reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Usg jednak nie mialam bo pipa przy biurku sue pomylila..powinna zapisac mnie na 36 tc ..czyli za 2.5 tyg...

reklama
Akuku, dobrze ją określiłas - myślą normalnie że ciężarna nie ma nic lepszego do roboty tylko chodzić do nich tam i z powrotem

Siva.. no a ta co mi bedzie usg robic to stwierdzila ze wogle sensu nie ma skoro chlopcy byli glowa w dol..hehe.
Takze jak nie bedzie chciala zrobic i sie uprze na wymacanie ulozenia malej to zazadam cc ..pewnie wtedy zgodza sie na usg.. bo ja nir mam zamiaru ryzykowac porodu dupcia do dołu.. a mala sie w kolko obraca. .

Akuku ale bezsensowne tłumaczenie - i co z tego, że chłopcy byli obróceni jak każda ciąża inna... Oby Ci to USG zrobili:)

Blanka to możemy przybić sobie piątkę bo mój chudzielec też je jak ptaszek, w ogóle każdy posiłek tylko dosłownie skubnie, no ale pije i jest jeszcze cyc więc niech jej będzie, ale trzeba przyznać, że strasznie mnie to nie jedzenie wkurza...

Julka też mało mówi, ale cwana z niej bestia i dużo rozumie ;) A przy tym ma taki charakterek, że ręce opadają i uszy więdną, bo potrafi pięknie zaśpiewać wysokie "a" jak jej coś nie pasuje;)

Kasia i jak Arek dziś? A jaki antybiotyk mu dajesz?

Siva a jak tam Inomama? Spotkałyście się już czy jeszcze tego grilla nie było?;)

Ostatnia edycja:
Hej!

Arek juz dobrze, nie ma sladu choroby. Dostaje augmentin.

Tylko teraz mam masakre,bo maz chory:/ to samo co Arek tylko wyzsza goraczka- ponad 39 ... :/ w niedziele chrzest,a moj m ledwo zyje i juz dostal antybiotyk od lekarza.

A ja biegam to do Arka, to do niego i juz mam nogi w d...

Nawet nie odpisuje bo juz padam...spokojnej nocy!

Akuku widzę że u was służba zdrowia podobnie jak u nas - swoje trzeba przejść :(
Jaguś witaj w klubie. Wojtuś też potrafi"aaa" w różnych tonacjach i też mało mówi teraz
Kasia super że Arek już dobrze:)
Siva fajnie wam takie spotkania przy grilu ;) i wasze dziewczynki się zaprzyjaźnią przy okazji:)

Kasiu to zdrówka też dla męża! Super, że Arek zdrowy:)

Siva ale fajnie:) A daleko od siebie mieszkacie?

Haha Cleo dobrze wiedzieć że nie tylko moja trenuje śpiew operowy ;) Niekiedy serio to aż boli;)

A my o 4 rano mieliśmy taką burzę, że do tej pory pół Rybnika nie ma prądu. Mnóstwo drzew połamało, pozrywało dachy a w nocy ma być powtórka. Julka już 2 godziny śpi, ja już się obudziłam i jak mało kiedy mogę powiedzieć że się nudzę, bo ani na telewizor nie popatrzę;) Minęło mnie przynajmniej robienie obiadu i jedliśmy leczo ze słoika;)

reklama
Akuku zatem kciuki trzymam za usg:-)aby sie odbyło!

Kasia facet jak chory to gorzej jak z dzieckiem:-)wiem cos o tym:) zdrowiejcie!

Ja póki co Filipa bunt jedzeniowy zganiam na upaly... Nie dziwie sie bo sama nie mam chęci na jedzenie!

U nas tez byla burza nad ranem!jak trzaskalo to Filip przez sen aż podskakiwal... Teraz pada i na dzis tez burze zapowiadali. Ale powietrze sie zmienilo jest calkiem inaczej!

Buziaki dla was:-)

Do góry