reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

dzięki za życzenia powrotu do zdrowia:-)

no to tak...chłopaki antybiotyk...:crazy: pobrany wymaz z gardła, jeśli do pon. nie będzie poprawy to zjecie rentgenowskie:baffled:
Zosia dalej nie wiadomo:wściekła/y: u okulisty byliśmy ale taki z niej lekarz że...kasę wzięła i tyle...JA już nie wiem co z nią robić...zastanawiam się czy jest sens jechać do dermatologa...

Kaczuszka ja w sobotę idę do pracy-na całą noc i też się zastanawiam jak to będzie z Zosiakiem...:baffled: bo tatuś jest super-zawsze ją nosi itd,ale w nocy to musi być mama...
Kasia u nas impreza z obiadem,sałatkami , ciastami i alkoholem-więc coś na zagrychę też musi być;-)
Akuku jak Ty robisz te figurki??:sorry2: z masy plastycznej??Ja wczoraj robiłam,ale tak średnio mi wychodzi...chyba za mało pudru dodaję...:sorry2:

reklama
Kasia chyba każdy robi po swojemu:) U nas będzie obiad, później msza po 14 a po kościele tort i kawa:)

Milusia, Aneta patent z zabawkami przy jedzeniu na szczęście pomógł:)

Milusia zdrówka dla Was :) Myslę ,że dermatolog powinien Wam pomóc...

Ja o roczku zaczynam powoli rozmyślać .. Będą flaki, drugie danie ,sałatki ,ciasto, tort, owoce. Kawka i winko :) U Natasia tez tak bylo i mysle ze bedzie dobrze.

Siva mam nadzieję,że dziś masz lepszy dzień:)

Idę ubieramy się z Filipem i po Nataniela idziemy a potem prosto na angielski. ;-)

Wiem za bardzo sie stresuje bo kazde dziecko inaczej swoim tempie:)

Milusia DUŻO DUŻO ZDOWIA ZYCZE :*

Ja juz rozmyślam o roczku pewnie torcik kawka herbatka ciasteczka w sumie to bardziej taki podwieczorek niz obiad , a prezencik tez mam upatrzony

A dziewczyny ja sie chciałam zapytac co mozna kupic 3latce pod choinke miala urodziny teraz 1 listopada to sie kupilo wymarzona myszke miki i lalke barbie ale juz nie mam pomysłu co kupic własnie jej Gabi starsza wymarzyla sobie barbie syrenke z nia to lepiej sie dogadac a z kamila ciezko doradzcie cos :confused:

Witam i duuużo zdrówka życzę Wszystkim.
Moja Olka w Andrzejki też 4 latka skończy. Jej jak ten czas leci!!! Ja robię torcik, kawka, jakaś przekąska podwieczorkowa i tyle. No i prezent-chyba jakieś LEGO.
Jestem tak zakręcona, że słów mi brak.
Po chorobach jesteśmy. Amela antybiotyk bo zapalenie gardła złapała. Przez oczy. Poszłam z nią na opiekę całodobową bo miała zaróżowione spojówki i potem jeszcze gorączka ponad 38st. Lekarz powiedział, że przez oczy, nos wirus dotarł do gardła, szok. Olka jeszcze jakoś siętrzyma ale też zaróżowione gardło i katar-wyszło na bilansie czterolatka. Podaję jej wit C, tran i CEBION MULTI-4 krople. Ja ratuję się też jak mogę, tydzień w maseczce chirurgicznej chodziłam, co by Ameli nie zarazić. Moją mamę też zaczyna coś męczyć w sensie katar, kaszel. Jestem w pracy ale często dzwonię do domu jak tam, czy nie kicha, nie kaszle itp.
Dziewczyny, mam prośbę. Poradźcie co możnaby robić, żeby sobie dorobić, bo z kasą ogólnie cienko. Chodzi mi o taką jakąś robótkę domową, szycie czegoś, czy tym podobne. Ja lubię manualne zajęcia, czas może jakoś wykroję. Daję lekcje angielskiego ale już nie idą tak jak kiedyś. Nie myślcie proszę o mnie źle. Wiem, że wszystkim jest ciężko, ale kto pyta nie błądzi. Chciałabym jakoś dołożyć doś do tego mojego budżetu domowego. Z góry dziękuję za pomoc

Kajtek, moja Amelka dopiero niedawno usiadła (15.11.skończyła 10 mies), jak ją podtrzymam pod paszki to robi przysiady na nogach ale o staniu jeszcze nie ma mowy. Wszystko w swoim czasie.

Witam dziewczynki :) Strasznie jestem zaganiana. Julitka raczkuje na całego i wstaje gdzie tylko sie da. Zapomina, że nie umie chodzić i jak wstanie to puszcza się załóżmy łóżka i idzie... no i kończy się upadkiem. Chłop mój do samej nocy w pracy. Wraca jak dzieci śpią... ehhh ciężko jest ale wiem, że nie tylko ja tak mam.

Co do urodzin u nas nie ma zwyczaju mszy św. Więc goście zaproszeni są na popołudniu tj po obiedzie :-D. Będzie kawa, tort, ciasteczka, sałatki i jakieś przekąski. jeszcze nie wiem jakie.

akuku - piękne torty!

grudnióweczka - fajnie że pytasz o te dodatkowe zajęcia bo i ja miałam właśnie o to pytać. Lubię prace manualne i to mnie odpręża itd i chętnie bym na tym zarobiła. Kilka dni temu dzwoniła moja mama z propozycją, że parafia organizuje kiermasz przedświąteczny i szukają osoby która zrobi aniołki. I mama mnie zgłosiła. Więc zaczęłam produkcję.
Tylko mam problem, jak myślicie ile mogę dostać za takiego aniołka?? jest z masy solnej i ma ok 7 cm wysokości. DSC07052.jpgDSC07054.jpg

Załączniki

• DSC07052.jpg
    DSC07052.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC07053.jpg
    DSC07053.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC07054.jpg
    DSC07054.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Elema sliczne Aniolki !!
A ile mozesz dostac nie mam pojecie.. nie znam sie ale poszukaj moze ile w sklepach kosztuja albo na allegro i wtedy zadecyduj ;)

Grudnioweczka duzy wybor jest...rozne ozdoby mozesz robic... miski szmacianki.. nie wiem co lubisz robic ;)
Ja sie zabralam za torty ;)

reklama
Elama śliczne anioki:-)

My dziś na urodzinach taty jesteśmy. Ahh .... w zeszłym roku na taty 50 siedzialam na kanapie z brzuszkiem i nie mogłam sie ruszać,a teraz za Arkiem nadążyć nie moge:-) boże...czas tak szybko leci...

Do góry