reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dzięki za życzenia powrotu do zdrowia:-)

no to tak...chłopaki antybiotyk...:crazy: pobrany wymaz z gardła, jeśli do pon. nie będzie poprawy to zjecie rentgenowskie:baffled:
Zosia dalej nie wiadomo:wściekła/y: u okulisty byliśmy ale taki z niej lekarz że...kasę wzięła i tyle...JA już nie wiem co z nią robić...zastanawiam się czy jest sens jechać do dermatologa...

Kaczuszka ja w sobotę idę do pracy-na całą noc i też się zastanawiam jak to będzie z Zosiakiem...:baffled: bo tatuś jest super-zawsze ją nosi itd,ale w nocy to musi być mama...
Kasia u nas impreza z obiadem,sałatkami , ciastami i alkoholem-więc coś na zagrychę też musi być;-)
Akuku jak Ty robisz te figurki??:sorry2: z masy plastycznej??Ja wczoraj robiłam,ale tak średnio mi wychodzi...chyba za mało pudru dodaję...:sorry2:

reklama
Kasia chyba każdy robi po swojemu:) U nas będzie obiad, później msza po 14 a po kościele tort i kawa:)

Milusia, Aneta patent z zabawkami przy jedzeniu na szczęście pomógł:)

Milusia zdrówka dla Was :) Myslę ,że dermatolog powinien Wam pomóc...

Ja o roczku zaczynam powoli rozmyślać .. Będą flaki, drugie danie ,sałatki ,ciasto, tort, owoce. Kawka i winko :) U Natasia tez tak bylo i mysle ze bedzie dobrze.

Siva mam nadzieję,że dziś masz lepszy dzień:)

Idę ubieramy się z Filipem i po Nataniela idziemy a potem prosto na angielski. ;-)

Wiem za bardzo sie stresuje bo kazde dziecko inaczej swoim tempie:)

Milusia DUŻO DUŻO ZDOWIA ZYCZE :*

Ja juz rozmyślam o roczku pewnie torcik kawka herbatka ciasteczka w sumie to bardziej taki podwieczorek niz obiad , a prezencik tez mam upatrzony

A dziewczyny ja sie chciałam zapytac co mozna kupic 3latce pod choinke miala urodziny teraz 1 listopada to sie kupilo wymarzona myszke miki i lalke barbie ale juz nie mam pomysłu co kupic własnie jej Gabi starsza wymarzyla sobie barbie syrenke z nia to lepiej sie dogadac a z kamila ciezko doradzcie cos :confused:

Witam i duuużo zdrówka życzę Wszystkim.
Moja Olka w Andrzejki też 4 latka skończy. Jej jak ten czas leci!!! Ja robię torcik, kawka, jakaś przekąska podwieczorkowa i tyle. No i prezent-chyba jakieś LEGO.
Jestem tak zakręcona, że słów mi brak.
Po chorobach jesteśmy. Amela antybiotyk bo zapalenie gardła złapała. Przez oczy. Poszłam z nią na opiekę całodobową bo miała zaróżowione spojówki i potem jeszcze gorączka ponad 38st. Lekarz powiedział, że przez oczy, nos wirus dotarł do gardła, szok. Olka jeszcze jakoś siętrzyma ale też zaróżowione gardło i katar-wyszło na bilansie czterolatka. Podaję jej wit C, tran i CEBION MULTI-4 krople. Ja ratuję się też jak mogę, tydzień w maseczce chirurgicznej chodziłam, co by Ameli nie zarazić. Moją mamę też zaczyna coś męczyć w sensie katar, kaszel. Jestem w pracy ale często dzwonię do domu jak tam, czy nie kicha, nie kaszle itp.
Dziewczyny, mam prośbę. Poradźcie co możnaby robić, żeby sobie dorobić, bo z kasą ogólnie cienko. Chodzi mi o taką jakąś robótkę domową, szycie czegoś, czy tym podobne. Ja lubię manualne zajęcia, czas może jakoś wykroję. Daję lekcje angielskiego ale już nie idą tak jak kiedyś. Nie myślcie proszę o mnie źle. Wiem, że wszystkim jest ciężko, ale kto pyta nie błądzi. Chciałabym jakoś dołożyć doś do tego mojego budżetu domowego. Z góry dziękuję za pomoc

Kajtek, moja Amelka dopiero niedawno usiadła (15.11.skończyła 10 mies), jak ją podtrzymam pod paszki to robi przysiady na nogach ale o staniu jeszcze nie ma mowy. Wszystko w swoim czasie.

Witam dziewczynki :) Strasznie jestem zaganiana. Julitka raczkuje na całego i wstaje gdzie tylko sie da. Zapomina, że nie umie chodzić i jak wstanie to puszcza się załóżmy łóżka i idzie... no i kończy się upadkiem. Chłop mój do samej nocy w pracy. Wraca jak dzieci śpią... ehhh ciężko jest ale wiem, że nie tylko ja tak mam.

Co do urodzin u nas nie ma zwyczaju mszy św. Więc goście zaproszeni są na popołudniu tj po obiedzie :-D. Będzie kawa, tort, ciasteczka, sałatki i jakieś przekąski. jeszcze nie wiem jakie.

akuku - piękne torty!

grudnióweczka - fajnie że pytasz o te dodatkowe zajęcia bo i ja miałam właśnie o to pytać. Lubię prace manualne i to mnie odpręża itd i chętnie bym na tym zarobiła. Kilka dni temu dzwoniła moja mama z propozycją, że parafia organizuje kiermasz przedświąteczny i szukają osoby która zrobi aniołki. I mama mnie zgłosiła. Więc zaczęłam produkcję.
Tylko mam problem, jak myślicie ile mogę dostać za takiego aniołka?? jest z masy solnej i ma ok 7 cm wysokości. DSC07052.jpgDSC07054.jpg

Załączniki

• DSC07052.jpg
    DSC07052.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC07053.jpg
    DSC07053.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC07054.jpg
    DSC07054.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Elema sliczne Aniolki !!
A ile mozesz dostac nie mam pojecie.. nie znam sie ale poszukaj moze ile w sklepach kosztuja albo na allegro i wtedy zadecyduj ;)

Grudnioweczka duzy wybor jest...rozne ozdoby mozesz robic... miski szmacianki.. nie wiem co lubisz robic ;)
Ja sie zabralam za torty ;)

reklama
Elama śliczne anioki:-)

My dziś na urodzinach taty jesteśmy. Ahh .... w zeszłym roku na taty 50 siedzialam na kanapie z brzuszkiem i nie mogłam sie ruszać,a teraz za Arkiem nadążyć nie moge:-) boże...czas tak szybko leci...

Do góry