reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama zdradz nam coś z Twego USG :)
Znam uczucie , bać sie cieszyc ... Ale trzeba mieć dobre nastawienie , bo to bardzo ważne . W ktorym tyg jestes?
Ładnie Ci waga idzie w góre hehe . Mi przez te mdłośći i brak apetytu poki co idzie w dół.

reklama
witajcie nowe dziewczyny
mi termin porodu co usg to podają inny, bo małe sie tak wczoraj ruszalo ze ciezko bylo dokladnie zmierzyc, i wczoraj wyszedl na 6 stycznia, ale jezeli bede miala cesarke bo przy pierwszym mialam i chyba teraz tez mnie to spotka to moge nawet zalapac sie nie na 3 króli ale na Boże Narodzenie:)

witam nowe dziewczyny :)
dziś byliśmy zrobić fotkę pamiątkową małemu... odbiór dopiero za tydzień :baffled: przy okazji zrobiłam mu zdjęcia paszportowe
konam bo po tygodniu spokoju, mdłości i wymioty wróciły ze zdwojoną siłą :( jem tylko winogrona, bo nic innego nie mogę

współczuję mdłości...

u mnie waga w dół, ale się nie dziwię - w ogóle nie miałam apetytu, a już w czasie choroby prawie nic nie jadłam... mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :)

Ja apetyt mam jak przed ciążą do 9 tygodnia waga w dół teraz nie zagryzam bo nie mdli a zjem jak juz mi sie naprawde zachce... Ja lece sie kompać i do łóżka jak się legne dziś po samych urzędach latałam z chłopakiem wszędzie papierologia poźniej zakupy... P.s. Dostałam dzisiaj dziewczyny super prezent tak całkiem bez okazji a mianowicie super ekskluzywną deskę do prasowania a żeby mi się lepiej stało przy niej (romantyczne) heh bo stara sama sie skladala podczas prasowania...
no dobra dziewczyny dużo kolorowych snów, maluszki wasze niech słodko śpią i te w brzuszkach rówńież :)

a dziś pani fotograf tak na mnie patrzy i mówi "o chyba drugie już w drodze" :sorry2: jejku, nie wiedziałam, że aż tak po mnie widać, przecież dopiero 3 miesiąc idzie.
Pustiszi, bardzo praktyczny prezent :) lubię takie :p

reklama
Do góry