reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Witam Panie :)
Ja dzis w srednim humorze...pogoda rzeklabym "barowa"- a do baru isc niestety nie moge :-) Mialam jakies straszne koszmary w nocy...krew mi sie snila :baffled: krwotok normalnie....az plynela ta krew. No masakra poprostu. Obudzilam sie spocona cala i jakies takie dziwne uczucie mialam :( ehhhh Oby tam wszystko bylo ok. Musze poczekac do piatku i sie dowiem...

Delewarre :) to bedzie witania a witania :-D:-D:-D heheh a haslo "nogi prosze ogolic" mnie rozwalilo :)

A jak tam "mamy po raz drugi" czy ktoras juz czuje regularne ruchy i wie ze to to?? Ja tylko czasem te babelki czuje ale jeszcze nic regularnego ale czytalam ze niektore dziewczyny juz nawet w 13tym tyg czuly regularnie :) U mnie w pierwszej ciazy to bylo dopiero w 18 tyg ale teraz od czasu do czasu cos podobnego odvczuwam...moze to juz to :)

reklama
Hej dziewczynki :)
A ja dziś dostałam wolne bez proszenia i w związku z tym właśnie zaczęłam swój urlop :-)
3 tygodnie bez tego kołhozu materdeju, aż mi się wierzyć nie chce :-)

No to wypoczywaj aniia !!!!! Akurat trafisz na fajna pogode w Polsce :)))) Mam nadzieje ze za 3 tyg dalej bedzie ladnie ;p :))))

No to wypoczywaj aniia !!!!! Akurat trafisz na fajna pogode w Polsce :)))) Mam nadzieje ze za 3 tyg dalej bedzie ladnie ;p :))))

Dziękuję :-)jak coś to zostawię Ci tej pogody troche hihi:-)
Wyjeżdżamy dopiero w czwartek, po południu mamy prom :) Jedziemy samochodem hihi, także dziewuszki które mieszkają w Anglii, Francji, Holandii, Belgii i Niemczech meldować się, a ja będę Wam machać koło piątku :-)

Aniia00 - ooo super wypoczywaj !! Jak będziesz jechała przez Niemcy to proszę o machanie :):) faaaajnie ja też jadę ale we wrześniu ;-) dłuuuugą drogę masz kurcze my jedziemy blisko 12 h tak na spokojnie i już na wysokości Warszawy mam dosyć a z wawy jeszcze 160 km do domu. Ale chęć zobaczenia bliskich wiadomo ... Kończyć nie muszę :-)

Aniia00 - ooo super wypoczywaj !! Jak będziesz jechała przez Niemcy to proszę o machanie :):) faaaajnie ja też jadę ale we wrześniu ;-) dłuuuugą drogę masz kurcze my jedziemy blisko 12 h tak na spokojnie i już na wysokości Warszawy mam dosyć a z wawy jeszcze 160 km do domu. Ale chęć zobaczenia bliskich wiadomo ... Kończyć nie muszę :-)
Dziękuję :)
Fakt, droga trochę męcząca, ale nie będziemy jechać "na złamanie karku" bo w sumie do niedzieli nic nas nie goni :-) a podróżować samochodem z moim M to sama przyjemność i mogłabym tak z nim jeździć cały czas :happy:

Ania zyczę słodkiego lenistwa ! :)

Pustiszi mnie ostatnio dreczyły takie paskudne sny ! Ale przeszło .

Dona Ty miałaś sen proroczy a mi dziż sie sniło, ze byłam na USG a lekarka mówi a kto powiedział ze to chłopak? Kupiła pani różowe skarpetki?:) Chyba za dużo o tej płci myśle :)

Aniia00- heh ja też mogę cały ze swom jechać czas ale pociągiem bo samochód kupił sportowy z okropnie twardym zawieszeniem tragediaaaa pośladki spinam zawsze :) ale problem z głowy z tym okropieństwem teraz nadszedł czas na rodzinny wygodny samochód o którym zawsze marzyłam :)

dziewczyny tyle naskrobałyście że nie dam rady odpisac wam wszystkim na raz przy moim małym bąku i w dodatku pobolewa mnie brzuch dzisiaj :-( Moge tylko napisąc że sie ciesze z waszych urlopów przyjazdów mężów , postępów z ciąza udanych wizyt i zeby wam się chumory poprawiły bo nie warto się zadręczać wkońcu wszystko i tak musi powrócić do normy takie życie , wiem co mowie :-)trochce już w życiu przeszłam a dzięki moim problemom jestem coraz silniejsza bo co nas nie zabije to nas wzmocni więc głowa do gory!! MAMY DLA KOGO CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM :-D

reklama
Aniia - to ja będe machała intensywnie zatem:) miłego wywczasu:)

z plażowania się wróciłam właśnie - przywieźli, zawieźli - bosko:)

Do góry