod kocyka!!
Witam nowe mamusie:)
ja wczoraj szalałam na mieście ze znajomymi fajnie bylo:) pilam pyszne drineczki bezalkoholowe ale nie ukrywam ze moje oczy mialy ochote na piwo ( tylko oczy bo jak poczuje juz zapach alkoholu nawet od kogos z buzi mdli mnie!!)
No to wychodzi na to ze zaczynam II trymestr oby dalej szybko lecialo jak do tej pory i bezproblemowo

Hej dziewczyny a u mnie pogoda akurat wymarzona, ale chyba cisnienie mocno spada, bo sennosc mnie ogarnela.goscie siedzieli caly dzien ale bylo fajnie, bo siedzielismy na dworze i wogole tak na luzie. Tylko jak mielismy isc na flugi spacer to mi sie nie chcialo;-)wczoraj tryskalam energia dzis odwrotnie;-)
Pustiszi ja Cie dokladnie rozumiem. Mialam kiedys faceta, przygotowalam niespodzianke kolacje przy swiecach, czesto do mnie przychodzil, a tego dnia stwierrzil,ze on do kolegi idzie. A ja tu czekam, kiedy jak zwykle zadzwoni,ze do mnie jedzie,w koncu sama zadzwonilam a tu niespodzianka...takze chyba nie oplaca sie byc za dobrym;-)dla facetow

Fuciola i Sylwinka witajcie!:-) Mam nadzieje,ze bedziecie sie dobrze tu bawic, bo naprawde Styczniowki sa najlepsze:-)
Sylwinka to tez moja trzecia dzidzia;-) i obojetnie mi czy chlopak czy dziewczynka, mimo,ze 2 dziewczeta juz mam

Panna.nikt moja corcia byla na obozie 4 dni i tesknilam juz bardzo.ale przezyjesz;-)

Bluelovi udanego wyjazdu!:-)

Anisen gratuluje chlopaka, cos mi sie zdaje,ze Ty dziewczynke chcialas? Dlatego ja nic nie mowie, bo nie chce sie pozniej rozczarowac.ale prosze nie bierz tego do siebie jakby co;-)

a ja dzis sie poryczalam dziewczyny, jak uslyszalam, ze krolewska rodzina czeka na urodziny i wogole te cale ogloszenie jak to bedzie wygladac itd. I normalnie by mnie to raczej nie ruszylo,ale jak sie samemu ma malenstwo w brzuszku to byle co potrafi do placzu doprpwadzic:-)

padam z nóg. byłam z małym na odczulaniu i w auchan kupić namiocik na plażę. mój syn jest tak niegrzeczny, że aż szkoda z nim gdziekolwiek wychodzić, tak się z nim umęczyłam :no: teraz na szczęście P z nim wyszedł na spacer więc chwilkę mogę odetchnąć.
Sylwinka, witaj :) i miło, że zechciałaś napisać, mam nadzieję, że będzie Ci się u nas podobać ;)
blue, miłej zabawy :)
widzę dziewczyny, lenistwo na całego ;) jasne, jak można to korzystać i pod koc :tak:
ja też dziś zaczynam II trymestr (nareszcie!!!)

reklama
Witam się wieczornie ;)
właśnie rozpoczełam samotny wieczór prosiłam swojego o szampana bez alkoholowego po 20 po 20 po 20 ok poczekam. Zadzwonił kolega już wyjechał a po toaście za mieszkanie moge zapomnieć. Zalana łzami ale co tam pójdę zaraz pod prysznic, zrobię sobie maseczkę, ogolę nogi przy Bridget Jones :happy: Fajnie być rok samej w domu od rana do wieczora, ale jaki facet to zrozumie. Macie racje trzeba czasami postawić samej te kropkę nad i.
Czytam że sobie dzisiaj poodpoczywałyście i super należy się każdej z nas ;) i w końcu weeekend :happy:

Witam nowe styczniówki ;)

Do góry