reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

HEJ witam sie porannie, po wczorajszej imprezie jestem troszke zmeczona ale bylo miło, dzisiaj powtorka z rozrywki bo kolezanki z rodzicami przychodzą a jutro trzzeci dzeien urodzin, jak to mowi corka bo do przedszkola cukierki zanosi:) i tylko to zachecilo ja zeby dzisiaj bez wiekszych porblemow isc do przedszkola, w tym roku bylismy tylko 2 tygodnie we wrzesniu, bo pozniej byla u nas oskrzela i ospa. jakis koszmar,

wczoraj corcia mnie pyta "mamka a ty bedziesz ze mna jak bedziesz umarta" ja odpowiadam ze zawsze bede, a ona po chwili przemyślenia z płaczem "ale ja nie chce zebys byla umarta". nie mam pojecia co ja tak naszlo. pozniej jeszcze ptyala dlaczego ludzie umieraja. ojoj mamy trudne pytania

reklama
Zachęcamy Was do wzięcia udziału w naszej Przedświątecznej Akcji Zabawkowej! Zróbmy już dzisiaj coś dobrego!

Nie wszystkich stać na nowe zabawki, dlatego zachęcamy Was do zrobienia porządków w pokojach Waszych dzieci. Czytaj dalej:MamaSprzeda.pl - Idą Święta!

10429493_372983439544160_2152814914947930933_n.jpg

W koncu Filipowi przeszła ta jelitówka... Mowie Wam umęczyliśmy sie ...

Dona moj Nataniel często zaczyna temat śmierci. Z tym że on ma 6lat,:) Teraz czesto powtarza ze niechce dorastać , bo wtedy my bedziemy starzy i umrzemy ...

Matko i córko zostałam zrobiona w konia , Fifi poszedł spać 19;30...i właśnie w teraz wstał. wiec ide :)

Blanka super ze jelitowka minela :):)

Dona piękne te otulacze :):)

a to moje nowe figurki :) tort na sobote będzie :)
Mam nadzieje ze nie przeszkadzają wam zdjęcia ??

DSC_0208.jpgDSC_0209.jpgDSC_0212.jpg

Załączniki

• DSC_0208.jpg
    DSC_0208.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0209.jpg
    DSC_0209.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0212.jpg
    DSC_0212.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 55
Milusia dziekuje ;D

Bylam w urzedzie zlozyc posmo o pozwolenie na pieczenie w domu..jak sie zgodza to zakladam firme ..bo ja nie lubie na czarno..

Dali mi roznych informacji o roznych kursach itd i sie zastanawiam czy one wszystkie sa obowiazkowe... musze sie bardziej wczytac.. bo ja bym chyba z 2000 musiala zaplacic...a np niekoniecznie wszystkie mi potrzebne..

Akuku- cudowne figurki!! a zdjecia nie przeszkadzaja-sa cudowne:-) i powodzenia z zakladaniem firmy..najgorsze to przebrnac przez te papiery i formalnosci...
Blanka- dobrze,ze minal wirus!:tak:

Ale tu cicho ostatnio...

u nas cudne noce-ciag dalszy, do 9 ladnie spimy i nawet maz budzik musi ustawiac,zeby do pracy zdazyc...bo zwykle to Arek byl naszym budzikiem:-)

ale pochmurno u nas...bee... tylko spac sie chce.

milego dnia!:-)

Faktycznie ucichło tu;)

Akuku super figurki:) Oby szybko udało się załatwić wszystkie formalności:)

Kasia ale Ci fajnie:) Nie powiem że zazdroszczę, bo u nas spanie do 7 więc super, szkoda tylko że w nocy mamy multum pobudek i Julka praktycznie wisi na cycu, w ogóle ostatnio się z niej znowu straszna przylepa zrobiła...

A na dodatek od kilku dni wszelkie próby karmienia jej łyżeczką kończą się taką awanturą, że już sobie dałam spokój - po 2 łyżeczkach jest taki ryk, że jeszcze by jakiejś awersji do jedzenia dostała...
I tym sposobem dziecko mi wybrało metodę BLW, więc muszę się dostosować;) Ogólnie nigdy nie miałam nic przeciwko, ale tak jest przy tym nabrudzone, że ręce opadają...

reklama
Jagus a spróbuj dać jej w rączkę łyżeczkę a druga karmić? U nas tylko tak działa :-D

U nas ze spaniem tez fajnie,gdyby chłopcy Zośki nie budzili to pewnie spala by do 8-9,a tak to pobudka 6-7:sorry2:

Kajtek u nas 6 zębów od 7miesiaca taki stan mamy

jej dziewczyny ale mam cudownego męża...Kilka razy powiedziałam "nie mam sie w co ubrać" pojechał i kupił mi śliczny sweterek (wiedział ze ja za tyle bym na pewno go nie kupiła,wiec zrobił to sam:-D ) i leginsy takie fajne-czarne <cudowny>:-)

Ostatnia edycja:
Do góry