P
Pustiszi
Gość
Malinka1984- jak to ? W poradni to takie tematy...???
Oprócz kursu to i poradnie się zalicza ??? Kto to wymyśla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie takie właśnie, naturalne planowanie rodziny głównie, nam np jeszcze mówiła jak badać macicę :-) śmiać mi się chciało jak nie wiem :-)Malinka1984- jak to ? W poradni to takie tematy...???
są weekendowe, sobota- niedziela ale o tym z zalozenia mogę zapomnieć. mi nie ma kto 3 godziny z dziećmi posiedzieć a co dopiero całe dwa dni
jak szukalismy kursu to trafiliśmy na takie małżeństwo,które tak owe zaświadczenie wydawało...spotkania odbywały sie indywidualnie bo to zależało od cykli kobiety,temp,sluz i te sprawy... powiedziałam dziękujemy,dowidzenia i wyszłam sami mają 5 dzieci z "naturalnej antykoncepcji"więc stwierdziliśmy że to my ich możemy czegoś nauczyć