reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen dziękuję za powitanie. Podziwiam Cię, że dajesz radę tak długo być sama z dzieciaczami, bo z tego co pisałaś to Twój mąż długo pracuje, dlatego dochodze do wniosku, że chyba nie powinnam się złościć na mojego, jak wraca czasem o 19ej, będę wtedy myślała o Tobie:-).
Ps.jesteśmy w podobnym wieku:)

reklama
Muszę dać radę , nie mam wyjścia. w czasie roku szkolnego jak byłam w pracy to dziećmi zajmowala sie niania, ale po pracy już tylko ja. Nie mam tutaj żadnej rodziny żebym i ktoś przyszedł choć na godzinę popilnować dzieci. teściową mam wredną wiec nawet już nie proszę ;) a mąż jak wraca o 19 to jest święto w domu;) Tyle ze niedziele ma wolne wiec wtedy sobie odbijamy. Ale tak to jest jak sie ma własną firmę. Chce sie zarobić to trzeba długo robić :(.
Fajnie :) tyle ze mi długo zajęło zanim doczekałam sie pierwszego szczęścia ;)

Tina, miłej zabawy :-)

czesc fuciola i sylwinka

Ja też dzisiaj grilla wyciągam, hehe przynajmniej kolacji nie będę musiała chłopakom robić - sama się zrobi :-). Oczywiście sobota, więc tradycyjne cały dom ludzi, no co sobie usiądę to ktoś przyjeżdza :baffled:

witam sie wszystkim

SPAĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no taka pogoda ze tylko pod kocyk i lulu....ktoś chętny zająć sie moim dzieciem?

Oj, ja tez dzisiaj mam ochote przelezec, pada co chwile jest jakos ponuro, takze nasze wyjscie z mezem przekladamy na jutro.

Witam nowe stycznioweczki:-)

szaro buro i ponuro nie wychodzę spod kocyka!!
Witam nowe mamusie:)
ja wczoraj szalałam na mieście ze znajomymi fajnie bylo:) pilam pyszne drineczki bezalkoholowe ale nie ukrywam ze moje oczy mialy ochote na piwo ( tylko oczy bo jak poczuje juz zapach alkoholu nawet od kogos z buzi mdli mnie!!)
No to wychodzi na to ze zaczynam II trymestr oby dalej szybko lecialo jak do tej pory i bezproblemowo

Hej dziewczyny a u mnie pogoda akurat wymarzona, ale chyba cisnienie mocno spada, bo sennosc mnie ogarnela.goscie siedzieli caly dzien ale bylo fajnie, bo siedzielismy na dworze i wogole tak na luzie. Tylko jak mielismy isc na flugi spacer to mi sie nie chcialo;-)wczoraj tryskalam energia dzis odwrotnie;-)
Pustiszi ja Cie dokladnie rozumiem. Mialam kiedys faceta, przygotowalam niespodzianke kolacje przy swiecach, czesto do mnie przychodzil, a tego dnia stwierrzil,ze on do kolegi idzie. A ja tu czekam, kiedy jak zwykle zadzwoni,ze do mnie jedzie,w koncu sama zadzwonilam a tu niespodzianka...takze chyba nie oplaca sie byc za dobrym;-)dla facetow

Fuciola i Sylwinka witajcie!:-) Mam nadzieje,ze bedziecie sie dobrze tu bawic, bo naprawde Styczniowki sa najlepsze:-)
Sylwinka to tez moja trzecia dzidzia;-) i obojetnie mi czy chlopak czy dziewczynka, mimo,ze 2 dziewczeta juz mam

Panna.nikt moja corcia byla na obozie 4 dni i tesknilam juz bardzo.ale przezyjesz;-)

Bluelovi udanego wyjazdu!:-)

Anisen gratuluje chlopaka, cos mi sie zdaje,ze Ty dziewczynke chcialas? Dlatego ja nic nie mowie, bo nie chce sie pozniej rozczarowac.ale prosze nie bierz tego do siebie jakby co;-)

a ja dzis sie poryczalam dziewczyny, jak uslyszalam, ze krolewska rodzina czeka na urodziny i wogole te cale ogloszenie jak to bedzie wygladac itd. I normalnie by mnie to raczej nie ruszylo,ale jak sie samemu ma malenstwo w brzuszku to byle co potrafi do placzu doprpwadzic:-)

padam z nóg. byłam z małym na odczulaniu i w auchan kupić namiocik na plażę. mój syn jest tak niegrzeczny, że aż szkoda z nim gdziekolwiek wychodzić, tak się z nim umęczyłam :no: teraz na szczęście P z nim wyszedł na spacer więc chwilkę mogę odetchnąć.
Sylwinka, witaj :) i miło, że zechciałaś napisać, mam nadzieję, że będzie Ci się u nas podobać ;)
blue, miłej zabawy :)
widzę dziewczyny, lenistwo na całego ;) jasne, jak można to korzystać i pod koc :tak:
ja też dziś zaczynam II trymestr (nareszcie!!!)

reklama
Witam się wieczornie ;)
właśnie rozpoczełam samotny wieczór prosiłam swojego o szampana bez alkoholowego po 20 po 20 po 20 ok poczekam. Zadzwonił kolega już wyjechał a po toaście za mieszkanie moge zapomnieć. Zalana łzami ale co tam pójdę zaraz pod prysznic, zrobię sobie maseczkę, ogolę nogi przy Bridget Jones :happy: Fajnie być rok samej w domu od rana do wieczora, ale jaki facet to zrozumie. Macie racje trzeba czasami postawić samej te kropkę nad i.
Czytam że sobie dzisiaj poodpoczywałyście i super należy się każdej z nas ;) i w końcu weeekend :happy:

Witam nowe styczniówki ;)

Do góry