reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

A my na zielonej trawce ;)

Załączniki

• 1433614246507.jpg
    1433614246507.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Jaguś mala jest super:)

Kasiu Arek tez przystojniak na calego:)

Ja stąd sie nigdzie nie wybieram :)

Na fb bywam częściej bo tak mi z Tel wygodnie....Pomyśl z grupa na fb jest ok sama kilka miesięcy temu o tym pisałam!ale wiem ze są dziewczyny które fb nie maja:(np Elama....

No właśnie Elama,masakracja jednym słowem że Ci córeńka juz w dzień nie śpi! Jak i kiedy tu odsapnąć ;)

Cleo oby u Was juz szło ku lepszemu! Takie cieplo spacerować cieszyć się pogodą powinniście a nie chorowac:(

Malinka dla Was ogromne buziaki!

Malinka,kasia,blanka- noo nie spi juz wcale w dzien. Dzis np wstala o 6 rano a teraz dopiero zasypia... bywa naprawde ciezko

Blanka-nooo ja nie mam fb, szkoda ze taki alien jestem, ale kiedys przez fb mialam mega problemy i nie chce juz nigdy miec

Kasia, jagus - cudne dzieciaczki

Elama- nie alien wcale :) ja wole forum bo na fb czesto rozmowa " za szybko" sie toczy, troche tak wyrwane z kontekstu sa wypowiedzi,a na forum posty sa dluzsze i tresciwsze! :)

Elama na tej mojej grupie o której wspominałam często gęsto są jakieś zgrzyty i niejedna miała wielkie nieprzyjemności ale co się dziwić jak tam blisko 2 tys. bab które mniej więcej się znają albo kojarzą więc łatwo napisać trochę za dużo - i dlatego nic osobistego tam nie chcę pisać:)

Malinka a jak Wy funkcjonujecie z tymi szpitalami? Ma Wam kto pomóc czy tylko opieka/urlop wchodzi w grę?
Kochana mam nadzieję że ostrzykiwanie tym razem przyniesie oczekiwane efekty a operacją się nie denerwuj - Maciuś jest w rękach fachowców i oni na pewno wiedzą co robią i chcą mu pomóc :tak:

Elama nie jesteś sama ja też nie mam fb. A co do braku snu w dzień i późnym zasypianiu to powiem ci mała gigantka. Mój Wojtek jak skończył rok to z 2 dżemek zszedł do 1 - od pół godziny 3 godzin i jest ona dla mnie mega ważna i staram się by była w domu bo jak uśnie na spacerku to już w domu nici.
Jaguś ładna modelka!
Kasia Arek duży chłopak i uśmiech już ma śliczny!
Malinka najważniejsze by mały wyzdrowiał resztę miej głęboko w du... Maciek jest takim uroczym chłopcem że na bank dasz radę a i młodemu musisz wytłumaczyć, dać siłę i wsparcie żeby nie czuł się gorszy i umiał się bronić przed wścibskimi ludźmi jeśli będzie cokolwiek widać a życzę wam oby ten mały przystojniak nie miał już śladu po tych wszystkich zabiegach
co do fb to z jednej strony fajna rzecz ale kosztem prywatności i kolejna że ma się tam niby znajomych którzy w realu niekiedy nawet"cześć" nie umieją powiedzieć więc co to za znajomi?

Hejka:)

Ja póki co nawet sobie nie wyobrażam aby Filip nie spal w dzień... I tez tak zawsze musze sie pilnować aby spal w domu nie na dworze,w wózku. Bo na dworze to tylko krótką drzemkę sobie utnie i jest później niewyspany i marudny! Kiedy śpi w domu zawsze mam ta chwile by cos na spokojnie zrobić.

Ja na fb jestem w dwóch grupach zamkniętych... W jednej jiz praktycznie sie nie udzielam .jest masa ludzi cos ok tysiąca... W drugiej tak bardziej kameralnie ,same zaprzyjaźnione dziewczyny... Zostalo nas 8 bo tez byly spięcia...a zaczynaliśmy w 12:) ale w tym momencie znamy sie juz na tyle dobrze ,ze spotykamy sie w realu:)
I sadze ze normalna grupa zamknieta sprawdzila by sie bardziej niż taka grupa na czacie jak Styczniowki...bo tak jak Kasia pisala chaos sie robi i ciężko nadrobic:)

My dzis sami . M w pracy do wieczora....
Milej niedzieli dla was:)

Hejka dziewczyny! :)

U nas spokoj, Arek spi juz 2 godz- jeee! Mam wolne,bo jak nie spi to tylko chodze za nim i sprzatam. Ten moj syn jest niszczycielem normalnie :p
Milego dnia! :)

Cześć! My nadal w szpitalu. Wojtuś dziś miał najpierw zmianę wenflonu bo kroplówka nie chciała lecieć a wieczorem tak wariował w łóżeczku żadnym sposobem go nie mogłam uspokoić i wyszła mu igła z żyłki i kolejny raz kłucie. Także na dziś mam dość :((( a jeszcze muszę czuwać aż kroplówka zejdzie

mam nadzieje że nas jutro wypuszczą bo wojtkowi rogi rosną. Twierdzą że jest lepiej choć kupki jeszcze są a do wyjścia do domu brakuje tylko by zaczął jeść bo wyniki ma ok

reklama
Do góry