reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja jeśli chodzi o ubrania ciązowe, to stwierdziałm ze zainwestuje w jedne lub dwie pary spodni jeansowych , pewnie kupie z h&m...znalazłam takie rurki jeansowe ciązowe, idealne na dlugosc wiec nie trzeba bedzie skracac, i cenowo nie tak przerazajae bo 129zl...wiec chyba jeszcze znosnie...mysle ze za jakis miesiac trzeba bedzie zakupic juz:):)

gocha prykro mi bardzo z powodu smierci kuzyna...swita jest bardzo niesprawiedliwy...a co do uspokajaczy, to chyba tylko ziolowe..jeśli wogóle...

reklama
Ciuchy ciążowe to faktycznie jesli chodzi o ceny -porażka ! Szkoda wydać na spodnie 150 zl wiedząc ,ze pozniej sie już ich nie założy:szok: No ale w czyms chodzić trzeba:) Ja Natanielem pokupiłam kilka par ale teraz mi sie juz nie podobają ;
w tamtej ciąży powiedziałam pani sprzedawczyni że ceny rzeczy ciążowych to śmiech na sali to się bidna strasznie obraziła :p ale taka prawda, mają zwykłe tuniki (jakich w normalnych sklepach jest na pęczki) ale ich są oznakowane "CIĄŻOWE" i ze 30 zł droższe z tego powodu są. ja mam jedne dżinsy ale strasznie mnie w podbrzusze gniotą, więc dobrze że teraz moja mam mi kupiła inne z h&m - i te są w sam raz na szczęście. ciążę z Natem przechodziłam tak naprawdę w większości w legginsach ciążowych i takie wam polecam. nie uwierają i są mega wygodne :)
Gohax, przykro mi, lepiej kochana meliskę sobie zaparz, nie ma co szprycować się farmakologicznymi specyfikami. Trzymaj się
DOLE - proszę o używanie opcji 'edytuj' żeby coś dopisać. nie pisz postu pod postem proszę

Hej dziewczyny:)
Widzę, że piszecie o ciuchach ciążowych. No ja niestety też muszę zacząć kupować :/ Nie mieszczę się w jeansy :/ Nie mogę się dopiąć w brzuchu. Ikasia -piszesz, że w H&M są rurki, a powiedz mi tylko jeden rodzaj czy kilka? :D

A jeszcze mam do was pytanie, czy któraś z was używała albo myślała o takiej wanience z przewijakiem na wannę:
PROMOCJA! BREVI Wanienka z przewijakiem BAGNOTIME! (3261478843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam małą łazienkę i jak będę kąpać malucha to nie mam gdzie go położyć bo pralka niestety w kuchni. Zastanawiam się nad kupnem tego cuda ale oprócz allegro nie wiem gdzie można to zobaczyć.

Ostatnia edycja:
Hej !
Gohax - przykro mi :(

Szukam właśnie przepisu jakiegoś na syrop z cebuli 5 przepisów każdy z czymś innym a tak strasznie mnie atakuje grypa :( nos zapchany gardło na wieczór dreszcze póki co pije mleko z miodem i herbate z okropnie dużą ilością cytryny nie wiem co brać :(

A z ciuszków jakieś 2 tyg. Temu byłam w takim sklepie u nas primark. Tam kupiłam getry takie wysokie, tunik nie kupuję bo je uwielbiałam przed ciążą więc mam okazję do znoszenia wszystkiego. A spodniemkpię pewnie w polsce tu nie mam jak pojechać chłopak późno wraca w soboty szyko zamykają a niedziela można zapomnieć cpn tylko otwarte.

Muszę poszukać olejek kamforowy i szyje wysmarować tak mniengardło boli eeeh...

A ja widziałam taką wanienkę z fishera z przewijakiem ale zupełnie nie wiem jak pleckimdziecku można wtedy umyć jak na nich leży :confused:

kaha są dwa rodzaje..w sensie dwa kolory. jasny i ciemny, ja się pewnie skuszę na ten jasy:)chociaz dalej mam nadzieje miescici sie w swoje ciuszki do konca wakacji, zeby nie inwestowac w letnie rzeczy...

Pustiszi, ja tnę cebulkę w kostkę i zasypuję cukrem. jak możesz to łykaj czosnek, na mnie najlepiej działa

ja muszę sobie ze dwie sukienki zakupić i ze 2 pary legginsów.
Kaha, nie miałam takiej wanienki, ja swoją stawiam na stole w kuchni

gocha bardzo mi przykro z powodu śmierci kuzyna. nie polecam jednak środów uspokajających, lepiej tak jak któraś radziła wypij melisę
pustiszi zrób sobie letnią wode mocno zasolona i płukaj tym gardło 3 razy dziennie mi zawsze na początku choroby pomaga
ja na razie tez nie kupuję ciażowych ubrań bo mam kilka swoich takich szzerszych i na razie wystarczają zwłaszcza że wszytko noszę na biodrach a nie na pasie, ale w dzinsy nie wchodzę, chodze w takich spodenkach moro koło domu ( mieszkam na wsi i mam w d... czy mnie ktos widzi:)

A jeszcze mam do was pytanie, czy któraś z was używała albo myślała o takiej wanience z przewijakiem na wannę:
PROMOCJA! BREVI Wanienka z przewijakiem BAGNOTIME! (3261478843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam małą łazienkę i jak będę kąpać malucha to nie mam gdzie go położyć bo pralka niestety w kuchni. Zastanawiam się nad kupnem tego cuda ale oprócz allegro nie wiem gdzie można to zobaczyć.

Też szukam wanienki z przewijakiem, najlepiej od razu z komodą :)
Generalnie idę w coś takiego:
BRITTON Komoda kąpielowa wanienka regał półki W-WA (3343058323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale na pewno używka, nie nowa. Moja przyjaciółka ma taką i to jest rewelka zwłaszcza do małego mieszkania. Szkopuł w tym, że 2 lata temu, jak ona kupowała swoją, za nową dała niecałe 200 zł, a teraz cena podskoczyła ponad dwukrotnie :/
Nie znacie kogoś, kto ma takie ustrojstwo do zbycia? ;)

powem Wam tak, jak bym nie chodziła do pracy to mogą być te ubrania co mam. ale jak będę chodzić, a mam nadzieje ze przynajmniej 2 miesiące będę to muszę mieć coś eleganckiego i leginsy nie zaloże. Chyba kupie w necie bo tu ceny zupełnie inne. Jak pomysle ze mam dać 150 zł za spodnie na 6 miesiecy to mnie trafia :(. Juz nie załoze swoich dzinsów bo mam wszystko rozmiar 38 i 36 i te nawet biodówki były bardzo ciasne :(
Na lato kupie jeszcze moze sukienkę wyjściową. Za 1,5 miesiąca mamy slub kościelny to muszę sukienkę lekko przerobić ;) ale już iwem co i jak żeby nie wyglądała jak na cywilnym :)) Tylko teściową trafi bo zamierzam iść do ślubu w sukni długiej a nie garsonce ;)
Lece robić obiad i na spacer z malcami :-) póki nie ma upału trzeba iść

reklama
no faktycznie, w legginsach do pracy nie za bardzo.
Antinetka, popatrz może w jakiś lokalnych ogłoszeniach, może znajdziesz taką komodę

Do góry