reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
moja trzecia i ja nie czuje jeszcze a to co czuję to wiem ze to gazy
Tina1201
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny ! Na pomorzu pogoda dzisiaj okropnaaaa ... cały czas pada.
A byłam dzisiaj u dermatologa i dostałam skierowanie do szpitala. Jutro kłade sie na oddział mam nadzieje, że beda miejsca. Jak pisałam juz wczesniej mam AZS i moje praktycznie całe ciało jest w oplakanym stanie. Jakbym była cała poparzona. Meczy mnie to nie tylko ficzycznie ale przede wszystkim psychicznie. Caly czaas pali , swedzi, a ja jestem rozdrazniona i ciagle placze. Mam nadzieje ze na dermatologii mi pomoga Bo to przeciez stres i dla mnie i dzidziunka. Trzymajcie kciuki oby było lepiej! A wizyte u ginekologa mam w pon. Juz nie moge sie doczekac
Buziaki!:*
A byłam dzisiaj u dermatologa i dostałam skierowanie do szpitala. Jutro kłade sie na oddział mam nadzieje, że beda miejsca. Jak pisałam juz wczesniej mam AZS i moje praktycznie całe ciało jest w oplakanym stanie. Jakbym była cała poparzona. Meczy mnie to nie tylko ficzycznie ale przede wszystkim psychicznie. Caly czaas pali , swedzi, a ja jestem rozdrazniona i ciagle placze. Mam nadzieje ze na dermatologii mi pomoga Bo to przeciez stres i dla mnie i dzidziunka. Trzymajcie kciuki oby było lepiej! A wizyte u ginekologa mam w pon. Juz nie moge sie doczekac
Ostatnia edycja:
malinka1984
Fanka BB :)
Pustiszi, je też mam wrażenie, że mi brzuch strasznie "owłosiło". Mam nadzieję, że to zejdzie po porodzie...
tina, współczuję tego AZS, mam nadzieję, że ci w szpitalu pomogą
dziewczyny, jak mi gin robił usg to niemalże w majtkach więc jakoś trudno mi uwierzyć, że na tym etapie można już coś czuć w okolicach pępka no ale może w drugiej ciąży jest inaczej...
trzymam kciuki za wizytujące dziś i zazdroszczę opalającym się ja w tym tygodniu na zajęciach w Krakowie, ale się wczoraj objadłam w Chaczapuri, wzięłam pół porcji na wynos
tina, współczuję tego AZS, mam nadzieję, że ci w szpitalu pomogą
dziewczyny, jak mi gin robił usg to niemalże w majtkach więc jakoś trudno mi uwierzyć, że na tym etapie można już coś czuć w okolicach pępka no ale może w drugiej ciąży jest inaczej...
trzymam kciuki za wizytujące dziś i zazdroszczę opalającym się ja w tym tygodniu na zajęciach w Krakowie, ale się wczoraj objadłam w Chaczapuri, wzięłam pół porcji na wynos
anbas
Mamusia Kubusia
Ojjj wspolczuje Ci bardzo...Ale trzymam kciuki zeby Cie "jak najszybciej doprowadzili do porzadku" w tym szpitalu i szybciutko wypuscili. Trzymaj sie no i oczywiscie &&&&&&&&&&&&& :-)Czesc dziewczyny ! Na pomorzu pogoda dzisiaj okropnaaaa ... cały czas pada.
Dziewczynki a właśnie przypomniało mi się. Na ostatniej wizycie tydzień temu, lekarz powiedział, że jest łożysko na przedniej ścianie, a czy to jest w ogóle jakaś różnica na jakiej ścianie sie ono znajduje itp? Czy po prostu tak mi powiedział dla wiadomości
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Ja tak mialam w poprzedniej ciazy. Nie ma wlasciwie zadnej roznicy gdzie znajduje sie lozysko. Moze byc na scianie przedniej, tylnej lub bocznej... Chodzi glownie o to by nie bylo to lozysko przodujace - bo zupelnie cos innego i jest zaliczane do powiklan w ciazy. A chodzi w tym o to ze lozysko przodujace jest umieszczone niebezpiecznie nisko i czesto moze dochodzic przez to do krwawiem zwlaszcza w 2 i 3 trym. Ale twoje jest lozyskeim przednim wiec luzik ))Dziewczynki a właśnie przypomniało mi się. Na ostatniej wizycie tydzień temu, lekarz powiedział, że jest łożysko na przedniej ścianie, a czy to jest w ogóle jakaś różnica na jakiej ścianie sie ono znajduje itp? Czy po prostu tak mi powiedział dla wiadomości
Jedynie co moze spowodowac - to to, ze mozesz przez to czuc ruchy nico pozniej - ale to tez nie jest regula