reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Kasia ostatni Filipa wyczyn piątkowy to rozwalony tablet Natasia:( ogólnie maly jest na etapie dokuczania Natanielowi i Natasia kolegom jak są u nas... Maly jest uparty i zawzięty bardzo !

Dzis u nas sie chmurzy ! Czuje w kościach,ze siedzimy w domu:(

Cleo udanego wypadu dla Was! :)

A góry kocham:) kiedyś jeździliśmy bardzo często na takie weekendowe wypady...

Miłego poniedzialku:-)

Hej:)

Elama- :)

Cleo- superowo macie,ze urlopujecie sobie. My planujemy w tym roku w sierpniu sie wybrac do naszej jastrzebiej, bo m urlopu jako takiego nie ma niestety wiec musi zastepstwa sobie zalatwic.

Blanka- ach te szkodniki:p Arek ostatnio namietnie tlucze porcelane u mojej mamy...

My dzis na wsi u mojej babci dzien spedzamy,a wieczorem musze w koncu moj taras do konca przygotowac na sezon:)
Milego!

Hej:)
Ja dziś jeden dzień urlopu musiałam wziąć, bo nie miał kto zostać z moją smarkulą... Na dodatek mnie wczoraj też coś dopadło i cały dzień jechałam na fervexie i aspirynie, ale najgorsze chyba za mną.

Cleo ale ważne, że cokolwiek je:) U nas za to z takiej "suchej karmy" to tylko raz na jakiś czas złakomi się na herbatniki, krakersa czy paluszki a tak jedzenie to ciągłe kombinacje, raz je super a za chwilę jak wróbelek, tak że różnie to bywa ;)
Udanego urlopu! Ja mam nadzieję że uda nam się w tym roku upolować jakieś last minute na tydzień do np. Grecji albo Bułgarii, wniosek o dowód dla Julki już mam wypisany, może się uda i nic nam nie wypadnie;)

Blanka oj to się masz "wesoło" z Fifim, a takie Wasze obiady też je czy dalej tylko słoiczkowe? Pytam bo Julka jak dostaje coś innego to też marudzi, a najchętniej wyjada z mojego talerza;)

Elama gratulacje dla córci:)
Podobno truskawki bardzo uczulają, może to na nie Julitka jest uczulona? Albo pomidory?

Kasia w sumie tamta noc była taka kiepska, kolejne w miarę ok, ale zębów nowych brak, chociaż dziąsła ma czerwone...

Siva dla Was też udanego urlopu:)

Jagus, zdrówka! My czekamy na odbiór paszportu - rzutem na taśmę mamy termin na dzień przed wyjazdem na urlop. Robiłam paszport zamiast dowodu,bo nigdy nie wiadomo gdzie nas jeszcze w tym roku poniesie fantazja ;)
Blanka u nas też już tablet i smartfon po naprawie ;) na szczęście sprzęt był ubezpieczony

Miłego dnia dla Was

Ostatnia edycja:
Kasia Filip już wytłukł wszystko co mozliwe:( wiec znam ten ból!

Jaguś Fifi od małego jadl wszystko czy to słoiczki. Czy to co ja ugotowałam... Zupy drugie dania, warzywa owoce bez problemu! Teraz jest na etapie że chyba wszystko mu sie zaczelo przejadać! Owoce i obiadki sloiczkowe zdecydowanie na obecna chwile poszly w odstawkę. Moje zupy i obiady zjada ale tez nie zawsze ! A owoce zastępuje deserkami ze słoiczków.

Cos miałam jeszcze pisac i mi umknęło :) ale nic, jeszcze później zajrzę...

Aaaa Siva u nas tablet nie byl ubezpieczony, z szybki pajęczyna wiec kiepsko:(

Heloł dziewczynki! :)

cuuudna pogoda się szykuje! Planuje wszystkie sloneczne dni w tym tyg spedzic nad jeziorem! :) jakie to szczescie,ze moj M pracuje w osrodku wypoczynkowym!:) zaraz obok jest cudowne jeziorko!
Pranie zrobione, obiad gotowy, Arek spi- to ja dopijam kawke i ide sie polozyc, zeby nogi odpoczely bo zaraz maraton po miescie. Przed tymi chrzcinami tyle do kupienia jeszcze!

Milego dnia kochane! :-)

Blanka, my nauczeni po szkodzie ubezpieczamy już to co ma ekran do potluczenia ;) u nas też pięknie - już nie mogę się doczekać weekendu i spotkania z Inomama i jej Dziunia :)

reklama
Do góry