reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Akuku nie martw sie na zapas, trzymam kciuki zeby wszystko sie wchłonęło

ja nadal nic nie czuje, a to tez moja druga ciąża i mala bardzo ruchliwa:-(

Akuku - trzymam kciuki za ta przepukline...a wlasciwie za jej brak :)

ja jeszcze godzine w pracy musze byc a juz poprostu padam na pyszczek :(...bosze spraw zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :))))

Czesc dziewczyny:) ! Na pomorzu pogoda dzisiaj okropnaaaa ... cały czas pada.
A byłam dzisiaj u dermatologa i dostałam skierowanie do szpitala. Jutro kłade sie na oddział mam nadzieje, że beda miejsca. Jak pisałam juz wczesniej mam AZS i moje praktycznie całe ciało jest w oplakanym stanie:(. Jakbym była cała poparzona. Meczy mnie to nie tylko ficzycznie ale przede wszystkim psychicznie. Caly czaas pali , swedzi, a ja jestem rozdrazniona i ciagle placze. Mam nadzieje ze na dermatologii mi pomoga:) Bo to przeciez stres i dla mnie i dzidziunka. Trzymajcie kciuki oby było lepiej! A wizyte u ginekologa mam w pon. Juz nie moge sie doczekac:)
Buziaki!:*

Ostatnia edycja:
Pustiszi, je też mam wrażenie, że mi brzuch strasznie "owłosiło". Mam nadzieję, że to zejdzie po porodzie...

tina, współczuję tego AZS, mam nadzieję, że ci w szpitalu pomogą

dziewczyny, jak mi gin robił usg to niemalże w majtkach więc jakoś trudno mi uwierzyć, że na tym etapie można już coś czuć w okolicach pępka no ale może w drugiej ciąży jest inaczej...

trzymam kciuki za wizytujące dziś i zazdroszczę opalającym się :) ja w tym tygodniu na zajęciach w Krakowie, ale się wczoraj objadłam w Chaczapuri, wzięłam pół porcji na wynos :)

Czesc dziewczyny:) ! Na pomorzu pogoda dzisiaj okropnaaaa ... cały czas pada.
A byłam dzisiaj u dermatologa i dostałam skierowanie do szpitala. Jutro kłade sie na oddział mam nadzieje, że beda miejsca. Jak pisałam juz wczesniej mam AZS i moje praktycznie całe ciało jest w oplakanym stanie:(. Jakbym była cała poparzona. Meczy mnie to nie tylko ficzycznie ale przede wszystkim psychicznie. Caly czaas pali , swedzi, a ja jestem rozdrazniona i ciagle placze. Mam nadzieje ze na dermatologii mi pomoga:) Bo to przeciez stres i dla mnie i dzidziunka. Trzymajcie kciuki oby było lepiej! A wizyte u ginekologa mam w pon. Juz nie moge sie doczekac:)
Buziaki!:*
Ojjj wspolczuje Ci bardzo...Ale trzymam kciuki zeby Cie "jak najszybciej doprowadzili do porzadku" w tym szpitalu i szybciutko wypuscili. Trzymaj sie no i oczywiscie &&&&&&&&&&&&& :-)

Dziewczynki a właśnie przypomniało mi się. Na ostatniej wizycie tydzień temu, lekarz powiedział, że jest łożysko na przedniej ścianie, a czy to jest w ogóle jakaś różnica na jakiej ścianie sie ono znajduje itp? Czy po prostu tak mi powiedział dla wiadomości :)

reklama
Dziewczynki a właśnie przypomniało mi się. Na ostatniej wizycie tydzień temu, lekarz powiedział, że jest łożysko na przedniej ścianie, a czy to jest w ogóle jakaś różnica na jakiej ścianie sie ono znajduje itp? Czy po prostu tak mi powiedział dla wiadomości :)
Ja tak mialam w poprzedniej ciazy. Nie ma wlasciwie zadnej roznicy gdzie znajduje sie lozysko. Moze byc na scianie przedniej, tylnej lub bocznej... Chodzi glownie o to by nie bylo to lozysko przodujace - bo zupelnie cos innego i jest zaliczane do powiklan w ciazy. A chodzi w tym o to ze lozysko przodujace jest umieszczone niebezpiecznie nisko i czesto moze dochodzic przez to do krwawiem zwlaszcza w 2 i 3 trym. Ale twoje jest lozyskeim przednim :) wiec luzik :)))
Jedynie co moze spowodowac - to to, ze mozesz przez to czuc ruchy nico pozniej - ale to tez nie jest regula :)

Do góry