reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej kochane!:-)

Dzis idziemy z Arkiem do cyrku:-) wygralam bilety w konkursie to skorzystamy choc nie wiem czy mlody wytrzyma 2 godz:-)

Co tam u Was?:-) meldowac sie:-)

reklama
Kasia i jak było?

Aaaaa dziewczyny nie wiem, czy czasem nie jestem w ciąży... od środy brzuch mnie boli jak na okres... A testować mogę dopiero we wtorek-środę, żeby było wiarygodne... Nie wytrzymam!

Arek wytrzymal tylko ciut ponad godz i potem placz na akrobatach...bal sie,ze spadna:-) ciagle "bam" powtarzal:-)

Malinka- a jaki wynik bys chciala? Bo nie wiem jak kciuki trzymac:-)

Kasia sama nie wiem :) Z jednej strony chciałabym drugie, a z drugiej może lepiej trochę później... ale jak wyjdzie druga kreska to rozpaczać nie bede... tylko jeśli Maciek pójdzie na operację w styczniu to żeby stres nie zaszkodził maluszków...

Godzina to i tak długo. Mój Maciek też nie lubi oglądać, jak w bajkach się dzieje coś złego, ktoś płacze itp.

A zgadnijcie kogo widziałam od nas na lipcowkach 2016? :)

Kasiu daje czadu w dzien ostatbii..skok przechodzimy ;)

Ja juz przeczytalam na lipcowkach ze o Hope chodzi ;)

Hope gratuluje i duzo zdowka dla was. Dasz rade zobaczysz ;)

Kochane dziękuję

Kasieńko Tobie również dziękuję

Malinko za Twoje testowanie trzymam mocno kciuki, bardzo mocno &&&&&&&

Ja na ten moment jedyne co czuję to strach, wielki strach , weszłam na lipcówki bo szukałam kogoś kto ma podobną sytuację tzn, ze trójka w tak małym odstępie czasowym, potrzebowałam wsparcia, okazuje się, że są mamy i sobie jakoś radzą <szacun Akuku>. Jeszcze nie wierzę , że i ja dam radę. Modlę się tylko oby to maleństwo było zdrowe . A reszta się jakoś ułoży.

Hope dasz rade zobaczysz. Zobacz Alex 7 Viki 5 Emil 20 miesievy Alicja 2, 5 miesiaca. Naprawde jest dobrze.
Najgorzej bylo jak sie urodzil Viki.. ale teraz wiecej wiem lepiej sobie radzr niz wtedy mimo ze wiecej dzieci.
Wiedzialam czego sie spodziewac i o to doswiadczenie jestem madrzejsza.
Sciskam mocno ;)

reklama
Hej;)

Hope gratulacje! Stres i niepokój zrozumiał ale zaraz ochłoniesz i zaczniesz w pełni sie cieszyć!

Malinka kciukaski za Ciebie oby bylo po twej mysli;)
Kasia to i tak Arek dal rade;)

Do góry