reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witam Panie :)
Ja dzis w srednim humorze...pogoda rzeklabym "barowa"- a do baru isc niestety nie moge :-) Mialam jakies straszne koszmary w nocy...krew mi sie snila :baffled: krwotok normalnie....az plynela ta krew. No masakra poprostu. Obudzilam sie spocona cala i jakies takie dziwne uczucie mialam :( ehhhh Oby tam wszystko bylo ok. Musze poczekac do piatku i sie dowiem...

Delewarre :) to bedzie witania a witania :-D:-D:-D heheh a haslo "nogi prosze ogolic" mnie rozwalilo :)

A jak tam "mamy po raz drugi" czy ktoras juz czuje regularne ruchy i wie ze to to?? Ja tylko czasem te babelki czuje ale jeszcze nic regularnego ale czytalam ze niektore dziewczyny juz nawet w 13tym tyg czuly regularnie :) U mnie w pierwszej ciazy to bylo dopiero w 18 tyg ale teraz od czasu do czasu cos podobnego odvczuwam...moze to juz to :)

reklama
Hej dziewczynki :)
A ja dziś dostałam wolne bez proszenia i w związku z tym właśnie zaczęłam swój urlop :-)
3 tygodnie bez tego kołhozu materdeju, aż mi się wierzyć nie chce :-)

No to wypoczywaj aniia !!!!! Akurat trafisz na fajna pogode w Polsce :)))) Mam nadzieje ze za 3 tyg dalej bedzie ladnie ;p :))))

No to wypoczywaj aniia !!!!! Akurat trafisz na fajna pogode w Polsce :)))) Mam nadzieje ze za 3 tyg dalej bedzie ladnie ;p :))))

Dziękuję :-)jak coś to zostawię Ci tej pogody troche hihi:-)
Wyjeżdżamy dopiero w czwartek, po południu mamy prom :) Jedziemy samochodem hihi, także dziewuszki które mieszkają w Anglii, Francji, Holandii, Belgii i Niemczech meldować się, a ja będę Wam machać koło piątku :-)

Aniia00 - ooo super wypoczywaj !! Jak będziesz jechała przez Niemcy to proszę o machanie :):) faaaajnie ja też jadę ale we wrześniu ;-) dłuuuugą drogę masz kurcze my jedziemy blisko 12 h tak na spokojnie i już na wysokości Warszawy mam dosyć a z wawy jeszcze 160 km do domu. Ale chęć zobaczenia bliskich wiadomo ... Kończyć nie muszę :-)

Aniia00 - ooo super wypoczywaj !! Jak będziesz jechała przez Niemcy to proszę o machanie :):) faaaajnie ja też jadę ale we wrześniu ;-) dłuuuugą drogę masz kurcze my jedziemy blisko 12 h tak na spokojnie i już na wysokości Warszawy mam dosyć a z wawy jeszcze 160 km do domu. Ale chęć zobaczenia bliskich wiadomo ... Kończyć nie muszę :-)
Dziękuję :)
Fakt, droga trochę męcząca, ale nie będziemy jechać "na złamanie karku" bo w sumie do niedzieli nic nas nie goni :-) a podróżować samochodem z moim M to sama przyjemność i mogłabym tak z nim jeździć cały czas :happy:

Ania zyczę słodkiego lenistwa ! :)

Pustiszi mnie ostatnio dreczyły takie paskudne sny ! Ale przeszło .

Dona Ty miałaś sen proroczy a mi dziż sie sniło, ze byłam na USG a lekarka mówi a kto powiedział ze to chłopak? Kupiła pani różowe skarpetki?:) Chyba za dużo o tej płci myśle :)

Aniia00- heh ja też mogę cały ze swom jechać czas ale pociągiem bo samochód kupił sportowy z okropnie twardym zawieszeniem tragediaaaa pośladki spinam zawsze :) ale problem z głowy z tym okropieństwem teraz nadszedł czas na rodzinny wygodny samochód o którym zawsze marzyłam :)

dziewczyny tyle naskrobałyście że nie dam rady odpisac wam wszystkim na raz przy moim małym bąku i w dodatku pobolewa mnie brzuch dzisiaj :-( Moge tylko napisąc że sie ciesze z waszych urlopów przyjazdów mężów , postępów z ciąza udanych wizyt i zeby wam się chumory poprawiły bo nie warto się zadręczać wkońcu wszystko i tak musi powrócić do normy takie życie , wiem co mowie :-)trochce już w życiu przeszłam a dzięki moim problemom jestem coraz silniejsza bo co nas nie zabije to nas wzmocni więc głowa do gory!! MAMY DLA KOGO CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM :-D

reklama
Aniia - to ja będe machała intensywnie zatem:) miłego wywczasu:)

z plażowania się wróciłam właśnie - przywieźli, zawieźli - bosko:)

Do góry