reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

trochę zazdroszczę tych upałów, dziewczęta - u mnie burza właśnie. Ale ponieważ Wam przeszkadza, to w wątku kulinarnym napiszę przepis na hiszpański chłodnik, który ostatnio jadłam - pycha i prościzna:)

reklama
inomama omlecik i truskawki..pyycha.No to zapodaj ten przepis :)
Ja przez te upały nie mam zbytnio na nic innego ochoty jak na soki,truskawki to już na maxa wcinam.Wiem że nie powinno sie za dużo,ale na myśl o czymś cięzkim na obiad,nawet gdyby to miała być pierś z kurczaka i sałatka-to nie mam ochoty:(
No a powinno się zdrowo odżywiać,ale co ja mogę
Dziś się nie ruszam do południa,znowu upalnie.PEWNIE LEPSZE TO NIŻ deszcz,tak jak to było caale dnie,ale widzicie tak źle tak niedobrze.

Ostatnia edycja:
Niewiarygodne , ze takie maleńkie kochane dzieciątko w tak wczesnej ciązy jest już tak rozwinięte by móc odczuc ból czy zaplakać. Po czytaniu takich artykułów zawsze potem myśle, ze ja w ciązy sobie niby normalnie funkcjonuje, chodze jem , tyje itp a tym czasem w moim brzuchu dzieją sie takie cuda , ze ciezko to ogarnąć .

Justynaj też zawsze mam dylemat z tymi tygodniami,. Od miesiaczki licząc to koncze teraz 12 tydzien , a pani dr na USG mówiła ze to 11 tydz i 2 dni:) w poprzedniej ciazy tez mnie to zastanawiało bardzo:)

Blanka
według mojego okresu to powinnam była być w 13 tyg,u mnie to juz w ogóle niezgodności.Według pomiarów na usg wyszło,ze jest tyle tyg wczesniej,wszystko zależy kiedy doszło do zaplodnienia...

A u nas upal, i wcale nie jest mi wesolo pootwieralam wszystkie okna i siedze w przeciagu. Oslabia mnie to bardzo

Inomama ja czesto robilam chlodnik litewski, ale chetnie zajrze tez do Twojego"poludniowego" przepisu. A Ty sie ciesz,ze nie masz upalow, nie jest latwo przy mdlosciach i zmeczeniu;-)

U nas tak samo skwar okrutny.
W pracy klimy nie mamy, w aucie też nie mam:dry:. Na szczęście zaraz koniec, jadę po córcię do babci i wracamy do domku. Może po drodze na lody wstąpimy ;-).

A ja to Wam troche tej pogody zazdroszcze :) U mnie dzisiaj ze 17st i na przemian slonce z czanymi chmurami...Marzylabym tak chociaz o dwoch dniach ciepelka, slonka non stop i w ogole :) Ale tak w ogole to juz wole taka jak mam dzis niz mialby lac godzinami jak to u mnie zwykle bywa :)

a na salmorejo skladniki juz kupione <mniam> :)

Diewczyny... Jakis czas temu pisalam Wam o amniopunkcji siostry i ze bratowa meza tez czeka teraz wlasnie na wyniki. I wszyscy zylismy w stresie bo to cale 3 tyg czekania a jeszcze potem sie o kilka dni opoznilo :( Ale wrescie sa!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!:-):-):-)
Musialam sie pochwalic bo az mi sie lzy kreca w oczach :)

reklama
Do góry