reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ja jeśli chodzi o ubrania ciązowe, to stwierdziałm ze zainwestuje w jedne lub dwie pary spodni jeansowych , pewnie kupie z h&m...znalazłam takie rurki jeansowe ciązowe, idealne na dlugosc wiec nie trzeba bedzie skracac, i cenowo nie tak przerazajae bo 129zl...wiec chyba jeszcze znosnie...mysle ze za jakis miesiac trzeba bedzie zakupic juz:):)

gocha prykro mi bardzo z powodu smierci kuzyna...swita jest bardzo niesprawiedliwy...a co do uspokajaczy, to chyba tylko ziolowe..jeśli wogóle...

reklama
Ciuchy ciążowe to faktycznie jesli chodzi o ceny -porażka ! Szkoda wydać na spodnie 150 zl wiedząc ,ze pozniej sie już ich nie założy:szok: No ale w czyms chodzić trzeba:) Ja Natanielem pokupiłam kilka par ale teraz mi sie juz nie podobają ;
w tamtej ciąży powiedziałam pani sprzedawczyni że ceny rzeczy ciążowych to śmiech na sali to się bidna strasznie obraziła :p ale taka prawda, mają zwykłe tuniki (jakich w normalnych sklepach jest na pęczki) ale ich są oznakowane "CIĄŻOWE" i ze 30 zł droższe z tego powodu są. ja mam jedne dżinsy ale strasznie mnie w podbrzusze gniotą, więc dobrze że teraz moja mam mi kupiła inne z h&m - i te są w sam raz na szczęście. ciążę z Natem przechodziłam tak naprawdę w większości w legginsach ciążowych i takie wam polecam. nie uwierają i są mega wygodne :)
Gohax, przykro mi, lepiej kochana meliskę sobie zaparz, nie ma co szprycować się farmakologicznymi specyfikami. Trzymaj się
DOLE - proszę o używanie opcji 'edytuj' żeby coś dopisać. nie pisz postu pod postem proszę

Hej dziewczyny:)
Widzę, że piszecie o ciuchach ciążowych. No ja niestety też muszę zacząć kupować :/ Nie mieszczę się w jeansy :/ Nie mogę się dopiąć w brzuchu. Ikasia -piszesz, że w H&M są rurki, a powiedz mi tylko jeden rodzaj czy kilka? :D

A jeszcze mam do was pytanie, czy któraś z was używała albo myślała o takiej wanience z przewijakiem na wannę:
PROMOCJA! BREVI Wanienka z przewijakiem BAGNOTIME! (3261478843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam małą łazienkę i jak będę kąpać malucha to nie mam gdzie go położyć bo pralka niestety w kuchni. Zastanawiam się nad kupnem tego cuda ale oprócz allegro nie wiem gdzie można to zobaczyć.

Ostatnia edycja:
Hej !
Gohax - przykro mi :(

Szukam właśnie przepisu jakiegoś na syrop z cebuli 5 przepisów każdy z czymś innym a tak strasznie mnie atakuje grypa :( nos zapchany gardło na wieczór dreszcze póki co pije mleko z miodem i herbate z okropnie dużą ilością cytryny nie wiem co brać :(

A z ciuszków jakieś 2 tyg. Temu byłam w takim sklepie u nas primark. Tam kupiłam getry takie wysokie, tunik nie kupuję bo je uwielbiałam przed ciążą więc mam okazję do znoszenia wszystkiego. A spodniemkpię pewnie w polsce tu nie mam jak pojechać chłopak późno wraca w soboty szyko zamykają a niedziela można zapomnieć cpn tylko otwarte.

Muszę poszukać olejek kamforowy i szyje wysmarować tak mniengardło boli eeeh...

A ja widziałam taką wanienkę z fishera z przewijakiem ale zupełnie nie wiem jak pleckimdziecku można wtedy umyć jak na nich leży :confused:

kaha są dwa rodzaje..w sensie dwa kolory. jasny i ciemny, ja się pewnie skuszę na ten jasy:)chociaz dalej mam nadzieje miescici sie w swoje ciuszki do konca wakacji, zeby nie inwestowac w letnie rzeczy...

Pustiszi, ja tnę cebulkę w kostkę i zasypuję cukrem. jak możesz to łykaj czosnek, na mnie najlepiej działa

ja muszę sobie ze dwie sukienki zakupić i ze 2 pary legginsów.
Kaha, nie miałam takiej wanienki, ja swoją stawiam na stole w kuchni

gocha bardzo mi przykro z powodu śmierci kuzyna. nie polecam jednak środów uspokajających, lepiej tak jak któraś radziła wypij melisę
pustiszi zrób sobie letnią wode mocno zasolona i płukaj tym gardło 3 razy dziennie mi zawsze na początku choroby pomaga
ja na razie tez nie kupuję ciażowych ubrań bo mam kilka swoich takich szzerszych i na razie wystarczają zwłaszcza że wszytko noszę na biodrach a nie na pasie, ale w dzinsy nie wchodzę, chodze w takich spodenkach moro koło domu ( mieszkam na wsi i mam w d... czy mnie ktos widzi:)

A jeszcze mam do was pytanie, czy któraś z was używała albo myślała o takiej wanience z przewijakiem na wannę:
PROMOCJA! BREVI Wanienka z przewijakiem BAGNOTIME! (3261478843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam małą łazienkę i jak będę kąpać malucha to nie mam gdzie go położyć bo pralka niestety w kuchni. Zastanawiam się nad kupnem tego cuda ale oprócz allegro nie wiem gdzie można to zobaczyć.

Też szukam wanienki z przewijakiem, najlepiej od razu z komodą :)
Generalnie idę w coś takiego:
BRITTON Komoda kąpielowa wanienka regał półki W-WA (3343058323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale na pewno używka, nie nowa. Moja przyjaciółka ma taką i to jest rewelka zwłaszcza do małego mieszkania. Szkopuł w tym, że 2 lata temu, jak ona kupowała swoją, za nową dała niecałe 200 zł, a teraz cena podskoczyła ponad dwukrotnie :/
Nie znacie kogoś, kto ma takie ustrojstwo do zbycia? ;)

powem Wam tak, jak bym nie chodziła do pracy to mogą być te ubrania co mam. ale jak będę chodzić, a mam nadzieje ze przynajmniej 2 miesiące będę to muszę mieć coś eleganckiego i leginsy nie zaloże. Chyba kupie w necie bo tu ceny zupełnie inne. Jak pomysle ze mam dać 150 zł za spodnie na 6 miesiecy to mnie trafia :(. Juz nie załoze swoich dzinsów bo mam wszystko rozmiar 38 i 36 i te nawet biodówki były bardzo ciasne :(
Na lato kupie jeszcze moze sukienkę wyjściową. Za 1,5 miesiąca mamy slub kościelny to muszę sukienkę lekko przerobić ;) ale już iwem co i jak żeby nie wyglądała jak na cywilnym :)) Tylko teściową trafi bo zamierzam iść do ślubu w sukni długiej a nie garsonce ;)
Lece robić obiad i na spacer z malcami :-) póki nie ma upału trzeba iść

reklama
no faktycznie, w legginsach do pracy nie za bardzo.
Antinetka, popatrz może w jakiś lokalnych ogłoszeniach, może znajdziesz taką komodę

Do góry