reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia kciuki zq wyniki.

Kasiu u nas dobrze. Alunia bardzo grzeczna ;) jedyne co to brzuszek doskwiera..ale podane delicol i dzis o niebo lepiej.
Jak nic ja nie mecxy to je i spi ;) nie przeszkadza jej halas i cho chwile glaszczacy ja emil. Hehe

reklama
Hej;)

Kasia szkoda wielka ze juz koniec... wiesz juz jak to jest i pozostaje mi życzyć TOBIE abyś w przyszłości spelniala sie zawodowo w tymże kierunku;)
Milusia również zaciskam kciuki za wyniki....

Akuku czyli u Was ok... Dobrze ze malutka grzeczna dziewczynka i nie daje mamie w kość!

U nas pogoda totalnie do doopy:'(Filip dopiero co wyzdrowiał i nic tylko dalej w domu trzeba siedziec:(wieje i pada całe dnie!
No nic. Pozzzdrawiam Was :)odzywać sie zguby !;-)

Hej!

Od kiedy Maciek wyszedł z intensywnej terapii nie mam kiedy pisać...

Nadal jesteśmy w szpitalu ale wszystko idzie już ku dobremu. Pierwsze dni były trudne, dopiero w sobotę mały nabrał na tyle sił, żeby zacząć chodzić. Na dodatek przez tą infekcję i respirator dorobił się niedodmy lewego płuca więc mieliśmy nebulizacje pierdylion razy dziennie, rehabilitację przez oklepywanie itp. W poniedziałek mają decydować, kiedy wyjdziemy. To już prawie 3 tygodnie...

Milusia jak badania?

Malinka- jeju ile wy musicie przechodzic :/ mam nadzieje,ze juz wyjdziecie do domu i wszystko bedzie ok. Trzymam kciuki i sle buziaczki dla Maciusia! :) dzielny z Niego chlopak! :)

Dzięki Kasia!

A ja dziś nocowalam w domu, męża wysłałam na zmianę warty. Ubrania mi się już zupełnie pokończyły, nie mówiąc o bólu pleców od ciągłego siedzenia na krzesełku w dzień... Ale chłopaki dali radę, teraz szykuję się już do nich. U nas piękne słońce, ach jaka szkoda, że nie możemy już dziś być razem...

Miłej niedzieli dla Was!

Kto chory, niech zdrowieje!
Akuku, ale bezproblemowy egzemplarz ci się trafił :)

Malinka, dużo siły i zdrowia dla Was!
Akuku, dobrze że maleńka nie foszy ;) niech rośnie zdrowa!
Blanka - życzę Ci lepszej pogody, żebyś mogła korzystać z rodzinką z jesiennych spacerów.
U nas pięknie słonecznie - po obiedzie ruszamy na pierwszy jesienny spacer, w poszukiwaniu kolorowych liści.
Miłego dnia :)

Malinka oby was juz wypuscili.

Ala wcale nie jedt taks bezproblemowa :) ale ja chyba nie przrjmuje sie tak bardzo. Tzn w chuste ja wsadze i dxislam dalej. Ala uwielbia spac na mnie. Ma problem z kupkami i skok obecnie :)
Emil wysypke mocna..jutro wizyt nas czeka..

Ale ja najszczedliwsza i tak jestem.. nawet jsk nie pospie..

A i kupilam suszatke do ubran.. nie wiem jak moglam bez niiej zyc .. mam ja 3 dni i kocham to ze nie musze wieszac 84 skarpetektygodniowo 28 majtek.. bluzeksppdni sukienek rajstopek bodow recznikow szmatek.. hehe.. a ci najwazbiejsze prawie nic nie wymaga prasowania!

Pozdrawiam i sle poz energie bo dzis mam jej wyjatkowo duzo.

jestem w szoku że tak szybko poszła biopsja! 3 minuty byłam w gabinecie!mój guz jest przy samej tętnicy więc lekarz musiał uważać...
Trzymajcie błagam kciuki żebym nie dostałą telefonu................................!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli wyniki będą dobre to wizyta 23 pażniernika,jeśli zadzwonią wcześniej, to wtedy jest źle..........! przeraża to czekacie,ja nie wiem jak bym zobaczyła że dzwonią to najpierw na zawał bym zeszła!:zawstydzona/y: muszę zrobić jeszcze usg piersi,ale nie chcę na razie........Muszę najpierw wyjaśnić to....:no:

Malinka bieduleczek Kochany,najważniejsze że już idzie ku lepszemu ! wychodźcie szybko!

chorowitkom zdrówka dużo!:*

reklama
Do góry