reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Akuku, ja też poszłam z ciekawości, więc się nie nastawiaj, bo może Tobie się spodoba. Jesteś przecież nie standardową próbą - kobietą w ciąży ;) zawsze atak śmiechu możesz wytłumaczyć hormonami ;)

Akuku- ale recenzje nie sa tylko zle:) mnie i mezowi podobal sie film. Elama tez pisala,ze byl ok:) musisz wiec obejrzec i sama ocenic :)

Akuku ja też się wybieram chociaż zdania są mocno podzielone ;) Książki łyknęłam w tydzień ale obstawiam że film to takie erotyczne romansidło;) Ale i tak chcę zobaczyć, Julka się będzie adaptować w klubiku a my pierwszy raz od jej narodzin się gdzieś razem wyrwiemy:)

Jagus i właśnie dlatego warto iść - żeby się wyrwać! I nie ważne czy na Greya czy na Ziarno prawdy (osobiście polecam ten film, jeśli ktoś ma mocne nerwy) ;)

Siva ja mam mocne nerwy, o ile zamknę oczy i zatkam uszy więc zostaje Grey;) A to ostatni dzień przed moim powrotem do pracy więc tym bardziej chcę skorzystać z okazji by gdzieś wyskoczyć tylko z mężem:)

reklama
Dokładnie Akuku. U mnie wśród znajomych skrajne opinie od zachwytu po porażkę... Film od początku miał podzielone opinie. Musisz koniecznie zobaczyć i proszę tu fochów nie rzucać bo nie będę nic już pisać :cool:

Jaguś ja też przed powrotem do pracy chciałam coś tylko dla nas - m wziął urlop i udało się nam iść na coś co nie jest bajką ☺️
Dzisiaj 2 dzień żłobka no i młody nie chciał nic jeść, cały czas z paniami na kolanach albo przyklejony do nogi i tylko pokazywał co mają podawać do zabawy. W domu oczywiście objadł sie i łobuzuje na całego.... Jeszcze kilka dni i będzie ok. Martwiłam się że bez cycowania nie zaśnie a ztym o dziwo problemu nie ma. Dobrze że mogłam go na początku na kilka godzin zaprowadzać.

Do góry