reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Arek swiezo po chorobie i antybiotyku wiec mam nadzieje,ze nic nie wyskoczy, bo za jakies 3 godzinki mamy wolne od malego :)

Edit- nasze walentynki sie udaly:) film sie bardzo podobal, obiad i kolacyjka pyszna no i byl spacer (czego juz dluuugo nie mielismy wspolnie) :)
A na deser po kolacji ,lezac juz w lozku, zajadalismy sie lodami i truskawkami :) ahh...co za wspanialy dzien :)

Ostatnia edycja:
reklama
Heloł :) Wpadłam życzyć miłe niedzieli, a tu taka cisza :sorry2:

Mam pytanie jakie macie spacerówki? Ja muszę pomyśleć nad kolejną :( Zastanawiałam się między peg perego pliko, a chico multivay , wybrałam chico i żałuje tego wyboru! A chciałam coś typu parasolka, ja czesto jestem sama, sama znoszę i wnoszę wózek . Dla Nataniela miałam graco quatro i juz wiem ze cięzko mu dorównać ...

Ostatnia edycja:
Ja mam baby design i dodatkowo parasolkę po średniaku ale na to jeszcze za wcEśnie dla młodego. Baby desing jest fajny i polecam

A teraz się chwalę że udało się .... M pojechał do lekarza rano i okazało sie że zeby. W dzień prawie nie gorączkował. Ja zaliczyłam fryzjera - lżejsza o prawie 300 zł :cool: i nie dokońca zadowolona i przekonana, choć reszcie sie podoba.... Ogólnie chyba moja pierwsza i ostatnia wizyta u tej stylistki....
Impreza świetna - super towarzystwo, muzyka, jedzenie - dzisiaj brak głosu i ból stóp.... (Odzwyczaiłam sie od mega wysokich szpilek a na imprezkę zabrałam 14 cm...) .... Babcia się spisała, młody mimo ze nie chciał butli dał radę. Teraz leżymy w łóżku i sie lenimy :szok: jestem mega zadowolona. Wczoraj mieliśmy 15 rocznicę zarenczyn i kurcze muszę przyznać że wiele znajomych par z krótszym starzem się śmiało że my nadal zakochani... Ogólnie super.
Teraz ładuję akumulatorki na jutrzejszy dzień - pierwszy dzień żłobka.... Na Greya idę z m w tygodniu od rana.... (M się śmieje że idzie zobaczyć "film instruktażowy"
Miłego dzionka

reklama
Blanka ja pierwszy raz tak moją mamę wykorzystałam :) tj z trójką ją zostawiłam. Fakt że przywieźliśmy ją do nas, a potem w nocy odwiozłam. Chyba tak lepiej niż dzieci w nocy przewozić....
Kasia fajnie że też mieliście czas dla siebie....
Dzisiaj ładnie już widać ząbek 8 wyszedł - dolna dwójka. Gorączki brak od soboty rana. Praktycznie już nie jest nawet młody marudny. Trzymajcie kciuki jutro od rana - Adaś idzie do żłobka :szok::szok::szok:

Do góry