reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hejka:)

Cleo- jak Wam dzisiaj dzien mija?

Elama- spi ta twoja pannica znow w dzien czy dalej strajkuje?

Arek wlasnie zasnal a ja zabieram sie za odgruzowanie domu, bo moj szkodnik ciagle robi sajgon...:p

Milego dnia!')

reklama
Cześć!
Kasia no nie najlepiej bo Wojtuś najpierw o 1 zasikał siebie i łóżeczko, a o 4 zakupkał siebie i łóżeczko. Potem wizyta, dalej omówienie wyników no i pani ordynator stwierdziła że jeszcze 2-3dni. Robią mu badania co to i nie wiedzą ale przebiega jak wirus. No zobaczymy, grunt by tu nie wracać.

Hej:)

Cleo kciuki za wasze szybkie wyjście.... I bez powrotów na oddział!

Mi alergia tak daje czadu od wczoraj ze lewdo zyje:(smarkam kicham kaszle !ledwo wytrzymuje juz!

Oby jutro bylo lepiej:)

Buzka dla Was:-)

cleo - trzymajcie się!! Wojtuś jest bardzo dzielny,a ty silna babka. Wiem, że w szpitalu strasznie ciężko z dzieckiem wytrzymać, bo nuda i płacz. Sorki że pytam, ale mam nadzieje, że masz duże oparcie i wsparcie w M....?

kasia - dzieki, że pytasz...ale niestety nadal strajk, w tamtym tygodniu spała raz! w niedziele byliśmy u mojej mamy, dużo nowych osób, płakała co chwile jak ktoś coś od niej chcial, aż zasneła. Jesteśmy w domu i ma w nosie spanie. od 17 jest straszna... sama nie wie czego chce bo śpiąca, drze się, rzuca na ziemie itd. Padła o 20:00, super godzina, mąż się cieszy że mamy taką dłuuugą noc dla siebie... a ja nie mam siły :-p

blanka - współczuję alergii, moją starszą córę właśnie coś uczulilo, wczesniej nie miała alergii,ale strasznie kaszlała, kichała i smarkała, lekarz zbadał i nie ma żadnej infekcji, podejrzewa alergię...

Dzięki za wsparcie dziewczyny!

też mam nadzieję że już nie długo nas wypiszą choć nic na to nie wskazuje. Wojtek znów dziś miał gorączkę i znowu był problem żeby jadł i pił.
Ja jakoś żyje choć w szpitalu jakieś przeziębienie złapałam katar trochę kaszel.

Elama ja jak zwykle prawie jak samotna matka;)
m rozchorował się gardło itd a dziś coś mówił że go jeszcze uszy bolą więc wchodzi zostawia świeże ubrania, prowiant dla mnie i wychodzi. Zatem czasem nie ma czasu iść do toalety. A o trzymanie welflonu podczas kąpieli proszę dziewczynę która leży z synem na tej samej sali. Ale kto ma dać radę jak nie matka? Nikt nie mówił że będzie łatwo choć nie raz płakać się chce...

Hej

Cleo i jak dzisiaj ?

U nas jelitowka.. m wczoraj polecial do pl na 3 dni i sie zaczelo.. Emil i Viki wymiotuja.. i rozwolnienie. Eh
Alex trzy dni temu zwymiotowal raz..myslalam ze moze cos mu stanelo na zoladku..a widac tez jelitowke przeszedl..bardzo delikatnie.
Ja juz padam ryjkiem na pysk bo w nocy czuwalam nad dziecmi i prawie nie spalam.. jesli te przymykanie oczu mozna nazwac snem.

Zmykam bo mam chwile ..emis spi.

Hejka! :)

Akuku- Boże! zawsze cos! a Ty to chyba z żelaza jesteś, 3 dzieciakow, jelitowka i w ciazy ... duzo zdrowia i sily dla Was! :tak:

Cleo- wielkie kciuki i zdrowka dla Was! A z ta siła to masz race...matka duuuuzo wiecej niz ojciec wytrzyma...moj m tez jak cos tak szybko zmeczony przy Arku jest :-p

Blanka- wspolczuje alergii, choc u nas tylko tata choruje, ale na pokarmowa (glownie ziemniaki go uczulaja)...trzymaj sie kochana! :-)

Elama- jaaa...to Ty nie masz życia jak Julitka nie spi...tak to chociaz jakas przerwa od tych naszych styczniowych łobuziaków...duzo sily kochana! :-)

My właśnie posprzatalismy domek i mamy wolne! :) obiad tez gotowy i teraz jak poloze Arka to mam relaks!!! Jeeee! :) tym bardziej,ze maz od 11 do 21 dzis w pracy...

milego, slonecznego dnia babeczki! ;-)

Kasiu z zelaza nie..ale daje rade ..bp musze. Szczerze gdybym mogla to zawolalabym kogos do pomocy... na szczescie nie jest zle bo emis zwymiotowal wczoraj z 5 razy w nocy wcale i od rans tez nic.. a Viki wcziraj dwa razy w nocy wcale i rano raz... a pamiętam jsk kirdys viki przechodzil to bylo 100 razy gorzej...

reklama
Akuku - masakra jakaś :( kurujcie się szybciutko i wracajcie do zdrowia.
Cleopatra - co lekarze mówią na to, że znowu gorączka u Wojtusia?
Siły dla Ciebie

Do góry