reklama
inomama omlecik i truskawki..pyycha.No to zapodaj ten przepis
Ja przez te upały nie mam zbytnio na nic innego ochoty jak na soki,truskawki to już na maxa wcinam.Wiem że nie powinno sie za dużo,ale na myśl o czymś cięzkim na obiad,nawet gdyby to miała być pierś z kurczaka i sałatka-to nie mam ochoty
No a powinno się zdrowo odżywiać,ale co ja mogę
Dziś się nie ruszam do południa,znowu upalnie.PEWNIE LEPSZE TO NIŻ deszcz,tak jak to było caale dnie,ale widzicie tak źle tak niedobrze.
Ja przez te upały nie mam zbytnio na nic innego ochoty jak na soki,truskawki to już na maxa wcinam.Wiem że nie powinno sie za dużo,ale na myśl o czymś cięzkim na obiad,nawet gdyby to miała być pierś z kurczaka i sałatka-to nie mam ochoty
No a powinno się zdrowo odżywiać,ale co ja mogę
Dziś się nie ruszam do południa,znowu upalnie.PEWNIE LEPSZE TO NIŻ deszcz,tak jak to było caale dnie,ale widzicie tak źle tak niedobrze.
Ostatnia edycja:
Niewiarygodne , ze takie maleńkie kochane dzieciątko w tak wczesnej ciązy jest już tak rozwinięte by móc odczuc ból czy zaplakać. Po czytaniu takich artykułów zawsze potem myśle, ze ja w ciązy sobie niby normalnie funkcjonuje, chodze jem , tyje itp a tym czasem w moim brzuchu dzieją sie takie cuda , ze ciezko to ogarnąć .
Justynaj też zawsze mam dylemat z tymi tygodniami,. Od miesiaczki licząc to koncze teraz 12 tydzien , a pani dr na USG mówiła ze to 11 tydz i 2 dni w poprzedniej ciazy tez mnie to zastanawiało bardzo
Justynaj też zawsze mam dylemat z tymi tygodniami,. Od miesiaczki licząc to koncze teraz 12 tydzien , a pani dr na USG mówiła ze to 11 tydz i 2 dni w poprzedniej ciazy tez mnie to zastanawiało bardzo
justynaj
Fanka BB :)
A u nas upal, i wcale nie jest mi wesolo pootwieralam wszystkie okna i siedze w przeciagu. Oslabia mnie to bardzo
Inomama ja czesto robilam chlodnik litewski, ale chetnie zajrze tez do Twojego"poludniowego" przepisu. A Ty sie ciesz,ze nie masz upalow, nie jest latwo przy mdlosciach i zmeczeniu;-)
Inomama ja czesto robilam chlodnik litewski, ale chetnie zajrze tez do Twojego"poludniowego" przepisu. A Ty sie ciesz,ze nie masz upalow, nie jest latwo przy mdlosciach i zmeczeniu;-)
anbas
Mamusia Kubusia
A ja to Wam troche tej pogody zazdroszcze U mnie dzisiaj ze 17st i na przemian slonce z czanymi chmurami...Marzylabym tak chociaz o dwoch dniach ciepelka, slonka non stop i w ogole Ale tak w ogole to juz wole taka jak mam dzis niz mialby lac godzinami jak to u mnie zwykle bywa
a na salmorejo skladniki juz kupione <mniam>
a na salmorejo skladniki juz kupione <mniam>
Anisen
kochamy Cię mocno
u mnie burza
wczorej teściowa dała nam ( mi i dzieciom) ciasto. Dzis patrzę na pudełko a tam : Należy spożyć do 18. 06.2013 . Kochana teściowa.
wczorej teściowa dała nam ( mi i dzieciom) ciasto. Dzis patrzę na pudełko a tam : Należy spożyć do 18. 06.2013 . Kochana teściowa.
Ostatnia edycja:
anbas
Mamusia Kubusia
Diewczyny... Jakis czas temu pisalam Wam o amniopunkcji siostry i ze bratowa meza tez czeka teraz wlasnie na wyniki. I wszyscy zylismy w stresie bo to cale 3 tyg czekania a jeszcze potem sie o kilka dni opoznilo Ale wrescie sa!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!:-):-):-)
Musialam sie pochwalic bo az mi sie lzy kreca w oczach
Zdrowa dziewczynka!!!:-):-):-)
Musialam sie pochwalic bo az mi sie lzy kreca w oczach
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Anisen, życzliwa teściowa, nie ma co
anbas, super że dzidzia zdrowa, teraz mama może czekać spokojna do rozwiązania
anbas, super że dzidzia zdrowa, teraz mama może czekać spokojna do rozwiązania