reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama zazdroszczę, ja na slońcu pól godziny i już mi sie kręci w głowie i o mało nie mdleje , masakra.
dzis 2 dzien wolnego i wcale nie tęsknie za szkolą. jeszcze skończyć arkusze i prawdziwe wolne !!
Zakupy nie udane, spodnie za 180 , sukienki za ponad 200, toż to istny rozbój w biały dzień. nie kupiłam, muszę kupić gdzie indziej moze w necie.
Za to kupiłam dzieciom buty z 20% obniżką i sie cieszę bo fajne :))

reklama
Anisen ja też nie cierpie być na słońcu :szok: A dziś u nas niezły skwar ! Mąż do pracy poszedł , ja siedzę z małym łobuziakiem i czekam na kolezankę z synkiem :)
Od kilku dni intensywnie wcinam kisiel truskawkowy :) Przepyszny jest i chyba sie nie znudzę !
Anisen ciążowe ciuchy miałaś na myśli?

Delewarre - nogi proszę ogolić!:) miłego z mężem witania!
He, he, nogi ogolone porządnie, ale to raczej z powodu gina, bo dzisiaj idę :-D

Delwarre milego witania z mezem, na ile przyjezdza ??

Na całe dwa miesiące :tak: Tak sobie zaplanowałam, że w tym czasie wyskoczymy sobie nad morze, póki mieszczę się jeszcze w stary strój kąpielowy :-)

tak ciązowe. co on z tymi cenami wymyślają to koszmar. w sklepie obok prawie identyczna bluzka za 50 zł, w ciązowym tylko z szerokim dołem już 120 :( noż psia buda. Zwykłe spodnie rybaczki, materiał taki sobie 130 , a koszulka bawełna tylko z nadrukiem bobasa na brzuchu 80 :szok:

Anisen - to prawda, ceny są tragiczne, a do tego ubrania nie cudne wcale...

tak pisałyście o tych plackach ziemniaczanych, ze smażę właśnie...mniam!

...tak pisałyście o tych plackach ziemniaczanych, ze smażę właśnie...mniam!
Ja wczoraj robilam bo tez juz mi po tych wpisach wszystkich slinka ciekla :)
A dzis chyba kalafiorek...bo jak tak codziennie bede tluste jadla to chyba za chwile do ciazoawych ubran nie wleze ;p :-)

Ja placki bede miec jutro a dzis pieczone ziemniaczki z palkami z.kurczaczka ;-) mmm juz sie doczekac nie moge, bo slinka lecie hehe

A mowilam wam ze na usg gin mi powiedzial ze dzidzia ma przepukline pepowinowa...powinna sie wchlonac, ale jak za 2 tyg. Dalej bedzie to juz mala szansa na wchloniecie.
Naczytalam sie ze jak sie nie wchlonie to porod przez cc I dziecko przejdzie operacje zaraz po porodzie.
Ale sie teraz martwie :-(

Trzymajcie kciuki by za dwa tyg. Piwiedzieli mi ze sie ladjie wchlonelo.

Anbas nie pisałam wcześniej bo nie byłam pewna, ale teraz to na 99% czuje ruchy dziecka a nie jelit!!!:tak::-) nie są to "kopniaki"ale takie przewracanie:rofl2: jak mi dziś zaczęła w samochodziarze wywijać to szok:szok:
Tylko u mnie po bliźniakach wszystko mocniej może rozciągnięte temu tak już czuję -nie wiem, wiem że to bardzo wcześnie ale no jak zaczyna się wiercić to nie mam wątpliwości:-D

Akuku nie martw się na zapas!!:tak: jesli nawet się nie wchłonie i zrobią to od razu po urodzeniu to tylko sie cieszyć,bo dziecko nie będzie tego świadome,szybko się zagoi i do domku,mój Szymonek miał zabieg na przepuklinę pachwinowa jak miał niecały rok, a jak mił poł to mu uwięzła i wylądował na ojomie...więc lepiej jak zrobią to od razu,bo wkładanie tej przepukliny na jej miejsce to nic przyjemnego...więc proszę się nie martwić, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Akuku to jeszcze nie 100% a niemartw sie na zapas bo szkoda zdrowia będzie ok ;-)
Milusia ja też dzisaij jak pisałam na forum i siedzialam taka wyciszona to czułam jak by mi się tam dzidzia wierciła jak mala rybka ja mysle ze to to bo bardzo nisko to czułam to moja tez druga ciaza wiec takie bulgotki już wczesniej moge odczuwac :-)

Do góry