reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ojojoj. Witam. Nie bylo mnie tu od wiekow. Dziekuje za pamiec!!!
Ja pracuje do konca miesiaca. Uwielbiam moja prace, ale ma minusy. A no takie ze znosze do domu wszystkie mozliwe wirusy i non stop chorujemy!!! Mam juz dosc wymiotow, zapalen i wirusow. Aktualnie wszyscy w domu mamy zapalenie krtani. U julitku konieczne byly zastrzyki. Okropne cierpienie... jest taka rozumna. Gdy juz sciagam jej ubranko placze i wola : MAMA,POSIE!NIE CIE KUJ..
Aha, zapomnialam dodac ze od 1pazdziernika zrezygnowala niania bo zaczela studia i nie dala rady pogodzic pracy i nauki. Wiec jest kombinacja na calego. A to maz wzial tydzien urlopu a to babcia jedna, babcia druga. Chwile sasiadka... generalnie ciezko to ogarnac.

Ostatnia edycja:
Hej :)

Elama zdróweczka dla małej ! wspolczuje tych zastrzyków bardzo:(

Cleo oby wiecej postepów z jedzeniem !

U nas szaro i deszczowo ... uwijam sie jakos aby Natasia do szkoly prowadzic z tym ogonkiem małym. pozniej mimo zlej pogody przymusowe zakupy, powrot do domu, a zaraz zas trzeba zbierac sie do szkoly:crazy: i tak lecą dni jeden po drugim,,, kazdy prawie taki sam ! Chandra jesienna mnie i tym razem dopadła:crazy:nie cierpie takich dni!

Zdrówka dla Was i dzieciaczków !

Malinka, Milusia jak tam////??

Blanka ahh nic nir mow.. u nas lata nie bylo wcale wiec moje akumulatory wyczerpane.. a gdzie tu do lata doczekac..
U nas tez dzien kazdy tali sam.. tzn teraz dzieci maja drugi tydz wolne i ciagle organizuje im zajecia.. jezdzimy.. wracamy na cheile znowu jedziemy i tak 3 razy dziennie nawet.. jak w domu jestesmy to szybko ogarniam obiad i sprzatanir.. karmienie przewijanie..ahh
Dni leca jak szalone Alicja dzis ma 2 miesiace!

Załączniki

• 1445455851754.jpg
    1445455851754.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 63
  • 1445455894994.jpg
    1445455894994.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 64
  • 1445455946211.jpg
    1445455946211.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 71
Hej kochane!:-)

U nas poki co zdrowi wszyscy, pogoda ciut lepsza (nawet slonko troszkę swieci:-) takze my humory dobre mamy ale ja za szkola tesknie...do pracy bym chciala wrocic...

A z moich ostatnich zajec to namietnie szukam i kupuje juz prezenty na swieta!:-)

Milusia-co u Ciebie?

Akuku-cudne jestescie:-)
Blanka-Tobie slonka zycze i zeby dni takie nudne nie byly:-)
Elama-zdrowka dla Was i sily duzo:-)

Buziaki:-)

dzięki Kasia,dziś byłam u lekarza,mam dobre wyniki biopsji uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:-):-D
Oprócz tego cała 3 chora:eek: mąż na zw (wypadek w służbie),a ja postanowiłam zaszaleć i z moich włosów zrobiłam A^la Małgorzata Kożuchowska :-) ( wczesniej miałam dość długie):-) nie jestem na bieżąco więc ciężko mi odpisywać dla każdej z osobna....:zawstydzona/y:

reklama
Miusia- najważniejsze,ze wyniki dobre:-) a fryzure chetnie bym zobaczyla, moja szwagierka tez na kozuchowska sie zrobila, tylko ona z ciemnych:-) duzo zdrowka dla Was!

Do góry