Hej dziewczyny a u mnie pogoda akurat wymarzona, ale chyba cisnienie mocno spada, bo sennosc mnie ogarnela.goscie siedzieli caly dzien ale bylo fajnie, bo siedzielismy na dworze i wogole tak na luzie. Tylko jak mielismy isc na flugi spacer to mi sie nie chcialo;-)wczoraj tryskalam energia dzis odwrotnie;-)
Pustiszi ja Cie dokladnie rozumiem. Mialam kiedys faceta, przygotowalam niespodzianke kolacje przy swiecach, czesto do mnie przychodzil, a tego dnia stwierrzil,ze on do kolegi idzie. A ja tu czekam, kiedy jak zwykle zadzwoni,ze do mnie jedzie,w koncu sama zadzwonilam a tu niespodzianka...takze chyba nie oplaca sie byc za dobrym;-)dla facetow
Fuciola i Sylwinka witajcie!:-) Mam nadzieje,ze bedziecie sie dobrze tu bawic, bo naprawde Styczniowki sa najlepsze:-)
Sylwinka to tez moja trzecia dzidzia;-) i obojetnie mi czy chlopak czy dziewczynka, mimo,ze 2 dziewczeta juz mam
Panna.nikt moja corcia byla na obozie 4 dni i tesknilam juz bardzo.ale przezyjesz;-)
Bluelovi udanego wyjazdu!:-)
Anisen gratuluje chlopaka, cos mi sie zdaje,ze Ty dziewczynke chcialas? Dlatego ja nic nie mowie, bo nie chce sie pozniej rozczarowac.ale prosze nie bierz tego do siebie jakby co;-)
a ja dzis sie poryczalam dziewczyny, jak uslyszalam, ze krolewska rodzina czeka na urodziny i wogole te cale ogloszenie jak to bedzie wygladac itd. I normalnie by mnie to raczej nie ruszylo,ale jak sie samemu ma malenstwo w brzuszku to byle co potrafi do placzu doprpwadzic:-)