reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama zdradz nam coś z Twego USG :)
Znam uczucie , bać sie cieszyc ... Ale trzeba mieć dobre nastawienie , bo to bardzo ważne . W ktorym tyg jestes?
Ładnie Ci waga idzie w góre hehe . Mi przez te mdłośći i brak apetytu poki co idzie w dół.

reklama
witajcie nowe dziewczyny
mi termin porodu co usg to podają inny, bo małe sie tak wczoraj ruszalo ze ciezko bylo dokladnie zmierzyc, i wczoraj wyszedl na 6 stycznia, ale jezeli bede miala cesarke bo przy pierwszym mialam i chyba teraz tez mnie to spotka to moge nawet zalapac sie nie na 3 króli ale na Boże Narodzenie:)

witam nowe dziewczyny :)
dziś byliśmy zrobić fotkę pamiątkową małemu... odbiór dopiero za tydzień :baffled: przy okazji zrobiłam mu zdjęcia paszportowe
konam bo po tygodniu spokoju, mdłości i wymioty wróciły ze zdwojoną siłą :( jem tylko winogrona, bo nic innego nie mogę

współczuję mdłości...

u mnie waga w dół, ale się nie dziwię - w ogóle nie miałam apetytu, a już w czasie choroby prawie nic nie jadłam... mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :)

Ja apetyt mam jak przed ciążą do 9 tygodnia waga w dół teraz nie zagryzam bo nie mdli a zjem jak juz mi sie naprawde zachce... Ja lece sie kompać i do łóżka jak się legne dziś po samych urzędach latałam z chłopakiem wszędzie papierologia poźniej zakupy... P.s. Dostałam dzisiaj dziewczyny super prezent tak całkiem bez okazji a mianowicie super ekskluzywną deskę do prasowania a żeby mi się lepiej stało przy niej (romantyczne) heh bo stara sama sie skladala podczas prasowania...
no dobra dziewczyny dużo kolorowych snów, maluszki wasze niech słodko śpią i te w brzuszkach rówńież :)

a dziś pani fotograf tak na mnie patrzy i mówi "o chyba drugie już w drodze" :sorry2: jejku, nie wiedziałam, że aż tak po mnie widać, przecież dopiero 3 miesiąc idzie.
Pustiszi, bardzo praktyczny prezent :) lubię takie :p

reklama
Do góry