reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Dzień dobry:-)

Kasia czyli impreza tuż tuż :-) gotowi?

Siva zazdroszczę spotkania:)

Nam słońce od rana grzeje! Mam chęć na mycie okien i porzadki:-)a później jeziorko i odpoczynek!
Miłego dnia:)

reklama
Blanka to pięknego dnia nad jeziorkiem :) ja już nawet nie patrzę na szyby w oknach ;)
Właśnie czekamy w szpitalu na wynik tomografu głowy Julii, a potem jazda na działkę nad jezioro :)
Pięknego dnia!

Hej kochane!
U nas zle...Arek dzis z goraczka, zwrocil caly obiad i poza tym objawow brak... Boje sie,zeby nic powaznego:/ po czopku o 17 do 22 spokoj i potem znow temp w gore... Ehh...a taki weekend fajny planowalam..no coz- zamiast tego lekarz i siedzienie w upalnym domu...

Spokojnej nocy babeczki- u mnie bedzie bezsenna!

Kasiu zdrówka dla Was! Pewnie złapał jakiegoś wirusa... Napisz, co lekarz powiedział :)

Akuku a co u Ciebie? Jak tam dzidzia?

Siva jak wyniki Julki?

A ja mam tydzień L4 - taka pogoda a mnie jakieś choróbsko dopadło, no ale już nie ma źle.
Za to już wiem, że z wczasów nic nie wyjdzie, bo od 20 lipca przez cały miesiąc będziemy ocieplać dom - i zastanawiam się, jak to ogarnę bo robotnicy będą u nas mieszkać przez ten czas więc z Julką przy nodze trzeba będzie się zająć wszystkim, plus normalnie będę do końca lipca chodzić do pracy... Coś czuję, że będzie ciężko

Cześć Dziewczyny! My na działce od wczoraj - cudna pogoda, las, woda a na dokładkę na popołudniu grill z Inomama.
Jagus to życzę zdrówka! A wyniki Julki niestety jednak dopiero za tydzień.
Akuku,właśnie jak Ty się czujesz kobieto? Pięknego dnia dla Was :)

Hej:)

KASIA pisz jak tam u Was? Jak Arek?

Jaguś zdrówka!
Kurczę czyli faktycznie zapoernicz w lipcu co sie zapowiada:)

Siva ale dlugo na wyniki czekacie,oszaleć można....fajnie wam ze macie mozliwosc sie spotkac z Inomama:)

Akuku jak kochana u Ciebie?jak się czujesz ?jak dzieciarnia?

My wczoraj cały dzien lezing plazing:)dzis mam mamę ,a na popołudnie planów brak póki co:)

Miłego dnia

Hej,
U nas podobno wirusowe zapalenie migdalkow...tak stwierdzil lekarz na dyzurze w przychodni. Antybiotyk zapisal,ale kazal sie jeszcze wstrzymac 2 doby i zobaczyc czy przejdzie czy bedzie gorzej...tylko ta goraczka ciagle rosnie- co 4godz podaje na zmiane ibum i paracetamol...

Nie lubie tych wirusowych chorob bo tylko czekac mozna :(

Kasia ja się nie znam i nie chcę podważać słów lekarza, no ale antybiotyk to przecież na bakterie a nie wirusy? Oj oby Aruś szybko wyzdrowiał;*

reklama
Jagus- tak tez lekarz powiedzial,ale zapobiegawczo wypisal recepte, chyba,zeby sie ubezpieczyc- w razie czego.. I znow ta sama sytuacja co w lutym jak Arek ucho mial chore...czekac bo przejdzie samo,a recepte wypisze...wtedy skonczylo sie antybiotykiem, mam nadzieje,ze teraz nie..

Do góry