reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Hej dziewczynki :)
I ja zastanawiam się jak tu liczyć te tygodnie bo na suwaczku pokazuje mi się 11 tydzień, a w apce na telefonie pokazuje, że jest to 12 tydzień. Lekarz na pierwszym USG powiedział, że jestem w 5t4d a w formularzu do szpitala, że jestem w 6 tygodniu :-) i sama nie wiem jak liczyć, ale chyba zaokrąglać nie będę :-)

Ahhaaaaaaaa :-) dziękuję :-)
Kurczę czasami to się zastanawiam, czy odkąd jestem w ciąży to nie padło mi na mózgownicę hehehe :-D

Dopisek: kurde dopiero jadłam, a już mnie ssie hehe :)

Ostatnia edycja:
pustiszi wymyślono cukierki na podwyższenie ciśnienia glukardiamid się nazywa, jednak jest to lek taka jakby guma choć wątpię żeby w ciąży można było je brać,
troche na temat a troche nie.
Jak moja babcia miała ostatnio problemy z ciśnieniem, aż tak ze karetke do niej wzywalismy lekarz powiedział, ze jak jest w domu ( a mieszka sama ) i cos takiego sie zdarza to ma wciskać w siebie plyny ( wode soki cokolwiek). I powinno to pomagać , więc pijcie nawet jak wam sie nie chce

ja zawsze niskie cisnienie miałam nigdy kawy nie piłam bo mi smierdzi, colą nadrabiam

wycieczka do Kołobrzegu zaliczona przeżyta i jeszcze funkcjonuje.

Olich - ja brałam te cukierki jako nastolatka jak mdlałam wszedzie do dzis pamiętam ssanie tej gumy 2 h... :) ale czy można teraz to brać...

Malwis - witamy :)

Malwis witamy!
Jem sobie sniadanko i delektuje sie tymi dwoma godzinami w czasie dnia kiedy mam sie dobrze. To po prostu wynik tego,ze sie wyspalam i jestem rzeska. U mnie kazdy dzien wyglada ostatnio tak, ze wszystko jest ok do godz 11. Od tego czasu po prostu moj organizm przypomina sobie o ciazy i jest juz coraz gorzej z kazda godzina. Wczoraj stalam nad kiblem i bardzo chcialam zwymiotowac,ale sie nie udalo. Sorry dziewczyny za taki wpis od rana, ale modle sie,zeby to sie juz skonczylo, bo nie wytrzymam juz dlugo tego samopoczucia, oslabienia, mdlosci i przez to wszystko tozdraznienia, krzyczenia na moja rodzinke i mysli samobojczych.

A Wam zycze baaardzo udanego dnia!

reklama
czesc dziewczyny, mnie mdłości od 3 dni już nie męczą ale za to stale boli mnie głowa, tak mi puslusje, może przez te upały, kawy nie pijam bo musialam kiedys sie oduczyć i nie chce teraz na nowo popasc w nałóg:) a ciśnienie mam zawsze niskie.
Anisen co do ciasta teściowej to uspokajam wszystkich bo w średniej szkole na towaroznawstwie dowiedziałam sie ze produkty spożywcze po okrsie przydatności do spożycia zapisanym na opakowaniu można jeszcze śmiało jeść przez okres 1/3 całego okresu przydatności do spożycia, tak że śmiało możecie to ciasto zjeść:)
Anbas super wiadomości, teraz tylko oczekiwać spokojnego i lekkiego rozwiązania
ja 1 lipca ide na badania prenatalne i już nie moge po nocach spac
witam nową ciężaróweczkę:)

a ze złych wiadomości dziewczyny kolejny raz w ostatnim miesiącu zepsuło mi się auto i stałam na światłach ani w jedną ani w drugą stronę nie mogłąm się ruszyć - czas wyrzucic grata. właśnie z samego rana złożyłam wniosek o kredyt na nowe /stare auto:)

Do góry