reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Akuku nie martw sie na zapas, trzymam kciuki zeby wszystko sie wchłonęło

ja nadal nic nie czuje, a to tez moja druga ciąża i mala bardzo ruchliwa:-(

Akuku - trzymam kciuki za ta przepukline...a wlasciwie za jej brak :)

ja jeszcze godzine w pracy musze byc a juz poprostu padam na pyszczek :(...bosze spraw zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :))))

Czesc dziewczyny:) ! Na pomorzu pogoda dzisiaj okropnaaaa ... cały czas pada.
A byłam dzisiaj u dermatologa i dostałam skierowanie do szpitala. Jutro kłade sie na oddział mam nadzieje, że beda miejsca. Jak pisałam juz wczesniej mam AZS i moje praktycznie całe ciało jest w oplakanym stanie:(. Jakbym była cała poparzona. Meczy mnie to nie tylko ficzycznie ale przede wszystkim psychicznie. Caly czaas pali , swedzi, a ja jestem rozdrazniona i ciagle placze. Mam nadzieje ze na dermatologii mi pomoga:) Bo to przeciez stres i dla mnie i dzidziunka. Trzymajcie kciuki oby było lepiej! A wizyte u ginekologa mam w pon. Juz nie moge sie doczekac:)
Buziaki!:*

Ostatnia edycja:
Pustiszi, je też mam wrażenie, że mi brzuch strasznie "owłosiło". Mam nadzieję, że to zejdzie po porodzie...

tina, współczuję tego AZS, mam nadzieję, że ci w szpitalu pomogą

dziewczyny, jak mi gin robił usg to niemalże w majtkach więc jakoś trudno mi uwierzyć, że na tym etapie można już coś czuć w okolicach pępka no ale może w drugiej ciąży jest inaczej...

trzymam kciuki za wizytujące dziś i zazdroszczę opalającym się :) ja w tym tygodniu na zajęciach w Krakowie, ale się wczoraj objadłam w Chaczapuri, wzięłam pół porcji na wynos :)

Czesc dziewczyny:) ! Na pomorzu pogoda dzisiaj okropnaaaa ... cały czas pada.
A byłam dzisiaj u dermatologa i dostałam skierowanie do szpitala. Jutro kłade sie na oddział mam nadzieje, że beda miejsca. Jak pisałam juz wczesniej mam AZS i moje praktycznie całe ciało jest w oplakanym stanie:(. Jakbym była cała poparzona. Meczy mnie to nie tylko ficzycznie ale przede wszystkim psychicznie. Caly czaas pali , swedzi, a ja jestem rozdrazniona i ciagle placze. Mam nadzieje ze na dermatologii mi pomoga:) Bo to przeciez stres i dla mnie i dzidziunka. Trzymajcie kciuki oby było lepiej! A wizyte u ginekologa mam w pon. Juz nie moge sie doczekac:)
Buziaki!:*
Ojjj wspolczuje Ci bardzo...Ale trzymam kciuki zeby Cie "jak najszybciej doprowadzili do porzadku" w tym szpitalu i szybciutko wypuscili. Trzymaj sie no i oczywiscie &&&&&&&&&&&&& :-)

Dziewczynki a właśnie przypomniało mi się. Na ostatniej wizycie tydzień temu, lekarz powiedział, że jest łożysko na przedniej ścianie, a czy to jest w ogóle jakaś różnica na jakiej ścianie sie ono znajduje itp? Czy po prostu tak mi powiedział dla wiadomości :)

reklama
Dziewczynki a właśnie przypomniało mi się. Na ostatniej wizycie tydzień temu, lekarz powiedział, że jest łożysko na przedniej ścianie, a czy to jest w ogóle jakaś różnica na jakiej ścianie sie ono znajduje itp? Czy po prostu tak mi powiedział dla wiadomości :)
Ja tak mialam w poprzedniej ciazy. Nie ma wlasciwie zadnej roznicy gdzie znajduje sie lozysko. Moze byc na scianie przedniej, tylnej lub bocznej... Chodzi glownie o to by nie bylo to lozysko przodujace - bo zupelnie cos innego i jest zaliczane do powiklan w ciazy. A chodzi w tym o to ze lozysko przodujace jest umieszczone niebezpiecznie nisko i czesto moze dochodzic przez to do krwawiem zwlaszcza w 2 i 3 trym. Ale twoje jest lozyskeim przednim :) wiec luzik :)))
Jedynie co moze spowodowac - to to, ze mozesz przez to czuc ruchy nico pozniej - ale to tez nie jest regula :)

Do góry