reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Dona wydaje mi się że pokarmu mam dość, a ona w sumie nawet nie je jakoś bardzo tylko chyba bardziej to jako usypiacz traktuje - a smoczka jakieś 3 tygodnie temu odrzuciła, więc nie da się oszukać;)

Bardzo dziękujemy za życzenia - również wszystkiego najlepszego dla Twojej córci:)

reklama
Witam z rana :)

Dona , Jaguś najlepszego dla pociech !!!:-)

Aneta słodziaśnie sie ten misio prezentuje :)

Ktoś o pokarmie pisał? Ja karmie Filipa czasem przed snem, a czasem jeszcze z raz w nocy i zawsze z prawej strony , no i tak sie sklada ze juz tylko w prawej misce hehe ze tak powiem mam mleko;-)

Akuku Ty mnie zadziwiasz, masz talent niewątpliwie ...

Mój czas na lapku ostatnio pochłania grupa na fb, ale tu też chcę byc na bieżąco :)

Lecę, trzeba śniadanie zjeść !

10479734_717040778388345_1162668854_n.jpg

Załączniki

• 10479734_717040778388345_1162668854_n.jpg
    10479734_717040778388345_1162668854_n.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Witam się i ja o poranku :)
Lena w zasadzie już do drzemki się szykuje, bo wcześnie dziś wstała.
Blanka, ja też buszuje po fb i dzięki temu znalazłam dziewczynę, która szyje ubrania dla mam i dziewczynek takie same. Będą trzy jednakowe sukieneczki na święta i roczek :)
Na roczek takie

Załączniki

• 1416384722804.jpg
    1416384722804.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 59
Wiem ze kazde dziecko inaczej sie rozwija , ale kacperek bardzo pozno usiadł teraz co prawda nadrabia (usiadł jak mial 8 mies) teraz juz stoi przy meblach raczkuje ''tanczy'' :p z jedzeniem ma problem .... mam problem z dodawaniem nowych rzeczy do diety za to ma 8 zebów

Słodziaśne te wasze maluszki :D :tak:

blanka gdzie zakupiłas ta czapke "?? ślicznie sie prezentuje w niej :) wszedzie szukam i nie moge jej nigdzie znalesc |:((

Dona sorki o Vinge chodzilo.. jejku jaka jestem zakrecona..tyle na głowie :(
100 lat dla corci !!! Juz 4 lata!! Szok :)

Mnie jakies chorobsko zlapalo..a musze sie szybko wykurowac bo mam dwa te figurki frozen na piatek (juz gotowe i odbierze jutro) na sobote tort z pielegniarka i dwoma kozami (figurki gotowe) tort do zrobienia ;) , na sobote tort na roczek z figurka ulubionej maskotki i tu nawet niw zaczelam. Wczoraj dostalam zapytanie o tort w kształcie statku na poniedzialek chya ale ma potwierdzic dzien... tak wiec nie mam czasu na nic .. wczoraj zanioslam tez to pismo o pozwolenie..czekam na odpowiedz...bylam tez w urzedzie innym dowiedziec sie co potrzebuje przedbotwarciem firmy itd . Moge sie zapisac na roznw kursy darmowe jak prowadzic ksiegowosc itp. Tak wiec na pewnobsie zapisze...
Dobra zmykam bo musze w szagkach w kuchni zrobic pozadek wrazie nalotu sanepidu ;)

Aneta,my nie wychodzimy:sorry: Smutne to ale ja nie mam gdzie:zawstydzona/y: A teraz mała chora to już w ogóle...

Dona buziaki dla Twojej 4latki-kolorowych zabawek,dużo szaleństwa i beztroskiego dzieciństwa:-) 9mamy dzieci w tym samym wieku;-))
Siva wow ciudne:rofl2: ja mam już tyle kiecek Zośce że nawet nie ma opcji kupna następnej:-D

Dzieciaki Wasze Słodkości-do wycałowania:sorry:

Fajnie...Mąż w pracy,wszystkie dzieci chore<kaszel brzydki> więc do przedszkola bliźniaki nie poszły:baffled: Mąż kończy dopiero po 18,a muszę jechać do lekarza...Ale Zośke dziś odpuszczę bo z 3dzieci u lekarza to ja psychicznie nie podołam:eek: W ogóle mam duży problem z Zosią...:-(Dalej te oczko brzydkie-coraz gorzej:zawstydzona/y: i te krostki rozsiały się chyba na resztę twarzy:zawstydzona/y: jutro jadę do dermatologa, jak już on nam nie pomorze to ja nie wiem kto...

Siva śliczna ta sukieneczka :)

Akuku życzę powodzenia w zakładaniu firmy i na kursach. Ja tez się za kursami rozgladam tyle tylko że językowymi :) marzy mi się B2 zaliczyć a nie mam na razie jak pójść.

Kajtek nie martwilabym się tak tym siadaniem - Julian do tej pory nie siada dobrze. Umie ale robi to niechętnie. Stanie i chodzenie przede wszystkim :D mam wrażenie ze 3/4 dnia przystoi. Byliśmy nawet u pediatry i pytałam o to siadanie i mówi nam ze wszystko jest ok. Po prostu przeskoczyl ten etap.
Zawsze możesz też zapytać i wtedy będziesz pewna.

Milusia współczuję chorych dzieciaczkow. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale my tez mamy problem z krostkami. Tyle tylko że na brzuchu i szyji. Na szyjce aż takie ranki mu się porobily. Byliśmy dwa razy u pediatry i dwa u dermatolog. Skończyło się niestety na maści z kortyzonem bo nic nie pomagało. Teraz tylko taką intensywnie nawilżającą mamy, robiona w aptece ale szaleństwa nie ma.
Uciekamy na spacer. Pozdrowienia dla wszystkich :)

Akuku śliczne te twoje figurki :)

Kajtek mój Gabik usiadł jak miał 9,5 msc... w tej chwili już raczkuje i wstaje przy meblach. każde dziecko rozwija się w swoim tempie

a mnie zamówienia gonią :p nie wiedziałam, że będzie takie zainteresowanie tymi moimi gaciami :-p

reklama
Vinga hehe no i super ;) fajnoe jest robic cos co sie lubi i jeszcze na tym zarabiac ;);)

Ja wlasnie mam potwierdIne zamówienie na wtorek ;);) w ksztalcie statku ! Ciekawe jak mi pojdzie ;)

Aa i kuupa sprzaania bo zalatywalo mi plesnia z szafki .oazalo sie ze z weza od pralki cos cieklo i mam namoczone dechy... susze to ale w całym domu śmierdzi. .. teraz tylko sanepid mi potrzebny :/

Do góry