reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Wojtuś wczoraj rano miał ostatnie dwie kupki i mam nadzieję że to koniec. Ale niestety nie mogę się cieszyć bo byliśmy wczoraj na zdjęciu płuc bo trochę pokasłuje i ma jakieś zmiany - na razie zdjęcia poszły do opisu ale antybiotyk już dostał:(((
a więc nie wiem kiedy stąd wyjdziemy:(((

reklama
Helo:)

Akuku zdrowiejcie!

Cleppatra...a spodziewałam sie wieści,ze wychodzicie! No nic najważniejsze aby maly szybko zdrów byl... Trzymajcie sie.

My na nogach od 6tej...to dla nas Malo ludzka pora :)mam cicha nadzieje ze Filip szybko poczuje sie śpiący :)

Miłego dnia dla Was:)

Kurczę, zeżarło mi posta:(

Cleo współczuję:( A z drugiej strony to dobrze że jesteście w szpitalu, bo może szybciej to wszystko idzie - zdjęcie już macie, antybiotyk podany więc tylko czekać aż zacznie działać i będzie dobrze:)

Akuku a jak u Was sytuacja? Minęła już ta jelitówka?

Blanka ja codziennie o 5.40 wstaję więc czekam na weekend jak na wybawienie, wtedy mogę się "pobyczyć" do 7, a jak zaszaleję to nawet do 8;) Za to jak pracuję a Julka zostaje z m to i do 10 się im zdarza spać ;)

A nam w końcu udało się zaszczepić Julkę - m się wykazał i tym razem on z nią był;)
I nie wiem czy to przez to że zrobiło się ciepło czy o coś innego chodzi, ale Julce robią się takie odparzenia, że biedna by się zadrapała gdyby mogła:( Lekarz jej dziś przepisał Pimafucort i oby szybko pomogło. No to pracuję dalej, miłego dnia babeczki ;)

Hej kochane!:)

Cleo- no nie! Zawsze cos sie musi ciagnac...:/ trzymam kciuki za wojtusia! Jak macie antybiotyk to mam nadzieje,ze juz szybko wyzdrowieje. Buziaki kochana! Trzymaj sie!:)

Jagus- gratuluje szczepienia :p my dalej czekamy, choc teraz jak cieplo to zaszczepimy juz Arka na dniach.

Blanka- to tak jak u nas! My dzis 6:15 pobudka, co nie czesto u nas i od 10 Arek spi,a ja odpoczywam:)

Teraz relaks a przed chwila nie za mila rozmowa z lokatorami ktorym biuro w naszej kamienicy wynajmujemy... Zrobilismy nowa brame, domofon, drzwi z elektromagnesem a oni dalej bramy nie zamykaja. ... Wtedy mamy kupy i inne niespodzianki na podworku:/ nawet ludzie sie zalatwiaja! A oni luz, przeciez wynajmuja lokal! Masakra!

Hejka:-)

Oj cisza nastala...

Kasia z tymi lokatorami istna masakra... Czego oni nie rozumieją?

Cleo i jak?

Mój Fifi dwa ostatnie dni tak lobuzuje ze nie wyrabiam! Istny diabełek ... Dzis tez od rana nie marnuje ani chwili:)

Miłego weekendu laseczki:-)

Hejo!:)

Ja sie wlasnie opalam ;) jestesmy u Arka chrzestnych na wsi i korzystamy z pogody i podworka duzego :)

Cleo- daj znac jak u was..

Blanka- a lokatorzy moze zrozumieli jux bo w pt zamknieta brama juz byla...

Akuku- u was juz minely przygody z jelitowka?

Milego babeczki :)

My jeszcze w szpitalu. Jak będzie dobrze to może poniedziałek lub wtorek nas wypuszczą, ale na razie bez rewelacji. Dziś 4 kupki jeszcze trochę rzadkie, kaszle mam wrażenie bardziej bo przedtem prawie wcale, no i kompletnie nie chce jeść poza mlekiem i biszkoptami.
pozdrawiam

p.s. Nie wiem czy dam rade się jeszcze odezwać bo mam koniec transferu i chodzi mi ten Internet masakra

Kasiu minely na szczescie. Kazdy po jednym dniu mial. Choc emis slabo je pp tym ale juz wychodzimy na prosta.

Cleopatra jejku oby wam juz wszystko przeszlo bo chore dziecko umeczone i Ty umeczona ;( biedni wy. Duzo sily wam zycze i zdrowka !

reklama
Cleo zatem mocne kciuki za wasze poniedziałkowe lub wtorkowe wyjscie:) jedzenie Wojtuś nadrobi jak dojdzie do siebie:)

Akuku dobrze ze u was tak gładko poszlo:)u nas od rana skwar!tak daje ze marze tylko o tym by poleżeć gdzies nad woda:-)i taki tez mam dzis zamiarunek:-)

Milej niedzieli:)

Do góry