reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Anisen, gratulacje ciociu :-):-):-)

A ja ledwo żyję w tym upale - mieszkam na poddaszu więc teraz na dworze to nawet jest lepiej niż w domu :) Jak dzisiaj będzie tak samo, to biorę materac i idę na trawnik spać :-) Muszę nadrobić zaległości w czytaniu, ale to dopiero w pracy może mi się uda :-)

a ja zawsze w domu latem mam chłodnię :) zaleta mieszkania w mieszkaniu podpiwniczonym
Anisen, gratuluję ciociu :)
dziś jadę na badania, bo ostatnio zapomnieli zapisać mi na przeciwciała i muszę z powrotem się kuć :confused2:

Anisen gratuluje ciociu:):):)

Ja mieszkam na 10-tym pietrze więc u mnie też masakra....ale cale szczeście, popołudniu słońce znika za blokiem:) dzisiaj u nas pochmurno...choc gorąco...ale troszke można odsapnąć:)

W planach u mnie dzisiaj sprzątanko:):)

Rozmawialam z moim M i wybiera sie ze mna na kolejne USG-na to genetyczne....mysle ze wtedy do niego dotrze ze tam faktycznie jest dzidzius:)

Anisen serdeczne gratulacje:-)

a u nas dzis nareszcie pochmurno:-)zajadam sniadanko i mysle, ze jeszcze 4 godziny do mojego serduszkowego usg.
Ikasia tez uwazam,ze faceci powinni chodzic razem na usg.moj akurat nie wyobraza sobie nie isc,jak by sie dowiedzial ze kiedys poszlam bez niego to by mi nie darowal;-) ale to racja wtedy widza, ze w ich kobiecie bije male serce, a nie tylko to,ze kobieta jest marudna, ma brak apetytu ciagle wymiotuje,albo unika sexu:-)
moj sie dopytywal dzis czy juz plec bedzie widac:eek:widac jakie oni maja pojecie.no chyba,ze zartowal;-)

Delewarre fajnie masz,ze mozesz w pracy ksiazki czytac:-)

Vinga super taki chlodzik w domu w upaly. Ja najbardziej odpoczywam rano i w nocy,zawsze mamy otwarte okno, i spie tuz przy oknie takze to jest ogromna ulga.

wiecie co, wczoraj wieczorem bylam w takim stanie,ze nic nie moglam zrobic, moj robil wszystko umyl nakarmil mala, a potem jeszcze z nia zasnal, ja lezalam jak pol zywa.moze niektore z Was znaja to uczucie wieczorkiem,ktore nas lapie.totalny odlot:rofl2:

czesc
strasznie glowa mnie dzisiaj boli, moze od tej dusznoty
wczoraj mala niechcacy przy zabawie kopnela mnie w brzuch, zabolalo jakby uderzyla w jaknik, boze mam nadzieje ze nie zrobila nic maleństwu, wydaje mi sie ze ono teraz ma jeszcze tyle miejsca ze jest w miare bezpieczne
Anisen gratulacje
nie wiem ale od wczoraj wieczora nie mam mdłosci, czyżby już przeszły, bo zazwyczaj wieczorami to kilka godzin mnie trzymają

Witam Was babeczki :)
Anisen - gratulcje ciociu!! zyczenia zdrowka dla malej i mamy :)

U mnie cale szczescie nie ma upalow. Max 19-21st ale to uroki tego kraju ;p I tez mam dzisiaj niechcec do wszystkiego...bleeee
Sluchajcie, wczoraj mialam taki nastroj dziwny- nie wiem czy to hormony czy co - ale chyba ze 3 razy sie poryczalam jak bobr bez konkretnej przyczyny...
Moj R sie smial...chodzil i mruczal pod nosem - hormonki, hormonki;-)

Anisen- gratulacje dla cioci :-)

Rozumiem te co w domu skwar mają ja na poddaszu szkoda gadać zaraz okno zamykam od strony słońca... Niby o 7 przeszła burza ale nic nie dało już duszno a dziś ma być do 37 już jest 28 :(

justynaj - super 3mam kciuki za dzidzie :)

reklama
mój zawsze chodzi ze mną do gina, nawet jeśli nie ma usg ;) cieszę się że tak się angażuje w ciążę :)
dziś młody dał mi trochę pospać na reszcie :) 7.45 to wyczyn w jego wykonaniu.. a pomyśleć, że kiedyś mogłam z nim pospać do 12 :-p

Do góry