reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia, udanych zakupów :) Pochwal się jak wrócisz- szukam inspiracji:-).

Blanka, super, że wizyta udana, ja już się nie mogę doczekać swojej. Ale mimo wszystko ciekawe, czy z tym ptaszkiem się sprawdzi :-)

Witaj Kasiekowa :-)

reklama
A ja sie dzisiaj zastanawiam nad wakacjami...czy gdzies sobie pojedziemy....chcialabym glonie ze względu na mojego M....zeby odpoczal...ale gdies blisko..moze wwęgry??

Ikasia - my w tym roku mieliśmy lecie za granicę do Tunezji lub Maroko, ale ze względu na mój stan błogosławiony odpuszczamy sobie takie wędrówki i 15-go lipca pojedziemy nad polskie morze:) Własnie przeglądam oferty wczasów i są strasznie drogie :( No ale odpocząć tez trzeba. W końcu raz się żyje :)

A ja sie dzisiaj zastanawiam nad wakacjami...czy gdzies sobie pojedziemy....chcialabym glonie ze względu na mojego M....zeby odpoczal...ale gdies blisko..moze wwęgry??

Kasiekowa a różnie to bywa z tym terminem może wczesniej czy później,zobaczymy

jA CZUJĘ SIE RÓŻNIE,dziś super pogoda ale nie a się wysiedzieć na słonku,no i narzekałam że mdłości mi ustały to pewnie coś nie tak,a tu dziś powracają .A Ty jak się czujesz??
:tak:

Witaj Kasiekowa! To jak sie urodzi 3 tyg wczesniej znowu to prezent gwiazdkowy bedzie:-)

Magda z uk dziekujemy za pamiec i niech Ci sie dzidzia zdrowo chowa!

Kasiekowa a różnie to bywa z tym terminem może wczesniej czy później,zobaczymy

jA CZUJĘ SIE RÓŻNIE,dziś super pogoda ale nie a się wysiedzieć na słonku,no i narzekałam że mdłości mi ustały to pewnie coś nie tak,a tu dziś powracają .A Ty jak się czujesz??
:tak:
Ja o dziwo dzisiaj czuję się dobrze. Ale w tamtym tyg była masakra...okropne mdłości miałam... Ale ja niestety musze leżeć bo krwiak mi się zrobił i już 3 tydzień leże...

reklama
Blanka - rewelacyjne wieści Twe:):):)

ja też jestem szczęśliwa, ale tak cholernie boję się jeszcze cieszyć...

Nisiao - nic nie podpadłaś! ja też mam potrzebę wyrzucenia tego z siebie, buziol dla Cię

Kasiekowa - jak nie, jak tak!:) napisz coś więcej o sobie w wątku odpowiednim:)

a jeśli chodzi o kilogramy to...było 45 jest 48...

Do góry