reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia, udanych zakupów :) Pochwal się jak wrócisz- szukam inspiracji:-).

Blanka, super, że wizyta udana, ja już się nie mogę doczekać swojej. Ale mimo wszystko ciekawe, czy z tym ptaszkiem się sprawdzi :-)

Witaj Kasiekowa :-)

reklama
A ja sie dzisiaj zastanawiam nad wakacjami...czy gdzies sobie pojedziemy....chcialabym glonie ze względu na mojego M....zeby odpoczal...ale gdies blisko..moze wwęgry??

Ikasia - my w tym roku mieliśmy lecie za granicę do Tunezji lub Maroko, ale ze względu na mój stan błogosławiony odpuszczamy sobie takie wędrówki i 15-go lipca pojedziemy nad polskie morze:) Własnie przeglądam oferty wczasów i są strasznie drogie :( No ale odpocząć tez trzeba. W końcu raz się żyje :)

A ja sie dzisiaj zastanawiam nad wakacjami...czy gdzies sobie pojedziemy....chcialabym glonie ze względu na mojego M....zeby odpoczal...ale gdies blisko..moze wwęgry??

Kasiekowa a różnie to bywa z tym terminem może wczesniej czy później,zobaczymy

jA CZUJĘ SIE RÓŻNIE,dziś super pogoda ale nie a się wysiedzieć na słonku,no i narzekałam że mdłości mi ustały to pewnie coś nie tak,a tu dziś powracają .A Ty jak się czujesz??
:tak:

Witaj Kasiekowa! To jak sie urodzi 3 tyg wczesniej znowu to prezent gwiazdkowy bedzie:-)

Magda z uk dziekujemy za pamiec i niech Ci sie dzidzia zdrowo chowa!

Kasiekowa a różnie to bywa z tym terminem może wczesniej czy później,zobaczymy

jA CZUJĘ SIE RÓŻNIE,dziś super pogoda ale nie a się wysiedzieć na słonku,no i narzekałam że mdłości mi ustały to pewnie coś nie tak,a tu dziś powracają .A Ty jak się czujesz??
:tak:
Ja o dziwo dzisiaj czuję się dobrze. Ale w tamtym tyg była masakra...okropne mdłości miałam... Ale ja niestety musze leżeć bo krwiak mi się zrobił i już 3 tydzień leże...

reklama
Blanka - rewelacyjne wieści Twe:):):)

ja też jestem szczęśliwa, ale tak cholernie boję się jeszcze cieszyć...

Nisiao - nic nie podpadłaś! ja też mam potrzebę wyrzucenia tego z siebie, buziol dla Cię

Kasiekowa - jak nie, jak tak!:) napisz coś więcej o sobie w wątku odpowiednim:)

a jeśli chodzi o kilogramy to...było 45 jest 48...

Do góry