reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia dzięki, wypróbuję ten patent jutro - chociaż podejrzewam że mnie młoda wyśmieje (swoją drogą dobrze że jeszcze nie umie mówić bo pewnie by mi powiedziała gdzie sobie mogę wsadzić tą łyżeczkę;))
A prezent od mężusia super - mój ostatnio na pierwszego ząbka mi dwie sukienki sprezentował;)

reklama
Cześć wszystkim!

Milusia, Jaguś takie prezenty zawsze mile widziane :)

Kajtek dlaczego piszesz że z rozwojem Kacperka tak dziwnie?

Dziewczyny w czym maluszki wasze wychodzą na dwór? My drugi dzień w kombinezonie byliśmy.
Dzisiaj taki zimny wiatr to byliśmy krótko

Cleo my też w kombinezonie albo takim polarowym płaszczyku, ale to w wózku a uszyłam jej ciepłą kołderkę więc nie zmarznie:)

Kajtek co jest nie tak?

Milusia hehe to był fajny myk bo druga sukienka była za drugiego ząbka z racji tego że nie wyrobił się z zakupem po wyrżnięciu pierwszego:D Teraz jak mówię że chyba jej idzie ząb to od razu zapowiada że sukienki nie będzie;)

Jagus czytałam Twojego posta o jedzeniu. Łyżeczka faktycznie może pomóc. Ja tez czasami tak robię. Kiedy indziej daje Julkowi jakieś małe zabawki(najczęściej te do kąpieli takie gumowe - szybko się myją) i on je sobie ogląda albo gryzie. Wiem ze nie powinno się zabawiac dzieci podczas jedzenia ale u mnie wybór był prosty to albo w ogóle nie jeść :D a i masz rację nie zmuszaj do jedzenia może dziąsła ma wrażliwe bo ząbki idą i jej łyżeczka przeszkadza? A może ma po prostu taki etap i jej minie :) cierpliwości :)

Akuku bardzo ładne są te figurki wrzucaj dalej zdjęcia bo to fajnie się ogląda :)

Milusia fajnie masz! Muszę mojego na takie pomysły nakierować:D
Cleopatra my tez wychodzimy w kombinezonie a do tego w wózku mamy taki śpiworek specjalny wiec mały nie marznie. Pod kombinezonem mamy body bluzkę na długi rękaw rajstopki i skarpetki. Czapka oczywiście. Szalik i rękawiczki zostają w domku bo jeszcze nie ma tragedii na dworze. U nas temperatury między 7 a 10 stopni ale tu jest jakość tak wilgotno i odczuwa się niżej :)

Nie wiem czy nie sklamalam czy takiego misia można nazwać kombinezonem? Ja tak na to mówię ale nie wiem czy się zgadza :D :D

Załączniki

• 1416341386848.jpg
    1416341386848.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 64
Ja bym też powiedziala że to kombinezon;) Aneta możliwe że to ząb, bo pcha łapkę do buzi i grzebie paluszkiem w jednym miejscu...

A Julek jest super:)

Akuku figurki jak zawsze przepiękne, a co do otulaczy to niestey nie ja je szyję tylko Vinga:(, a jestetm antytalent a moze leń jeżeli chodzi o takie prace manualne

Blanka to dobrze ze z małym brzuszkiem juz wszytko dobrze

Jagus pamietam jak moja starsza w nocy budzila sie po kilka razy na cycuszka, popiła popiła i zasypiala zeby za godzine znowu wstać, chyba wtedy mialam juz malo mmleka bo u mnie pomoglo dokarmianie w nocy butelką.

my wychodzimy w spodniach i polarze takim grubym, czapce i rękawiczkach i kozaczkach, opatuleni kocem w wozku

Jagus sto lat na te 10 miesięcy!!!

moja corcia dzisiaj skonczyla 4 lata, kurcze jak ten czas leci, a jeszcze nie tak dawno nie moglismy miec dzieci a tu nagle mamy juz dwojkę :))

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta nie wiem czy tak się mówi ale bardzo fajne to wasze ubranko. My też mamy brązowy kombinezon tylko ciemniejszy i taki materiał jak kurtka bardziej.
Śpiworek też chciałam kupić ale w sklepie w którym pytałam były tylko w jasnych kolorach a ja chciałam ciemniejszy, później skleroza galopująca i zapomniałam że miałam poszukać w necie.

Do góry