reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
VINGA to chyba dobrze, że USG nic nie wykazało, prawda???
U nas ciemiączko nie zarośnięte jeszcze

MIRKA olej baby

AKUKU minonek cudny jak ja ci zazdraszczam umiejetności. Moje ciasta jak to mówię mają smakowac nie wyglądać. Zawsze mi sie cos rozklapnie...rozpłynie czy cuś

Mała ostatnimi czasy sraszna maruda się zrobiła, tylko na ręcę i na ręcę, pędzikiem raczkuje i po nogach sie wspina mendziorka jedna. Wolny czas jednynie jak dziecie śpi. O właśnie

u nas wczoraj mega maruda. Młodemu idzie druga lewa górna jedynka (prawą od kilku dni ma :) ), które nawet pediatra mówi że są duże łopaty...
no i dzisiaj mamy ... ale lewą dwójkę :) wygląda śmiesznie jedynka przerwa i dwójka :)
może oddzielny wątek z instrukcjami i można zdjęcia wrzucać. my jak nam np fajnie coś wychodzi sałatka, danie też możemy wrzucać co??

reklama
Ja to w sumie wszystko sie ucze na you tube albo na google szukam.

Co do robienia tortu to klade biszkopt nasaczam klade krem (na to fruzelina lub owoce albo nic jak nie chcemy) i tak warstwami...zanim naloze kolejna warstwe kremu to biszkoptem dociskam zeby byl towny i wtedy nasaczam i krem. Schladzam w lodowce. I schlodzony tort smaruje maslem z cukrem pudrem (to wygladza tort i powoduje ze masa plastyczna sie nie rozpusci od smietany) mozna tez zrobic ganache z czekolady i smietanki ale jeszcze nie probowalam bo u nas i tak nikt lukru nie je..tzn tylko dzieci ;)
Jak nadamy rownosci to schaladzamy w lodowce i dopiero na to lukier... tu trzeba poogladac filmki jak nakladac choc mi jeszcze nie wychodzi jakbym chciala i musze dojsc do wprawy. A potem ozdoby i w zaleznosci co chcemy...ja czesto szukam sobie filmikow lub zdjec jak co zrobic ;)

Jakby co to sluze pomoca ale na konkretne torty robi sie rozne rzeczy inaczej wiec jak wpadniecie na pomysl co chcecie zrobic to piszta a wasze posty zostana przeczytane hahaha i pomoge jak moge haha ;)

Ide caneloni robic ;)

Do góry