reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Malinka1984- jak to ? :szok: W poradni to takie tematy...???

Oprócz kursu to i poradnie się zalicza ??? Kto to wymyśla :baffled:
Takie takie właśnie, naturalne planowanie rodziny głównie, nam np jeszcze mówiła jak badać macicę :-) śmiać mi się chciało jak nie wiem :-)

Spadam do roboty bleee, miłego dzionka :)

są weekendowe, sobota- niedziela ale o tym z zalozenia mogę zapomnieć. mi nie ma kto 3 godziny z dziećmi posiedzieć a co dopiero całe dwa dni

To moze wyblagajcie ksiedza zeby w tych warunkach pozolil wam chociaz na zmiane na kurs przyjsc po 2 spotkania na "leb" to i tak wystarczajaco :))) (moim zdaniem:-))
Sprobowac zawsze mozna :) a czasem mozna sie zdziwic ich pozytywnym nastawieniem :) Moze akurat sie uda :) Tylko pojedzcie do ksiedza cala gromadka :) Moze sie wtedy ulituje :)

Anisen ja też trafiłam na takiego zdyscyplinowanego księdza i paną prowadzącą ,ze nie mozna było ominąć ani jednego spotkania . Byłam wtedy w ciąży synem a pani uczyła mnie o antykoncepcji i o wstrzemięzliwości przed slubem :)Nie zazdroszczę Ci .
Ale tak jak radzi Anbas moze troszke ksiedza na litośc?

Żle sie wyraziłam :p O antykoncepcji uczyła ze to grzech itp a bardzo zachecała do naturalnego planowanie rodziny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie chwilowo i dalej sie klade.od 3 dni zygam rowni.co zjem linduje w kiblu.nie mam siły się ruszać .dobrze że nie muszę pracować bo bym zeswirowala.

jak szukalismy kursu to trafiliśmy na takie małżeństwo,które tak owe zaświadczenie wydawało...spotkania odbywały sie indywidualnie bo to zależało od cykli kobiety,temp,sluz i te sprawy...:szok: powiedziałam dziękujemy,dowidzenia i wyszłam:-D sami mają 5 dzieci z "naturalnej antykoncepcji":-Dwięc stwierdziliśmy że to my ich możemy czegoś nauczyć:-D

jak szukalismy kursu to trafiliśmy na takie małżeństwo,które tak owe zaświadczenie wydawało...spotkania odbywały sie indywidualnie bo to zależało od cykli kobiety,temp,sluz i te sprawy...:szok: powiedziałam dziękujemy,dowidzenia i wyszłam:-D sami mają 5 dzieci z "naturalnej antykoncepcji":-Dwięc stwierdziliśmy że to my ich możemy czegoś nauczyć:-D

heh no w głowie się nie mieści co za odizolowane przypadki :szok:

Witam jestem mama 2 córek gabrysia i kamili w wieku 3 i prawie 2 lat teraz spodziewam sie 3 termin mam wg usg na 7 styczen 2014 :) od czasu do czasu wpadne do was...

Co do dolegliwosci to powoli przechodzi heh .. ale strasznie mnie meczyły wymioty i nudnosci teraz juz mniej :) za to duzo bym jadła pomaranczy :)

reklama
Witam laski!!!
Ale skwar u nas od rana. Siedzę w robocie, ale już podryguję ze szczęścia bo niewiele za ponad godzinkę finito, aż do poniedziałku:-D.
Jestem zadowolona bo chociaż na wątku głównym jestem na bieżąco:-D, na pozostałych wątkach jeszcze nie ogarniam, tyle piszecie:-D
Kajtek witamy :-)
Anbas strasznie się cieszę, zdrowa dziewczynka super.
Anisen nie macie wyjścia musicie wziąć księdza na litość, idźcie tam cała ekipą z dzieciakami i powiedz mu wprost, ze nie masz co z bąblami zrobić. powodzenia

Do góry