reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Kaczuszka i jak w żłobku???
Wrzuć proszę zdjęcie metamorfozy - pewnie po prostu ciężko Ci się przyzwyczaić.
Nasze Walentynki tez udane, choć film o Greyu uważam raczej za średni - ale ja zawsze uważałam, że trudno jest zrobić film, który dorówna książce. A w takim temacie to już w ogóle trudno, bo przy czytaniu wyobraźnia ma większe pole do popisu ;)
Co do wózka, to ja mam super parasolke, lekką i w zasadzie do obsługi jedną ręka, ale.... nie mogę sobie firmy przypomnieć, w wyniosłam ją na zimę do piwnicy ;) postaram się sprawdzić i napisać.
Aaaaa i w końcu mam swój tatuaż! !!! Kocham go normalnie ;)

Przypomniałam sobie - nasza parasolka to Espiro (modelu nie pamiętam).

Ostatnia edycja:
Akuku wózek wygląda ciekawie. A powiedz mi , bo widzę ze kółka raczej małe, nie sprawiają problemów?

Siva tatuaż robiłaś> ? Zdradz coś :)

Mi Nataniel się zaziębił , siedzimy w domu. A Filip nabił sobie limo :(

Oto on ;)

Załączniki

• 1424096998044.jpg
    1424096998044.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Blanka wlasnie nie sprawialy problemow. Wiadomo ze nie nadaje wie na wyboje ale jak po miescie to spoko ;)
Nie ma rowniez prpblwmu uderzanie stopami kolanami o tyl wozka.. jest lekki zwrotny..mozna dziecko polozyc na prawie plasko.. jak mozesz go gdzies go obejrzec to polecam.

Dzięki Akuku. :) poszukam sobie tego wózka ;p musze kupic nowy bo z tym chicco się zamecze!

Siva jestem pod wrazeniem :) Coś Ty tam napisała? Bolało? ja sie boje a tez chcialam na nadgarstku sobie pierdyknąć coś...

Blanka, nie bolało :) da się wytrzymać! To jeszcze kwestia tego, jaki duży tatuaż i jaka motywacja do posiadania. Dla mnie tatuaż to przekaz, a nie historyjka z Donald'ów schowana do kieszeni, żeby czasem nikt nie zobaczył, że zbieram ;)

Ostatnia edycja:
Co do tatuaży, to ja mam na lędźwiach, też napis. Lędźwie są najbardziej bolesnym miejscem jeśli chodzi o tatuowanie. Wytrzymałam bez jednego zająknięcia, a było to prawie 3 godziny. Więc blanka, jeśli naprawdę o tym marzysz to wytrzymasz!

Ja się cieszę, że wybrałam akurat lędźwie, bo robiłam tatuaż dla siebie a nie na pokaz i praktycznie nigdy go nie odsłaniam. Nie wyobrażam sobie tatuażu na przedramieniu, ramieniu czy łydce u kobiety.... elegancka sukienka na jakiejś ważnej uroczystości a tu jakieś pierdu pierdu o miłości czy życiu...eeee

reklama
Siva bardzo ładne foto i tatuaż też choć na moim telefonie nie widzę co tam jest napisane.
Mi bardzo podobają się tatuaże ale jakoś nie mam odwagi strzelić sobie jakiś. Bo co jak mi się kiedyś odwidzi? Całkiem usunąć chyba się nie da?
Ale gratulacje i cieszę się że Tobie się podoba i odważyłaś się spełnić marzenie.

my byliśmy u alergologa i mamy aerius w syropie i coś w spray do nosa, mleko do 19 mc na razie i wskazanie by wybrać się do specjalisty od żołądka i jelit - gastro...coś tam ...loga nie pamiętam co było w środku tej nazwy. Pani mnie straszyła że jak Wojtuś nie będzie jeść w kawałkach to będzie miał problemy z kupką ale sposób jak to zrobić to już nie tylko - matka jest od tego żeby nauczyć. Mówię na to że nie da się go zmusić bo na końcu zwymiotuje i po zawodach a ta znowu to samo matka jest od tego żeby nauczyć - wyleciałam taka wściekła że nawet na następną wizytę zapomniałam się umówić

Do góry