reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

To kolejny sportowiec? A miże jednak baletnica? A nie sugerowała babka płci? Czasami coś między wierszmi mówią na usg. Nam powieszieli na pierwszym usg że nie powiedzą ale sisiaka to już widać :tak: najważniejsze aby zdrowy maluszek był:-D

reklama
Akuku no to nadal nie wiemy co tak skacze pod serduszkiem. szkoda ze trafilas akurat na kogos kto się uczy. jak pech to pech.

Kaczuszka ja wracam do pracy 25 lutego, wiec dosyc podobnie jak ty. tez sie ciesze ale z drugiej strony też boję jak maly zniesie taka rozłąkę bo staszny mami cycek się zrobił. co do jedzenia to jeszcze niedawno pisalam ze moj je wszystko albo prawie wszystko a tu teraz od kilku dni nie iwem co sie stalo odrzuca prawie kazde jedzenie, mogłby jesc tylko chlebek czy bułkę i to tez nie wcale w duzych ilosciach. dwa dni z rzędu obiad wyladowal w śnietniku, makaron z musem owocowym dzisiaj tez wyrzucilam. mleko weiczorem jest tez be, mimo ze zapytany czy bedzie pił to mówi "ta". mleko przemycam mu jak śpi, a przynajmniej staram się bo nie zawsze chce ciagnac smoka. pewno z piersi byloby inaczej ale coz piekielne zatoki mnie dopadly i po miesiacu kilka kropel umialam wycisnac:(

spokojnej nocy

Kaszuszka ona tu nawet nie zjedzie w ppzycje na spardzenie plci w tym tygodniu ciazy wiec sama nie mam szans nic zobaczyc..

Akuku - Do kitu tam macie. A nie możesz iść jeszcze raz żeby porządnie badanie zrobili i wszystkie parametry odczytali. Nie wiem jak u was to się odbywa czy lekarz prowadzący gdzieś kieruje czy jak.... Też bym była zła....a jak biznes?

Cześć Dziewczyny!!! Przepraszam, że tak doskakuje co chwile ale sił i czasu brak na pisanie!!! Cały czas coś ale cały czas tez was Czytam namietnieeeeee.. Sezon chorobiwy widziałam.dobrze ze juz się troszkę uspokoiło... Akuku przykro mi ze tak mało.się dowiedziałas bardzo śledzę co u Ciebie i przeżywam Razem można powiedzieć z Tobą jakbyś byla moja naprawdę dobra koleżanka ;))) I o oczywiście Ikasia na wieści o Twoim fasolku tez bardzo czekam!!! odzywaj się Częściej do.nas!!! Jej dziewczyny ja naprawdę przeżywam te Wasze ciążę ;)))))) jaja ;) właśnie przeglądałam zdjęcia z naszych Ciążowych Czasów i tak bardzo mi się zatesknilooooooooooo, ja już chyba bym też chciała zajść, ale ciężko mi podjąć taką świadoma decyzję buziole

Kaczuszka tu polozna wysyla list na ten skan w 12 i20 tyg.. jesli wszystko ok to zadnwgo wiecej miec nie bede...ale kurna jakie ok skoro ja nic nie wiem ?
Jutro bede dzwknic do niej i powiem ze chce zeby powtorzyli badania.. nie bede mowic ze nie maja miejsc..nie jnteresuje mnie to... kurde przy emilu tez im sie "nie udalo" ale bylam kklka dni pozniej w pl i tam jakos bez problemu sie udalo...ehh

Dziewczyny, ile juz paczkow zjedzone? :) u nas od rana Arek szaleje za lukrem z paczkow. Zlizuje,a potem probuje reszte. Byle nie marmolade-nie lubi jej.
Akuku- szkoda,ze nie udalo sie usg. Ale napewno wszystko z dzidzi jest ok;)

Akuku też bym się wkurzyła - a wybierasz się prywatnie?

Ikasia a jak tam u Ciebie? Ale teraz fajny czas przed Wami i to czekanie na poznanie płci ;)

Dona zdrowia dla teścia - oby udało się jeszcze coś przyspieszyć.

Kasia u mnie Julka też zlizała to co najsłodsze, a ciasto sobie tylko memla ;) Marmoladę też chętnie wciągnęła, szkoda że normalnego jedzenia tak nie wsuwa ;)

Ja wracam do pracy 26 lutego, więc już niedużo zostało :) A od poniedziałku Julka idzie na adaptację do klubu malucha, zobaczymy jak to będzie - ostatnio mała cwaniara humorki zaczęła nam pokazywać i próbuje nami rządzić! Jak czegoś nie dostanie to tak wrzeszczy że nam kopara opada, skąd ona to wyczaiła:what:
A pozatym przebiły się jej wreszcie górne jedynki, a w gratisie dodatkowo chyba też dwójka, ale ciężko stwierdzić bo nie chce buźki otworzyć;)

Heloł:)

widzę, ze powroty do pracy coraz blizej ...Ja niestety nie mam do czego wracać :crazy: Ja dalej ciągne ten KRUS . Dorabiam trochę a to farbujac czy ścinając włosy, a to jakis make up...

Akuku kiepsko z tym usg troszeczkę...A kiedy kolejne?

Ostatnio z sentymentu cofnęłam sie do wątku wizytowego. Poczytać . I wiecie trafiłam na str kiedy po jednym z moich usg bylo podejrzenie ze Filip ma chore serduszko... Czytajac to, Wasze wsparcie, wasze ciepłe słowa no i ten mój strach o Filipa normalnie się popłakałam :szok:

Jagus moj mały tez wymusza a w ramach buntu jak czegos zabronimy kładzie sie obrazony na dywan...

reklama
Oooo Blanka już się kładzie? To jeszcze większy cwaniak niż Julka;) Ale skubana zaczyna się bawić w dzięcioła i jak ma focha to wali głową w co jest w pobliżu - na szczęście najczęściej w łóżko, ostatnio było w poręcz od wózka (na szczęście był na niej kocyk), a jak stuknęła w podłogę to był jeszcze większy żal... Ech trzeba zacząć ją wychowywać;-)

Do góry