reklama
ikasia ja tez dzis troche pobuszowałam i zmęczył mnie ten upał strasznie ;
Ja najbardziej lubie wiosnę , ale taką prawdziwą a ostatnie lata te wiosny do niczego
Korzystam , z tego ze mąż z Natasiem na placu zabaw i mam chwile ciszy i spokoju
Ja najbardziej lubie wiosnę , ale taką prawdziwą a ostatnie lata te wiosny do niczego
Korzystam , z tego ze mąż z Natasiem na placu zabaw i mam chwile ciszy i spokoju
justynaj
Fanka BB :)
Antinetka ale mnie pocieszylas, moze i u mnie tez sie to niedlugo skonczy:-)
Ikasia w zupelnosci Cie rozumiem, tez nie toleruje upalow, dlatego dzis jak jest deszcz burze to skacze z radosci. Ale to tylko w tych tygodniach.mam nadzieje,ze wkrotce mi te dziwactwa mina;-)
Ikasia w zupelnosci Cie rozumiem, tez nie toleruje upalow, dlatego dzis jak jest deszcz burze to skacze z radosci. Ale to tylko w tych tygodniach.mam nadzieje,ze wkrotce mi te dziwactwa mina;-)
P
Pustiszi
Gość
Dziewczyny doradzcie czym podwyższyć ciśnienie piszę tutaj bo nawet nie mam siły szukać wątku... Mam ciśnienie 91/52 chodzę po ścianach wykańczam się czuje się jak trup
vinga89
mamusia syneczków
Pustiszi, na podniesienie ciśnienia polecam mojego męża, tak mi dziś podniósł, że w furię wpadłam. a tak na serio to może zrób sobie jakąś słabiutką kawę.
ja też dziś zmęczona upałami. spotkałam się na mieście z koleżanką i strasznie mnie to spotkanie zmęczyło. ale zjadłam przynajmniej moją upragnioną pizzę i trochę się rozerwałam. przy okazji badania zrobiłam, wyniki dopiero w piątek
ja też dziś zmęczona upałami. spotkałam się na mieście z koleżanką i strasznie mnie to spotkanie zmęczyło. ale zjadłam przynajmniej moją upragnioną pizzę i trochę się rozerwałam. przy okazji badania zrobiłam, wyniki dopiero w piątek
milusia21
dobrePustiszi, na podniesienie ciśnienia polecam mojego męża, tak mi dziś podniósł, że w furię wpadłam.
Pustiszi ja też słaba kawę polecam,albo się może przespij
też tak mówiłamNie ukrywam po cichu liczylam na córe ale synka tez bede kochac jak swoje hehe
nadrobienie was troche zajęlo...
dzis na upał wycieczka nad morze wiaterek i miło...
upał dokucza bardziej niż zwykle, wczoraj byliśmy ze szkołą w takim ośrodku edukacyjnym z lesie i myślałam , że wykituje na słonku.
jutro znów wycieczka do Kołobrzegu mam nadzieje, że ogarnę.
Najgorsze, ze koło 15 taki śpik mi się włącza że nie wiem jak jutro dam rade. Z pewnością zaliczę drzemkę w drodze powrotnej.
W piatek wizyta, mam nadzieje, że cos zobacze bo ostatnio bylo pusto, i tak do końca nie czuje, że jestem w ciąży
Pozdrawiam
delewarre
Pustiszi, wiem jak się czujesz, bo ja mam często niskie ciśnienie. Tak jak dziewczyny radzą, małą kawkę sobie zrób
Ledwo dyszę z tych upałów. Jeszcze miałam gości od kiedy wróciłam z pracy do teraz - i to trzy partie, jedni wyjeżdżali, drudzy przyjeżdżali. Normalnie przed chwilką weszłam do domu. Wszyscy do nas teraz lgną jak muchy, bo mam duży ogród, stół, parasol i trochę cienia, hehe. Fajnie, ale trochę zmęczona jestem.
Ledwo dyszę z tych upałów. Jeszcze miałam gości od kiedy wróciłam z pracy do teraz - i to trzy partie, jedni wyjeżdżali, drudzy przyjeżdżali. Normalnie przed chwilką weszłam do domu. Wszyscy do nas teraz lgną jak muchy, bo mam duży ogród, stół, parasol i trochę cienia, hehe. Fajnie, ale trochę zmęczona jestem.
reklama
justynaj
Pustiszi rozumiem Cie sama mam niskie cisnienie,a na kawe nawet patrzec nie moge taki obrzyd, no i wiem co to znaczy takie cisnieniowe zmeczenie, ja mam 90/60 przewaznie,ale to i tak malo, wiec normalnie to tak 2-3 kawki dziennie.
a teraz coz na nogi stawia mnie puszka zimnej coli. Wiem, jest wiele rad nierad i przesadow na temat coli w ciazy. Ale tu chodzi glownie o to,zeby nie wypijac 2 litrowej butelki bo wtedy troche przesada z kofeina, natomiast z lekarzem rozmawialam szklanka kawy, czy- jesli nie smakuje puszka coli , nie ma przeciwwskazan.
a teraz coz na nogi stawia mnie puszka zimnej coli. Wiem, jest wiele rad nierad i przesadow na temat coli w ciazy. Ale tu chodzi glownie o to,zeby nie wypijac 2 litrowej butelki bo wtedy troche przesada z kofeina, natomiast z lekarzem rozmawialam szklanka kawy, czy- jesli nie smakuje puszka coli , nie ma przeciwwskazan.