reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Dona wydaje mi się że pokarmu mam dość, a ona w sumie nawet nie je jakoś bardzo tylko chyba bardziej to jako usypiacz traktuje - a smoczka jakieś 3 tygodnie temu odrzuciła, więc nie da się oszukać;)

Bardzo dziękujemy za życzenia - również wszystkiego najlepszego dla Twojej córci:)

reklama
Witam z rana :)

Dona , Jaguś najlepszego dla pociech !!!:-)

Aneta słodziaśnie sie ten misio prezentuje :)

Ktoś o pokarmie pisał? Ja karmie Filipa czasem przed snem, a czasem jeszcze z raz w nocy i zawsze z prawej strony , no i tak sie sklada ze juz tylko w prawej misce hehe ze tak powiem mam mleko;-)

Akuku Ty mnie zadziwiasz, masz talent niewątpliwie ...

Mój czas na lapku ostatnio pochłania grupa na fb, ale tu też chcę byc na bieżąco :)

Lecę, trzeba śniadanie zjeść !

10479734_717040778388345_1162668854_n.jpg

Załączniki

• 10479734_717040778388345_1162668854_n.jpg
    10479734_717040778388345_1162668854_n.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Witam się i ja o poranku :)
Lena w zasadzie już do drzemki się szykuje, bo wcześnie dziś wstała.
Blanka, ja też buszuje po fb i dzięki temu znalazłam dziewczynę, która szyje ubrania dla mam i dziewczynek takie same. Będą trzy jednakowe sukieneczki na święta i roczek :)
Na roczek takie

Załączniki

• 1416384722804.jpg
    1416384722804.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 51
Wiem ze kazde dziecko inaczej sie rozwija , ale kacperek bardzo pozno usiadł teraz co prawda nadrabia (usiadł jak mial 8 mies) teraz juz stoi przy meblach raczkuje ''tanczy'' :p z jedzeniem ma problem .... mam problem z dodawaniem nowych rzeczy do diety za to ma 8 zebów

Słodziaśne te wasze maluszki :D :tak:

blanka gdzie zakupiłas ta czapke "?? ślicznie sie prezentuje w niej :) wszedzie szukam i nie moge jej nigdzie znalesc |:((

Dona sorki o Vinge chodzilo.. jejku jaka jestem zakrecona..tyle na głowie :(
100 lat dla corci !!! Juz 4 lata!! Szok :)

Mnie jakies chorobsko zlapalo..a musze sie szybko wykurowac bo mam dwa te figurki frozen na piatek (juz gotowe i odbierze jutro) na sobote tort z pielegniarka i dwoma kozami (figurki gotowe) tort do zrobienia ;) , na sobote tort na roczek z figurka ulubionej maskotki i tu nawet niw zaczelam. Wczoraj dostalam zapytanie o tort w kształcie statku na poniedzialek chya ale ma potwierdzic dzien... tak wiec nie mam czasu na nic .. wczoraj zanioslam tez to pismo o pozwolenie..czekam na odpowiedz...bylam tez w urzedzie innym dowiedziec sie co potrzebuje przedbotwarciem firmy itd . Moge sie zapisac na roznw kursy darmowe jak prowadzic ksiegowosc itp. Tak wiec na pewnobsie zapisze...
Dobra zmykam bo musze w szagkach w kuchni zrobic pozadek wrazie nalotu sanepidu ;)

Aneta,my nie wychodzimy:sorry: Smutne to ale ja nie mam gdzie:zawstydzona/y: A teraz mała chora to już w ogóle...

Dona buziaki dla Twojej 4latki-kolorowych zabawek,dużo szaleństwa i beztroskiego dzieciństwa:-) 9mamy dzieci w tym samym wieku;-))
Siva wow ciudne:rofl2: ja mam już tyle kiecek Zośce że nawet nie ma opcji kupna następnej:-D

Dzieciaki Wasze Słodkości-do wycałowania:sorry:

Fajnie...Mąż w pracy,wszystkie dzieci chore<kaszel brzydki> więc do przedszkola bliźniaki nie poszły:baffled: Mąż kończy dopiero po 18,a muszę jechać do lekarza...Ale Zośke dziś odpuszczę bo z 3dzieci u lekarza to ja psychicznie nie podołam:eek: W ogóle mam duży problem z Zosią...:-(Dalej te oczko brzydkie-coraz gorzej:zawstydzona/y: i te krostki rozsiały się chyba na resztę twarzy:zawstydzona/y: jutro jadę do dermatologa, jak już on nam nie pomorze to ja nie wiem kto...

Siva śliczna ta sukieneczka :)

Akuku życzę powodzenia w zakładaniu firmy i na kursach. Ja tez się za kursami rozgladam tyle tylko że językowymi :) marzy mi się B2 zaliczyć a nie mam na razie jak pójść.

Kajtek nie martwilabym się tak tym siadaniem - Julian do tej pory nie siada dobrze. Umie ale robi to niechętnie. Stanie i chodzenie przede wszystkim :D mam wrażenie ze 3/4 dnia przystoi. Byliśmy nawet u pediatry i pytałam o to siadanie i mówi nam ze wszystko jest ok. Po prostu przeskoczyl ten etap.
Zawsze możesz też zapytać i wtedy będziesz pewna.

Milusia współczuję chorych dzieciaczkow. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale my tez mamy problem z krostkami. Tyle tylko że na brzuchu i szyji. Na szyjce aż takie ranki mu się porobily. Byliśmy dwa razy u pediatry i dwa u dermatolog. Skończyło się niestety na maści z kortyzonem bo nic nie pomagało. Teraz tylko taką intensywnie nawilżającą mamy, robiona w aptece ale szaleństwa nie ma.
Uciekamy na spacer. Pozdrowienia dla wszystkich :)

Akuku śliczne te twoje figurki :)

Kajtek mój Gabik usiadł jak miał 9,5 msc... w tej chwili już raczkuje i wstaje przy meblach. każde dziecko rozwija się w swoim tempie

a mnie zamówienia gonią :p nie wiedziałam, że będzie takie zainteresowanie tymi moimi gaciami :-p

reklama
Vinga hehe no i super ;) fajnoe jest robic cos co sie lubi i jeszcze na tym zarabiac ;);)

Ja wlasnie mam potwierdIne zamówienie na wtorek ;);) w ksztalcie statku ! Ciekawe jak mi pojdzie ;)

Aa i kuupa sprzaania bo zalatywalo mi plesnia z szafki .oazalo sie ze z weza od pralki cos cieklo i mam namoczone dechy... susze to ale w całym domu śmierdzi. .. teraz tylko sanepid mi potrzebny :/

Do góry