reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Fifka oby u Was wszystko wróciło do normy, bo umęczycie sie strasznie...

Milusia ciesze sie ze mala zaczyna jesc może faktycznie na ząbki.. Oby!

U nas noc TRAGICZNA!!! Ja nie wiem, co sie Filipowi pozmieniało, przecież wczesniej noce przesypiał ładnie! Dziś mało co spałam .
Nawet pisać nie mam siły. Mały teraz odsypia a ja nie wiem czy też sie kłaść bo i za zupę trzeba sie brać :no:

reklama
Ja jestem,czytam nawet zeby nie bylo. Alw odpisać to juz tylko w myśli:) dziś fajny dzien
,bo siostra urodziła; ):):) pisalam Wam,ze to trudna ciaza byla,bo organizm zwalaczal ciążę-traktowal jak intruza. Co 2 tyg do stolicy, badań,mierzen,wynikow bez liku.ale udalo sie;) o nawet nie trzeba bylo dziecku przetaczac krwii! A dodatkowo mam dzis imieniny, wiec na prezent dostalam siostrzenice:)

Inomama, wielkie gratulacje dla siostry i swiezo upieczonej cioci :)

Fifka, trzymam kciuki za Adrianka, oby ten refluks minal jak najszybciej

Blanka, wspolczuje nocy, to strasznie meczoce jest/ Moj tez spal juz tak ladnie, a nagle sie zepsulo, trwalo to prawie 2 miesiace, ale od tygpdnia noce znowu ok, jedna pobudna na lyk wody i znowu lulu ;) Ale zycze zeby u was pogorszenie bylo krotsze

Dona, bardzo wspolczuje przezyc, nawet nie chce wyobrazac jak musialo byc ci ciezko. Tym bardziej gratuluje odwagi, ze podjeliscie kolejna probe!

Milusia, a teraz jak? poprawilo sie? ale wazne ze pila :) jak moj nie chce jesc to odpuszczam, ale jak nie cche pic, zaczynam sie martwic

Dziewczyny, pamietacie listopad rok temu? Duze brzuszki, zgage w nocy :) ja juz lezalam plackiem, bo maly byl w kanale rodnym glowa :)
Wtedy nie sadzilam, ze to kiedykolwiek powiem, ale....troche tesknie to bycia w ciazy :D szalone, wiem :D ale to uczucie jak maly sie wierci w brzuchu, niesamowite i nieporownywalne z niczym innym. I jest tylko twoj, nie musisz sie dzielic nim ze swiatem :)

Mirka to po co tęsknić???;-):-D Możesz przecież ten stan ponowić:-D dzięki Zosia już ok,tylko slina jej tak leci że masakra!
Fifka powodzenia na wizycie
Inomama gratki :* <dzielna ciocia>:-D
Blanka jak mały?

Uciekam na szleństwa zakupowe,lodówka pusta,chłopcom buty zimowe tsza kupić:eek: mleka,pampersy i takie tam rozpusty:-D

Inomama gratulacje!
Dona współczuje i trzymam kciuki za kolejnego maluszka w drodze
Fifka trzymam kciuki i napisz proszę co wam powiedział. U nas już ok ale jabłek nadal nie można bo po pierwsze trochę zaczął ulewać po drugie mały też chyba zakumał że po jabłkach źle się czuje i nie chce ich jeść.
Milusia zdrówka dla Zosi.
u nas coraz gorzej z jedzeniem obiadku. Chwytam się czego mogę. Dziś np. Ugotowałam mu samego brokuła i też nie chciał. Próbowałam odrobinę soli- nie, odrobinę cukru - nie. Najlepiej mleko tylko i tyle :(((
z dobrych rzeczy to dziś było pierwsze siku na nocnik, ale chyba nie zakumał co się stało :)

Inomama sto lat i gratulacje :))))

Mirka też często mnie nachodzą takie sentymenty z czasów ciąży :) Jakby nie patrzeć lubie ten stan :-)

Dziś moja kulesia mała. moj terrorysta kochany ma 10 miesiecy:tak:

Miał dwie drzemki (po 40minut) i teraz sie bawi z Natanielem , który niedawno z przedszkola wrócił.

Fifka czekam na dobre wiesci...

Cleopatra Filip ubóstwia brokuły :))) co mnie cieszy bardzo!

jak czytam u niektórych że tego dziecko nie chce czy tamtego to sie ciesze bardzo ze moj Filip taki łakomczuch. On lubi wszystko dosłownie co mu nie podam to je:) Zje swoje, widzi ze ktoś je i dyrda biegiem staje przy stoliku i czeka żeby go poczęstować :) A policzki ma jak chomiczek:) U nas danie nr 1 to rybka z warzywami z bobovity :) choc wszystkie inne zajada ze smakiem jak i zupy . czy to gotowane czy ze sloiczków niczym nie gardzi. Tyle dobrego:)

Aj Cleopatra świadome siku czy nie Gratuluje :)

Ostatnia edycja:
Blanka ciesz się! To na prawdę super jak dziecko wszystko je i znacznie ułatwia życie. Strasznie to męczące jak mój Wojtek nic nie chce, a ja się głowie co by tu ugotować lub kupić żeby chciał jeść. Chętnie je tylko mleko i owoce oraz kaszkę czytaj zagęszczone mleko podawane z butelki.

reklama
Cleopatra to nie zazdroszczę . Moja znajoma ma córkę , która do ponad roczku chciała tylko cyca :( nic poza tym nie jadła! Ile było walki, eskapad po lekarzach bo za mała bo za chuda.

Faktycznie to jest utrapienie wielu mam! A jajecznice? bułkę z masłem? biszkopty? nic z takich rzeczy???????

Filip od samego początku wszystko ładnie je. owoce, warzywa zupki obiadki deserki nie mam problemu. Wyobrażam sobie ile Cie to kosztuje...

Do góry