reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja tak mialam w poprzedniej ciazy. Nie ma wlasciwie zadnej roznicy gdzie znajduje sie lozysko. Moze byc na scianie przedniej, tylnej lub bocznej... Chodzi glownie o to by nie bylo to lozysko przodujace - bo zupelnie cos innego i jest zaliczane do powiklan w ciazy. A chodzi w tym o to ze lozysko przodujace jest umieszczone niebezpiecznie nisko i czesto moze dochodzic przez to do krwawiem zwlaszcza w 2 i 3 trym. Ale twoje jest lozyskeim przednim :) wiec luzik :)))
Jedynie co moze spowodowac - to to, ze mozesz przez to czuc ruchy nico pozniej - ale to tez nie jest regula :)

Dziękuję za odpowiedź :-) oj to szkoda jakbym ruchy czuła później, bo ja chce już, teraz, natychmiast :-)

reklama
delewarre ciesz się tym swoim mężczyzną ile tylko się da ;) a co do sprawozdań to wiem co czujesz...
inomama czy on taki "boski" to czasami się zastanawiam ;) po prostu ja baardzo lubię postawić na swoim ;) smacznego :-p
Pustiszi dzidzi musi być ciepło :) :-D

Akuku
mi rośnie wieczorem :) wyglądam wtedy jak mały bąk :D muszę zrobić fotkę ;) trzymam kciuki &&&&& będzie dobrze :tak:
anbas sny ponoć się tłumaczy odwrotnie więc pewnie same miłe rzeczy Cię czekają. :-)

aniia00 ale Ci fajnie ... ja dopiero od środy wróciłam do pracy a już mam jej dość... a łożysko jak jest na przedniej ścianie to jest właśnie bardzo dobrze - lekarz mi tłumaczył bo też mam ;)

Anisen, Blanka87
ja też jak wampir ostatnio na słońce reaguję

Tina1201 trzym się ! jesteśmy z Tobą

Ania jak ja mialam z przodu lozysko przy Vikim to wogle malo ruchow czulam, a z Alexem mialam z tylu I kopal okropnie.
Wiec lozysko bedzie Cie troche chronic.

Dziekuje dziewczyny za wsparcie :-)
Mam nadzieje ze za dwa tyg. Dowiem sie, tzn nic sie nie dowiem, bo oni nawet nie beda wiedzieli co sie w pl dowiedzialam, choc pewnie zapytam czy nie ma przepukliny... Ahh
Nie mysle juz o tym.

Calineczka ja na wieczor tez mam wiekszy haha.

A co dk ruchow to ja mysle ze tez juz czuje.(choc niektorzy pisza ze nie mozliwe) ja czuje nisko.
Ale np. Jak mi gin rlbil ostatnie usg to czulam jak mi w bodbrzuszu grzebie.
Ale np. Nie czuje czesto tych ruchow tylko takie lekkie cos, ale to jest to.

Ostatnia edycja:
ciekawe jak to będzie z tymi ruchami...ja się nastawiam, ze może tak pod koniec sierpnia coś poczuje:):) wazne ze widzialam ze dzidziuś jest i się rusza:):)ja nawet nie wiem jakie mam łożysko....bo ginka nic nie mowila...

Ja już sie nie mogę doczekac wszystkiego i ruchów i płci i wizyty i wgl to okropnie jestem niecierpliwa na dupie usiedzieć nie mogę:-) a propo brzucha to próbuje go wciągnąc to ni dy rydy twardy już nie moge palcem go nawet przesunąć he

A ja Ruchów nie czuję ale bulgotania to mam szczególnie teraz tak mi obiad zaszkodził usmażyłam pierś w tych "papirusach pomysł na" jeszcze długo podpiekłam w piekarniku albo to albo mizeria ale Zarzyna brzuch i ciągle wc :( Uuuh strasznie się martwię żeby to jakieś zatrucie nie było.

ja też nie wiem gdzie łożysko mam, w poprzedniej też nie wiedziałam.
ja raz poczułam jakby dzidzia calutkim ciałkiem fiknęła i na Usg tak właśnie fikała. Nataniel zawsze ruszał tylko nogami i rękami a to maleństwo szleje na maxa ;)
bluelovi, ja też taka niecierpliwa jestem hehe.
ja zjadłam za dużo chleba razowego i teraz ciągle wzdęcia mnie męczą ehhh :/

bluelovi - Jestem dokładnie taka sama jak ty :p:p Niecierpliwa i na dupie nie mogę usiedzieć hehehe:p Mojego brzucha też się nie da już schować :p I zrobił mi się taki lekko ciemniejszy pasek na brzuchu z włosków:p Dziwne bo ja blondynką jasną jestem a jak się tak przypatrzy to od dołu aż pod piersi jest taki ciemniejszy paseczek :)

Ja już sie nie mogę doczekac wszystkiego i ruchów i płci i wizyty i wgl to okropnie jestem niecierpliwa na dupie usiedzieć nie mogę:-) a propo brzucha to próbuje go wciągnąc to ni dy rydy twardy już nie moge palcem go nawet przesunąć he

reklama
Ja nic jeszcze nie czuję. Co do łożyska to dzisiaj ginka mi powiedziała, że jest nisko, ale w miarę wzrostu macicy powinno się przesunąć do góry - mam nadzieję, ze tak będzie :)

A dzisiaj za to tak się zmobilizowałam w pracy, że te moje nieszczęsne sprawozdania wszystkie porobiłam :-) Jutro wysyłam i mam luz. No jeszcze tylko zusy puszczę za koleżankę i nogi na biurko - jestem wolna, ha :-D

Do góry