reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Malinka trzymam kciuki abyście wyszli z tego obronną ręką jak najszybciej. By Maciuś nigdy nie doświadczył nic ludzkiej złośliwości. Buziaki dla małego łobuziaka :)

wszystkim chorowitkom zdrówka!

o nas następnym razem bo już mój mały szef próbuje spaść na główkę

malinka - śliczny chłopiec z Maciusia. Życzę wam wszystkiego dobrego i zdrówka!!!!

Co do nerwusków to moja Julitka też na słowo "nie wolno" reaguje histerią i ostatnio ze złości uderzyła kilka razy tatę :D

A my na greya idziemy za godzinkę ;-)

Hej! mam wreszcie chwilę na popisanie...

dona- tak, naczyniak niestety jest duży, widoczny na pierwszy rzut oka, dlatego im Maciuś starszy tym bardziej się tym martwię, chciałabym się tego pozbyć przed tym momentem, kiedy mały zorientuje się, że coś jest z nim nie tak i zacznie się wstydzić, że wygląda inaczej niż inni...

blanka, siva, grudnióweczka, cleopatra, elama - dziękujemy :*

kasia - Maciuś ma mega irokeza:) w szpitalu każdy się dziwił, że ma akurat na czubku tyle włosków :) niektórzy nawet myśleli, że go tak specjalnie obcięliśmy :))) Arkowi jeszcze urosną włoski, nie martw się. Maćkowi dopiero niedawno taka większa czuprynka się pojawiła, do pół roku prawie zupełnie łysy był.

kaczuszka - mailowałam z dr Wyrzykowskim, miał nam do zaoferowania tę samą metodę leczenia (ostrzykiwanie doksycykliną), co mamy w CZD więc podjęliśmy decyzję kierując się względami komunikacyjnymi. O klinice w Berlinie czytałam, jeśli nie będą nam w stanie więcej pomóc w CZD pewnie się tam skierujemy.

Wiecie, ja narzekam bo akurat teraz powiększyła się ta najbardziej widoczna część naczyniaka, ale Maciusia naczyniak składa się tak naprawdę z 3 części. We wrześniu byliśmy w szpitalu, bo napuchła mu inna, bardziej wewnętrzna część i po podaniu tam doksycykliny ta część naczyniaka się widocznie zmniejszyła, co więcej - Maciek przestał chrapać, a robił to od urodzenia! Więc jakieś efekty leczenia są, szkoda, że to na zewnątrz się póki co nie zmniejsza.

kasienka - jakie długie włoski, na tym zdjęciu wygląda na starszą :)

Ryczeć mi się chce Adaś ma gorączke i żadnych innych objawów.... Nie zmrużyłam oka.... Za 3,5h umówiony fryzjer a wieczorem wyczekiwana i upragniona impreza.... Płakać mi się chce bo przecież nie zostawię mamie chorego malucha.....

kaczuszka - oby mały szybciutko wyzdrowiał i pozwolił mamie iść na imprezę. od razu przypomniała mi się sytuacja sprzed 6 lat. Moja strasza córka miała wtedy jakieś 10 miesięcy i ja też miałam upragnioną, wyczekiwaną imprezę. Tak się tym jarałam... a oliwia po południu dostała wysokiej gorączki... na imprezę nie pojechałam a małej gorączka przeszła jak ręką odjął... no byłam wtedy na nią złaaaaa!!!

kasia (i inne dziewczyny, które wybierają się na Greya)- mąż w kinie nie zasnął, więc chyba było ok :D A tak na poważnie to mi się bardzo przyjemnie ten film oglądało, a reszty nię będe zdradzać, możemy później podyskutować i omówić wrażenia :) Wogóle to było nasze pierwsze wspólne wyjście TYLKO WE DWOJE od czasów ciąży! więc nie mogło mi się nie podobac i nie być cudownie.

reklama
Malinka trzymam za Was kciuki&&&

Dzieciaki jakie śliczne:-) cukiereczki do wycałowania :-D

Kaczuszka
yhm jak ja Ciebie rozumiem....................................!!!!!!!!!U nas tak zawsze jest!!!!!!!!!!!!JAk tylko mamy imprezę zaplanowaną typu Andrzejki,Sylwester czy wesele to dzieci "chorują" na zawołanie:wściekła/y: ja nie wiem one chyba na czuja to robią...!!!!Wrrr domyślam się jak Cię musi nosić...Mieliśmy to samo przed Andrzejkami...Wszystko umówione a mała dostała gorączki-nie poszliśmy,ale całe szczęście bo wtedy miała zapalenie płuc:zawstydzona/y: Aj kochana pocieszaj się tym że niedługo dzieci wyrosną-ja tak robię:-D

Do góry